reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No porażka daj spokój. Tez myślałam, że to już wiosna, pszczółki, zapylanie. Myślałam, że i mi się to udzieli i coś ta wiosna przyniesie a tu proszę!! ☃️☃️

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
U mnie Dziewczyny też smutki... Mam starego psa 16 latka, ślepa, głucha i chora. Przestała jeść, tylko pije, chodzi jeszcze na spacery, ale po domu chodzi w pieluszce. Chyba czas się z nią pożegnać i wiecie co? Mój mąż opiekuje się nią tak, że widzę jakim dobrym będzie ojcem! Chodzi z nią na spacery, zmienia te Pieluszki, dzisiaj jak się źle czuła to siedział przy niej, przykrywal ją, glaskal i ją uspokajał. Dodam że to mój pies. Jestem w szoku, bo psu zdarza się teraz załatwiać pod siebie i nie jest to przyjemne, ale tyle cierpliwości ile on do tej całej sytuacji ma jest naprawdę super.

wspolczuje, to taki czlonek rodziny i napewno nie latwo na to patrzec i pogodzic sie z tym ze musi odejsc :(

Hej dziewczyny! Ja dochodzę do siebie po weekendzie, jakkolwiek to zabrzmi z ust starającej się o dziecko... mam mega kaca! Poimprezowałam wczoraj ze ho ho! Wodyyyy!

Jak dla mnie brzmi to bardzo normalnie i ja nawet jak sie staramy to pije alko jak jakas impreza jest, po zobaczeniu dwoch kresek to mam nadzieje ponad roczna abstynencja wiec czemu teraz mamy sie ograniczac ;)

I waga jak niedawno w dół tak teraz w górę już leci... dzisiaj 17tydz3dzien :)

wow jaki fajny brzuszek rosnie :)

Czy u was też tak pizga?? U nas wiatr grilla wywrocil . Pies się ucieszył.

Ja dzis z rodzinka spedzilam prawei caly dzien nad jeziorem , pogoda piekan sloneczna ale ten wiatr masakryczny! Juz jak wracalismy czulam ze mnie glowa boli a teraz to ona po prostu napierdziela! Leze w lozku z laptopem i ledwo patrze w ekran bo jasnosc bije po oczach i to boli :)

No porażka daj spokój. Tez myślałam, że to już wiosna, pszczółki, zapylanie. Myślałam, że i mi się to udzieli i coś ta wiosna przyniesie a tu proszę!! ☃️☃️

o ja wspolczuje! Zimo precz! :)

Pizga? Patrzcie co się u mnie dzieje:
1493664280-aaaaaa.jpeg

Ulepimy dziś bałwana? [emoji85]

[emoji64]
To ja wolę ten wiatr hehe. Ja jeszcze 2 dni wolnego . Uwielbiam to. A później 2 dni w pracy i weekendzik.
@Flower to miałaś fajnie. U nas nie dało się długo siedzieć na zewnątrz. Ale grill był.
W domu mielismy też trochę gości, ale już cisza i spokój . M rozpalil w kominku i się przymila hehe. Ale młody jeszcze nie śpi.
Jeżeli chodzi o alkohol to ja też na to już nie patrzę. Jak będą krechy to wtedy wiadomo, że nie wolno. Ale podczas staranek może być.

Dziś oglądałam dokument o suplementach...niby nic nowego ale...ponad połowa suplementów zbadanych nie zawierala tego co deklarował producent...Ogólnie to ludzie przyjmują za duże dawki i przekraczają dzienne spożycie. Nawet z wit D były badania i też przekracza się normy i są skutki uboczne...a początek był o tabletkach na odchudzanie i zgonach po nich a niby ziolowe. Tylko że była to jakaś chinska odmiana zioła... I powiem Wam że mimo że Dong to też ziolka to ja się boję jednak spróbować...zwłaszcza że cykle ok. Ale korci żeby może były jeszcze bardziej hiper super[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie lubię eksperymentowac z suplementami. O dong nigdy wcześniej nie slyszalam. Sama bralam wit d, magnez i wit b12. Teraz troche mniej.

Hej dziewczyny

Ostatnio zajęta jestem i nie mam czasu pisać. Jakoś uciekaja mi dni.
@miffi04 bardzo mi przykro z powodu straty:( ale grunt że się nie zalamujesz i walczysz dalej. Powodzenia.
@ Moka super wieści oby wszystko poszło gładko:)
@ zgryzliwabasia o matko co to za pogoda. Chyba bym się zaplakala.

W uk też pogoda taka sobie. Już miało być cieplutko na dniach a tu znowu zmian brrrr.
Co do badań to pocieszające jest ze macie do nich dostęp. W uk o wszystko trzeba walczyć. Ja nawet jak miałam torbiel 9 cm to twierdzili że wszystko jest ok. Dla mnie masakra że służba zdrowia tutaj.

U mnie dzisiaj 5/6 dpo. Czuję się dziwnie, nie doszukuje ciąży bo wiem że to za wcześnie. Boli mnie brzuch jak na @ ale nie tak strasznie mocno. Ciężko mi powiedzieć o co chodzi bo to cykl po tabsach ale pamiętam że nigdy tak nie miałam po owu.
Poza tym to czekanie do terminu @ to jakaś istna masakra. Ja z tych bardzo niecierpliwych hehe.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny

Ostatnio zajęta jestem i nie mam czasu pisać. Jakoś uciekaja mi dni.
@miffi04 bardzo mi przykro z powodu straty:( ale grunt że się nie zalamujesz i walczysz dalej. Powodzenia.
@ Moka super wieści oby wszystko poszło gładko:)
@ zgryzliwabasia o matko co to za pogoda. Chyba bym się zaplakala.

W uk też pogoda taka sobie. Już miało być cieplutko na dniach a tu znowu zmian brrrr.
Co do badań to pocieszające jest ze macie do nich dostęp. W uk o wszystko trzeba walczyć. Ja nawet jak miałam torbiel 9 cm to twierdzili że wszystko jest ok. Dla mnie masakra że służba zdrowia tutaj.

U mnie dzisiaj 5/6 dpo. Czuję się dziwnie, nie doszukuje ciąży bo wiem że to za wcześnie. Boli mnie brzuch jak na @ ale nie tak strasznie mocno. Ciężko mi powiedzieć o co chodzi bo to cykl po tabsach ale pamiętam że nigdy tak nie miałam po owu.
Poza tym to czekanie do terminu @ to jakaś istna masakra. Ja z tych bardzo niecierpliwych hehe.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze z 6 dni i można robić testa

Do góry