reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No porażka daj spokój. Tez myślałam, że to już wiosna, pszczółki, zapylanie. Myślałam, że i mi się to udzieli i coś ta wiosna przyniesie a tu proszę!! ☃️☃️

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
U mnie Dziewczyny też smutki... Mam starego psa 16 latka, ślepa, głucha i chora. Przestała jeść, tylko pije, chodzi jeszcze na spacery, ale po domu chodzi w pieluszce. Chyba czas się z nią pożegnać i wiecie co? Mój mąż opiekuje się nią tak, że widzę jakim dobrym będzie ojcem! Chodzi z nią na spacery, zmienia te Pieluszki, dzisiaj jak się źle czuła to siedział przy niej, przykrywal ją, glaskal i ją uspokajał. Dodam że to mój pies. Jestem w szoku, bo psu zdarza się teraz załatwiać pod siebie i nie jest to przyjemne, ale tyle cierpliwości ile on do tej całej sytuacji ma jest naprawdę super.

wspolczuje, to taki czlonek rodziny i napewno nie latwo na to patrzec i pogodzic sie z tym ze musi odejsc :(

Hej dziewczyny! Ja dochodzę do siebie po weekendzie, jakkolwiek to zabrzmi z ust starającej się o dziecko... mam mega kaca! Poimprezowałam wczoraj ze ho ho! Wodyyyy!

Jak dla mnie brzmi to bardzo normalnie i ja nawet jak sie staramy to pije alko jak jakas impreza jest, po zobaczeniu dwoch kresek to mam nadzieje ponad roczna abstynencja wiec czemu teraz mamy sie ograniczac ;)

I waga jak niedawno w dół tak teraz w górę już leci... dzisiaj 17tydz3dzien :)

wow jaki fajny brzuszek rosnie :)

Czy u was też tak pizga?? U nas wiatr grilla wywrocil . Pies się ucieszył.

Ja dzis z rodzinka spedzilam prawei caly dzien nad jeziorem , pogoda piekan sloneczna ale ten wiatr masakryczny! Juz jak wracalismy czulam ze mnie glowa boli a teraz to ona po prostu napierdziela! Leze w lozku z laptopem i ledwo patrze w ekran bo jasnosc bije po oczach i to boli :)

No porażka daj spokój. Tez myślałam, że to już wiosna, pszczółki, zapylanie. Myślałam, że i mi się to udzieli i coś ta wiosna przyniesie a tu proszę!! ☃️☃️

o ja wspolczuje! Zimo precz! :)

Pizga? Patrzcie co się u mnie dzieje:
1493664280-aaaaaa.jpeg

Ulepimy dziś bałwana? [emoji85]

[emoji64]
To ja wolę ten wiatr hehe. Ja jeszcze 2 dni wolnego . Uwielbiam to. A później 2 dni w pracy i weekendzik.
@Flower to miałaś fajnie. U nas nie dało się długo siedzieć na zewnątrz. Ale grill był.
W domu mielismy też trochę gości, ale już cisza i spokój . M rozpalil w kominku i się przymila hehe. Ale młody jeszcze nie śpi.
Jeżeli chodzi o alkohol to ja też na to już nie patrzę. Jak będą krechy to wtedy wiadomo, że nie wolno. Ale podczas staranek może być.

Dziś oglądałam dokument o suplementach...niby nic nowego ale...ponad połowa suplementów zbadanych nie zawierala tego co deklarował producent...Ogólnie to ludzie przyjmują za duże dawki i przekraczają dzienne spożycie. Nawet z wit D były badania i też przekracza się normy i są skutki uboczne...a początek był o tabletkach na odchudzanie i zgonach po nich a niby ziolowe. Tylko że była to jakaś chinska odmiana zioła... I powiem Wam że mimo że Dong to też ziolka to ja się boję jednak spróbować...zwłaszcza że cykle ok. Ale korci żeby może były jeszcze bardziej hiper super[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie lubię eksperymentowac z suplementami. O dong nigdy wcześniej nie slyszalam. Sama bralam wit d, magnez i wit b12. Teraz troche mniej.

Hej dziewczyny

Ostatnio zajęta jestem i nie mam czasu pisać. Jakoś uciekaja mi dni.
@miffi04 bardzo mi przykro z powodu straty:( ale grunt że się nie zalamujesz i walczysz dalej. Powodzenia.
@ Moka super wieści oby wszystko poszło gładko:)
@ zgryzliwabasia o matko co to za pogoda. Chyba bym się zaplakala.

W uk też pogoda taka sobie. Już miało być cieplutko na dniach a tu znowu zmian brrrr.
Co do badań to pocieszające jest ze macie do nich dostęp. W uk o wszystko trzeba walczyć. Ja nawet jak miałam torbiel 9 cm to twierdzili że wszystko jest ok. Dla mnie masakra że służba zdrowia tutaj.

U mnie dzisiaj 5/6 dpo. Czuję się dziwnie, nie doszukuje ciąży bo wiem że to za wcześnie. Boli mnie brzuch jak na @ ale nie tak strasznie mocno. Ciężko mi powiedzieć o co chodzi bo to cykl po tabsach ale pamiętam że nigdy tak nie miałam po owu.
Poza tym to czekanie do terminu @ to jakaś istna masakra. Ja z tych bardzo niecierpliwych hehe.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny

Ostatnio zajęta jestem i nie mam czasu pisać. Jakoś uciekaja mi dni.
@miffi04 bardzo mi przykro z powodu straty:( ale grunt że się nie zalamujesz i walczysz dalej. Powodzenia.
@ Moka super wieści oby wszystko poszło gładko:)
@ zgryzliwabasia o matko co to za pogoda. Chyba bym się zaplakala.

W uk też pogoda taka sobie. Już miało być cieplutko na dniach a tu znowu zmian brrrr.
Co do badań to pocieszające jest ze macie do nich dostęp. W uk o wszystko trzeba walczyć. Ja nawet jak miałam torbiel 9 cm to twierdzili że wszystko jest ok. Dla mnie masakra że służba zdrowia tutaj.

U mnie dzisiaj 5/6 dpo. Czuję się dziwnie, nie doszukuje ciąży bo wiem że to za wcześnie. Boli mnie brzuch jak na @ ale nie tak strasznie mocno. Ciężko mi powiedzieć o co chodzi bo to cykl po tabsach ale pamiętam że nigdy tak nie miałam po owu.
Poza tym to czekanie do terminu @ to jakaś istna masakra. Ja z tych bardzo niecierpliwych hehe.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze z 6 dni i można robić testa

Do góry