oczekiwanie
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi @Paraplu że K tak się zachowuje. Próbowałaś z Nim rozmawiać o tym? Faceci są dziwni, a mówią że z nami nie da się wytrzymać. Jak ja mam PMS to mój zachowuje się jakby też miał i to 2 razy silniejszyCiul z cyklem, bedzie nastepny. Mi jest po prostu strasznie przykro, ze takie cyrki robi u mnie w domu. Moja mama nazywa go juz "obrazalski K" bo o wszystko sie obraza, o wszystko strzela focha i co chwile obraza majestatu. A serio nie ma o co sie obrazac! Atmosfera w domu chu*owa bo mama to juz sie boi do niego odezwac z czymkolwiek by znowu sie nie obrazil. Tak zawsze czekam na urlop w domu. W styczniu odwalil to samo, zepsul caly pobyt, teraz chociaz pierwszy tydzien bylam sama i bylo fajnie. A wczoraj ledwo przyjechal i juz beznadzieja
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ciul z cyklem, bedzie nastepny. Mi jest po prostu strasznie przykro, ze takie cyrki robi u mnie w domu. Moja mama nazywa go juz "obrazalski K" bo o wszystko sie obraza, o wszystko strzela focha i co chwile obraza majestatu. A serio nie ma o co sie obrazac! Atmosfera w domu chu*owa bo mama to juz sie boi do niego odezwac z czymkolwiek by znowu sie nie obrazil. Tak zawsze czekam na urlop w domu. W styczniu odwalil to samo, zepsul caly pobyt, teraz chociaz pierwszy tydzien bylam sama i bylo fajnie. A wczoraj ledwo przyjechal i juz beznadzieja
Pierwsze dziecko na "ślinie"po 3mcach a 2 nie ma nawet po specjalnych żelach ułatwiajacych zapłodnienie. Gin podchodzi do tej teori sceptycznie.Porada dnia z Ovu
Zobacz załącznik 804574
U mnie to ja jestem mistrzem focha i córka[emoji6]właśnie zamknęła się w sypialni i walnela focha i już "nie kocham Cię" "nie odzywaj się do mnie"...a ma 7 lat dopiero. Co to będzie w wieku lat nastu?[emoji33]Ciul z cyklem, bedzie nastepny. Mi jest po prostu strasznie przykro, ze takie cyrki robi u mnie w domu. Moja mama nazywa go juz "obrazalski K" bo o wszystko sie obraza, o wszystko strzela focha i co chwile obraza majestatu. A serio nie ma o co sie obrazac! Atmosfera w domu chu*owa bo mama to juz sie boi do niego odezwac z czymkolwiek by znowu sie nie obrazil. Tak zawsze czekam na urlop w domu. W styczniu odwalil to samo, zepsul caly pobyt, teraz chociaz pierwszy tydzien bylam sama i bylo fajnie. A wczoraj ledwo przyjechal i juz beznadzieja
Kochana [emoji8] 7dc dopiero, więc tempka jak to w pierwszej fazie donga biorę młody pojechał z dziadkami na działkę, a my zaraz jedziemy na zakupy, a po obiedzie w trójkę do parku Wrocławskiego w Lubinie, tam jest duży plac zabaw, są zwierzątka, dinozaury ogromne itp miało być dziś ciepło, a jest zimniej, niż wczorajPodbijam Parasolka dawaj czadu malutka [emoji6]
@Lanvin Lawinko jak tam u Ciebie? [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Co się stało, do czego się przyczepil?A wezcie ku*wa, K przyjechal zrobil afere o bzdure, walnal focha, potem przepraszal. I tak minal mi wieczor. Cykl w doope.
Z nimi tak źle i tak niedobrze :/@Paraplu tak mi przykro, faceci są beznadziejni i niewiele rozumieją! Może dzisiaj jeszcze się pogodzicie i coś zadzialacie
Mnie mój ostatnio też wkurzyl, bo jak się nie staraliśmy to zawsze on inicjowal przytulnie i jeszcze miał pretensje ze ja nigdy nie chce. Więc teraz kiedy się staramy to ja zapieralam się do rzeczy, i on kiedyś że chce tylko ze względu na dziecko i on tak nie chce! No tak mnie zagotowal!
Więc facetów nie rozkminisz :/
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Temperatura, testy Ci niewiele powiedzą.#spark #marc wiem ze bralyscie, bierzecie donga powiedzcie mi kochane jak rozpoznawalyscie kiedy jest "niby" owu zeby przestac brac? Bo robie testy ale kurcze ni cholerki nie moge ich rozszyfrowac jestem teraz w pracy ale wysle wieczorkiem zdjecie.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak już 3 cykl z rzędu, mam takie plamienia do ok. 10 dc.Ehhhh.... no mój też ma focha, ze ja się zdołowałam i że płaczę po wizycie u lekarza. zamiast mnie przytulić, pocieszyć to się na mnie focha
Ja mam do Was jeszcze jedno pytanie bo od okresu mam śluz tak jasnobrązowo zabarwiony. To już 9 dc a ciagle śluz jest taki właśnie i nie wiem z czego to czy ze stresu czy znowu coś mi się dzieje w organizmie czy to po stymulacji....
A rozmawiałaś z nim na ten temat? Czemu zawsze w domu Twojej mamy takie akcje odstawia??Ciul z cyklem, bedzie nastepny. Mi jest po prostu strasznie przykro, ze takie cyrki robi u mnie w domu. Moja mama nazywa go juz "obrazalski K" bo o wszystko sie obraza, o wszystko strzela focha i co chwile obraza majestatu. A serio nie ma o co sie obrazac! Atmosfera w domu chu*owa bo mama to juz sie boi do niego odezwac z czymkolwiek by znowu sie nie obrazil. Tak zawsze czekam na urlop w domu. W styczniu odwalil to samo, zepsul caly pobyt, teraz chociaz pierwszy tydzien bylam sama i bylo fajnie. A wczoraj ledwo przyjechal i juz beznadzieja
Kochana, Ty się starasz dopiero kilka cykli, a o adopcji już myślisz. Luz kochana, uda sięCześć Słoneczka :*
A ja dzisiaj płacze i śmieje sie, na przemian ... tragedia :-( jedziemy wlasnie na Komunie Chrześnicy męża.
Ja tez kurde czuje sie smutno... wczoraj jeszcze miałam super humor także idzie @... masakra
Moj m nawet mnie nie pocieszy... chyba jestem za adopcja
Ja z M najczęściej mam spine w dni płodne...a spina jest wywołana tą durną presją - że to te dni i "musimy" a nie koniecznie się chce lub nie da się rady dzień po dniu...
Wiem że to nie tak powinno być ale kurna przy naszym trybie pracy to tak naprawdę i czas i ochota i możliwość to raz w tyg w sobotę lub niedzielę...a owu nie wybiera dni tygodnia...
I tak to jest...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom