reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak czyscili ja po poronieniu byl wbity chyba w szyjke jak sie nie myle
Strasznie nieprawdopodobnie to brzmi...kurcze przecież tak samo mógłby wejść nasz włos jakiś...a włosy są miękkie...szybciej koci wąs bo on jest sztywny...ale dziwne że się nie "rozpuścil" czy coś...i nic nie czuła? Szyjka jest b.wrażliwa...ja jak dziubne sobie podczas badania paznokciem to boli...nie spowodował jakiegoś stanu zapalnego? Wydzieliny?

Ogólnie to koty są demonizowane jeśli chodzi o toxo[emoji20]i kobieta zajdzie w ciążę i kota oddaje...a wystarczy zmieniać kuwete w rękawiczkach,dokładnie myć ręce...albo na czas ciąży zlecić facetowi...
Surowe mięso czy niedomyte owoce/warzywa są źródłem zakażenia...

A to co mi się wyświetliło na fb[emoji6]tak apropo fochów Link do: Milczenie nie generuje siniaków i nie słychać go zza ściany, a można nim zrobić większą krzywdę niż słowem

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już mogę pisać musiałam sobie wszystko poukładać w głowie. Zwolniłam się rano z pracy słabo mi było i plamienie. Poszliśmy z moim na IP zadał mnie gin powiedział że faktycznie jest krew i nic nie widzi na usg. Zrobił mi betę wynik 5 z groszem. Wcześniej pisałam do mojej gin co mam robić jak mam plamienia to suk* mi napisała że jest na urlopie nie mam jej przeszkadzać i kontaktować się po 4 maja. Pozbierałam myśli szukałam profesora w Poznaniu. Ginekolog - endokrynolog. Oczywiście prywatnie. Dziewczyny ja się nie poddam tak łatwo!!!! Jesteście mega kochane dajecie tyle wsparcia ze jest nie do opisania[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] za to Was wszystkie kocham[emoji177] [emoji177] [emoji177] jesteście wspaniałe i dajecie nadzieję. Więc podnieść się i działamy dalej. Bo płacz tu nie pomoże!!!! Dzięki[emoji178] [emoji178]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale głupia pinda!!!! Mój jakby był na urlopie i siedział w basenie i usłyszał tel. To by wyszedł i odebrał... znajoma dzwoniła jak był na weekendzie w górach o 2 w nocy, to odebrał, powiedział Jej co ma robić itd. Ahhh co za... ale dobrze mfifi że masz w sobiee tyle siły, podziwiam :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A co to za stan zapalny?
Bo ja waham się mocno co robić z droznoscia...niby infekcje grzybicze nie mają wpływu...gin chyba mówił bardziej ze wzg.na mnie że zrobimy ale on podstaw nie widzi zwłaszcza że mamy 1 dziecko i przyczyną problemu z 2 jest raczej słaba morfologia nasienia...
Gdyby to darmowe było to szlabym jak w dym. A 600 zł to nie mało. To ta najmniej bolesna i najnowsza metoda - sól fizjologiczna pod kontrolą usg (nie ma kontrastu i rtg)...

Ale zrosty chyba da się usunąć podczas laparoskopi? Z tego co kojarzę to już chyba usunięte a teraz ten niby wodniak Cię nurtuje?

No właśnie tu trudno stwierdzić co to był za stan zapalny, bo nie miałam żadnych oznak. czasami to jest po jakiś zabiegach chirurgicznych (ja nie miałam takich), czasami z jakiejś bakterii. powodów stanów zapalnych tworzących zrosty podobno może być wiele - nawet zwykła durna kąpiel w publicznym jacuzzi :(

No mi podobno zrosty pousuwali i kontrast fajnie przeszedł i niby wszystko mi tam naprawili podczas ostatniej laparoskopii a teraz okazuje się, że nie do końca chyba jednak....
Zrosty niestety to też takie cholerstwo ze wraca... po kilku miesiącach... średnio po pół roku - może u mnie wcześniej wróciły.... :( No nie ma niestety u mnie innej opcji jak znowu laparoskopia i zobaczenie co tam się dzieje...

#spark #marc wiem ze bralyscie, bierzecie donga powiedzcie mi kochane jak rozpoznawalyscie kiedy jest "niby" owu zeby przestac brac? Bo robie testy ale kurcze ni cholerki nie moge ich rozszyfrowac :( jestem teraz w pracy ale wysle wieczorkiem zdjecie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie temperatura...

4 % to nawet norma...i jeszcze kwestia ilości i ruchliwości...
Przy pierwszym dziecku to niby było 30 % ale te niekomputerowe badania są do d... (bo 30 to podobno maks u wszystkich facetów) i zajęło nam 7 mcy a w sumie 3 wspólnego mieszkania...
A teraz czas mnie goni. I wiem niby że szanse są ale dłużej to potrwa...
Może do 40 się wyrobie [emoji6]bo później to strach...już teraz strach...
No i nie wiadomo kiedy ja zacznę się sypać...

A Ty jak się miewasz Mamuska?[emoji6]

O ruchliwość nawet nie pytaj, o tym największym ruchu chyba 8procent, a o tym innym 14, wspólnie jakoś 22 a norma chyba od 47'''

4 % to nawet norma...i jeszcze kwestia ilości i ruchliwości...
Przy pierwszym dziecku to niby było 30 % ale te niekomputerowe badania są do d... (bo 30 to podobno maks u wszystkich facetów) i zajęło nam 7 mcy a w sumie 3 wspólnego mieszkania...
A teraz czas mnie goni. I wiem niby że szanse są ale dłużej to potrwa...
Może do 40 się wyrobie [emoji6]bo później to strach...już teraz strach...
No i nie wiadomo kiedy ja zacznę się sypać...

A Ty jak się miewasz Mamuska?[emoji6]

Aha no i stwierdzona asthenospermia czy jak to tam się zwie, za duża lekkość nasienia, przez co możliwa tak mała ruchliwość

reklama
Hej dziewczyny [emoji6]
Ja od rana w kuchni.. takie wolne [emoji12] ale ugotowałam i na jutro także będę miała spokój [emoji16] Ovufriends zmienił mi dzisiaj owu z 13 dnia na 15 i teraz wszystko by się zgadzało [emoji6]
@Paraplu, a może jeszcze nie ma za późno? Spark zaszła dzień po owu wiec może dzisiaj serduszkowanie na zgodę? [emoji6]
@Bulbasek, zapomniałam Ci wczoraj pogratulować synka[emoji6] [emoji8] chłopcy są kochani [emoji3]
@KOTEK, eh szkoda, że taki spadek..
@Joaszka, na razie się nie zamartwiaj na zapas bo może ty już w ciazy jesteś a nie wiesz ! [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry