reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Porada dnia z Ovu
Screenshot_20170430-104302.jpg

Załączniki

• Screenshot_20170430-104302.jpg
    Screenshot_20170430-104302.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 352
reklama
Ciul z cyklem, bedzie nastepny. Mi jest po prostu strasznie przykro, ze takie cyrki robi u mnie w domu. Moja mama nazywa go juz "obrazalski K" bo o wszystko sie obraza, o wszystko strzela focha i co chwile obraza majestatu. A serio nie ma o co sie obrazac! Atmosfera w domu chu*owa bo mama to juz sie boi do niego odezwac z czymkolwiek by znowu sie nie obrazil. Tak zawsze czekam na urlop w domu. W styczniu odwalil to samo, zepsul caly pobyt, teraz chociaz pierwszy tydzien bylam sama i bylo fajnie. A wczoraj ledwo przyjechal i juz beznadzieja :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ciul z cyklem, bedzie nastepny. Mi jest po prostu strasznie przykro, ze takie cyrki robi u mnie w domu. Moja mama nazywa go juz "obrazalski K" bo o wszystko sie obraza, o wszystko strzela focha i co chwile obraza majestatu. A serio nie ma o co sie obrazac! Atmosfera w domu chu*owa bo mama to juz sie boi do niego odezwac z czymkolwiek by znowu sie nie obrazil. Tak zawsze czekam na urlop w domu. W styczniu odwalil to samo, zepsul caly pobyt, teraz chociaz pierwszy tydzien bylam sama i bylo fajnie. A wczoraj ledwo przyjechal i juz beznadzieja :(

Przykro mi @Paraplu że K tak się zachowuje. Próbowałaś z Nim rozmawiać o tym? Faceci są dziwni, a mówią że z nami nie da się wytrzymać. Jak ja mam PMS to mój zachowuje się jakby też miał i to 2 razy silniejszy :( :wściekła/y:

Moj też tak czasami odwala , a też czasami potrafi napić się ze szwagrami nie patrząc na to że np nie widzieliśmy się 2tyg. Faceci są ograniczeni emocjonalnie i umyslowo. Musimy się z tym pogodzić niestety. Są wyjątki, ale to rzadkość. Każdy ma jakieś wady.

Cześć Słoneczka :*

A ja dzisiaj płacze i śmieje sie, na przemian ... tragedia :-( jedziemy wlasnie na Komunie Chrześnicy męża.

Ja tez kurde czuje sie smutno... wczoraj jeszcze miałam super humor także idzie @... masakra

Moj m nawet mnie nie pocieszy... chyba jestem za adopcja

Pierwsze dziecko na "ślinie"po 3mcach a 2 nie ma nawet po specjalnych żelach ułatwiajacych zapłodnienie. Gin podchodzi do tej teori sceptycznie.
Ja niby też ale żel mimo wszystko stosuję. Choć właśnie się skończył i nie wiem czy kupować bo drogi w cholerę...a z tymi 2 % prawidłowych to cudu trzeba a nie żelu[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to ja jestem mistrzem focha i córka[emoji6]właśnie zamknęła się w sypialni i walnela focha i już "nie kocham Cię" "nie odzywaj się do mnie"...a ma 7 lat dopiero. Co to będzie w wieku lat nastu?[emoji33]

Ja z M najczęściej mam spine w dni płodne...a spina jest wywołana tą durną presją - że to te dni i "musimy" a nie koniecznie się chce lub nie da się rady dzień po dniu...
Wiem że to nie tak powinno być ale kurna przy naszym trybie pracy to tak naprawdę i czas i ochota i możliwość to raz w tyg w sobotę lub niedzielę...a owu nie wybiera dni tygodnia...
I tak to jest...

Podbijam Parasolka dawaj czadu malutka [emoji6]

@Lanvin Lawinko jak tam u Ciebie? [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana [emoji8] 7dc dopiero, więc tempka jak to w pierwszej fazie :) donga biorę :) młody pojechał z dziadkami na działkę, a my zaraz jedziemy na zakupy, a po obiedzie w trójkę do parku Wrocławskiego w Lubinie, tam jest duży plac zabaw, są zwierzątka, dinozaury ogromne itp :) miało być dziś ciepło, a jest zimniej, niż wczoraj :(

A wezcie ku*wa, K przyjechal zrobil afere o bzdure, walnal focha, potem przepraszal. I tak minal mi wieczor. Cykl w doope.

Co się stało, do czego się przyczepil?

@Paraplu tak mi przykro, faceci są beznadziejni i niewiele rozumieją! Może dzisiaj jeszcze się pogodzicie i coś zadzialacie
Mnie mój ostatnio też wkurzyl, bo jak się nie staraliśmy to zawsze on inicjowal przytulnie i jeszcze miał pretensje ze ja nigdy nie chce. Więc teraz kiedy się staramy to ja zapieralam się do rzeczy, i on kiedyś że chce tylko ze względu na dziecko i on tak nie chce! No tak mnie zagotowal!

Więc facetów nie rozkminisz :/

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Z nimi tak źle i tak niedobrze :/

#spark #marc wiem ze bralyscie, bierzecie donga powiedzcie mi kochane jak rozpoznawalyscie kiedy jest "niby" owu zeby przestac brac? Bo robie testy ale kurcze ni cholerki nie moge ich rozszyfrowac :( jestem teraz w pracy ale wysle wieczorkiem zdjecie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Temperatura, testy Ci niewiele powiedzą.

Ehhhh.... no mój też ma focha, ze ja się zdołowałam i że płaczę po wizycie u lekarza. zamiast mnie przytulić, pocieszyć to się na mnie focha :(

Ja mam do Was jeszcze jedno pytanie bo od okresu mam śluz tak jasnobrązowo zabarwiony. To już 9 dc a ciagle śluz jest taki właśnie i nie wiem z czego to czy ze stresu czy znowu coś mi się dzieje w organizmie czy to po stymulacji.... :(
Ja mam tak już 3 cykl z rzędu, mam takie plamienia do ok. 10 dc.

A rozmawiałaś z nim na ten temat? Czemu zawsze w domu Twojej mamy takie akcje odstawia??

Cześć Słoneczka :*

A ja dzisiaj płacze i śmieje sie, na przemian ... tragedia :-( jedziemy wlasnie na Komunie Chrześnicy męża.

Ja tez kurde czuje sie smutno... wczoraj jeszcze miałam super humor także idzie @... masakra

Moj m nawet mnie nie pocieszy... chyba jestem za adopcja
Kochana, Ty się starasz dopiero kilka cykli, a o adopcji już myślisz. Luz kochana, uda się :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Ja z M najczęściej mam spine w dni płodne...a spina jest wywołana tą durną presją - że to te dni i "musimy" a nie koniecznie się chce lub nie da się rady dzień po dniu...
Wiem że to nie tak powinno być ale kurna przy naszym trybie pracy to tak naprawdę i czas i ochota i możliwość to raz w tyg w sobotę lub niedzielę...a owu nie wybiera dni tygodnia...
I tak to jest...

U mnie foch najczęściej jest o to, że ja się załamuję po raz setny i ze chodzę smutna jakby mi ktoś całą rodzinę wybił... ja się załamuję bo tak wciąż siebie obwiniam o to wszystko no i wiem że to głupie ale się boję, że mój m mnie zostawi dla jakiejś która da mu dzieci...

Do góry