reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No i tak trzymać:) a wiadomo już kiedy będzie insemimacja?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie niestety jeszcze nie wiem, ale obstawiam 2 - 3 maja, może 5 maja w moje urodziny ;)
Jutro się może dowiem na monitoringu. Generalnie im bliżej inseminacji tym mam większego stresa. Jejuniu koszmarnie się boję - nie samej inseminacji ale kolejnego rozczarowania :(

Zobacz załącznik 804298

Dziewczyny czy na bb jest może jakaś wróżka, która potrafi odczarować pogodę???? Ratunku, deprecha, doły, płacze, nostalgia... Masakra, nienawidzę takiej pogody. I jak tu jechać na majówkę??? ;)
Moje psy będą szczęśliwe, brudne i śmierdzące :D

Moje psy też brudne, mokre i mega szczęśliwe - mój dom.... ehhhhh.... tego się nie da ogarnąć mimo, że bardzo staram się je wyczyścić

reklama
RB- offtopowo. Jak administrator zaakceptuje, to będziesz dodana :)

Nigdy nie wiem jak o M mam mówić do obcych ludzi. Mąż nie powiem, no bo nie-mąż, chłopak brzmi jakbyśmy mieli 18 lat, partner też dziwnie... Dylematy [emoji3]

Ja przy infekcjach biorę Gynoxin, można go brać w ciąży. Ja mam jakąś bakterie, której nie da się wyleczyć, będzie już zawsze, także z bakterią też można być w ciąży.

Nie wiem jak u Was, ale u nas w niedzielę i poniedziałek ma być słońce :)

Może to jakieś przeznaczenie? [emoji12] mój telefon dwa lata temu sam wysyłał smsy do ludzi, serio. Kiedyś obudziłam się rano, a tam 4 smsy od ludzi o co mi chodzi, a ja nie wiedziałam co jest grane. Najlepsze, że nic nie miałam w wysłanych :|

3dpo, to teraz czekamy :)

Witam się ja i moje ulubione e śniadanko [emoji3]

1493362459-aaaaaa.jpeg

Ja dzisiaj zaczęłam długi weekend :) pogoda wspaniała, zimno, leje, nic mi się nie chce. Muszę posprzątać chatę, wstawić pranie, poprasować. Dzisiaj odbieram z przedszkola Filipa kolegę i przychodzi do nas, na obiad burgery (dieta na vitalii jest super [emoji3]), więc chłopaki chyba będą zadowoleni :) upiekę jeszcze chyba ciasteczka orkiszono-owsiano-czekoladowe z otrębami :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja mówię zwykle: mój facet [emoji14]

Tylko mój gin zawsze uparcie: Pani mąż...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin prZeczytałam posty i komentarze... powiem Ci że gorzej zryło mnie czytania tego wszystkiego niż disco polo. A po.skończeniu czytania taki post na fb, wcześniej wymienionej kolezanki z 3 dzieci i rb [emoji23]

1493368429-aaaaaa.png

@oczekiwanie pijemy, zaraz wstawię flache do schłodzenia [emoji23]

@StorAnia też miałam takie przeboje z telefonem, ale ja wtedy byłam durna i na etapie "to na pewno przeznaczenie" [emoji1] szkoda że mój były nie podzielal mojego zdania i entuzjazmu [emoji28]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Ja mówię zwykle: mój facet [emoji14]

Tylko mój gin zawsze uparcie: Pani mąż...

@Lanvin JA żeby wkurzyć moją matule mówię konkubent [emoji1] swoją drogą straszne słowo [emoji14] a tak to mówię "to jest Bartek" [emoji23]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Jak liczy się tygodnie ciąży? Według @ dziś 4 tydzień. Aplikacja pokazuje mi 5. I bądź tu mądrym.

Nawet nie wiecie jaka jestem niespokojna. Ostatnia ciąża skończyła się właśnie na początku. Ale czy 2 razy może się to samo zdarzyć?? Chciałabym przespać tydzień[emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo liczy zawsze od rozpoczętego tygodnia :) czyli jak masz 4tydzień 1dzień, to oznacza, że 5 tydzień ciąży, albo jak ja mam teraz 16tydzień 5dzień, to 17tc :)

@Lanvin JA żeby wkurzyć moją matule mówię konkubent [emoji1] swoją drogą straszne słowo [emoji14] a tak to mówię "to jest Bartek" [emoji23]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Aaaa uwielbiam "moj konkubent" [emoji23][emoji23][emoji23] my tak czesto mowimy [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Bo liczy zawsze od rozpoczętego tygodnia :) czyli jak masz 4tydzień 1dzień, to oznacza, że 5 tydzień ciąży, albo jak ja mam teraz 16tydzień 5dzień, to 17tc :)

Tylko, ze tak licza pacjentki.

Dla lekarzy 14+3 to 14 tydzien. Oni licza skonczone tygodnie.

O matulku, wspolczuje. Pamietaj o dobrej rehabilitacji po zdjeciu gipsu. Mi za dzieciaka lekarze zlali ten temat przy kostce i do tej pory jest mniej sprawna :(

Dziewczynki, pieknie chudniecie! [emoji7] u mnie to bedzie strach wejsc na wage bo jestem u mamy a wiecie jakie sa mamy :) podchlebia mi non stop a ja nie umiem odmowic bo mam swiadomosc, ze kolejny raz bede jadla jej pysznosci za 3-4 miesiace.

@M2b wybacz, ze Ci nadziei narobilam [emoji28] dzisiaj mam 15dc, wedlug apki 29 dniowy cykl. No a na tescie ledwo widoczna druga kreska a powinna byc juz mocna. Takze przez wyjazd mogl mi sie skrocic cykl do 28 dni i wczoraj juz test bylby negatywny. Licze jednak na to, ze wyjazd mi wydluzyl cykl i kreska dopiero bedzie ciemniec, jutro K przyjezdza!

Zrób dziś test znowu i zobacz czy ciemniejszy jak ciemnieje to jesteś przed owu a jak nie to po już niestety [emoji20] ja mam nadzieję że za 2 tyg nie będzie to robienie nadziei tylko piękny pozytywny test ciazowy [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lanvin prZeczytałam posty i komentarze... powiem Ci że gorzej zryło mnie czytania tego wszystkiego niż disco polo. A po.skończeniu czytania taki post na fb, wcześniej wymienionej kolezanki z 3 dzieci i rb [emoji23]

1493368429-aaaaaa.png

@oczekiwanie pijemy, zaraz wstawię flache do schłodzenia [emoji23]

@StorAnia też miałam takie przeboje z telefonem, ale ja wtedy byłam durna i na etapie "to na pewno przeznaczenie" [emoji1] szkoda że mój były nie podzielal mojego zdania i entuzjazmu [emoji28]

cbpr2ehex2xkwku1.png
Haha ale niektórzy rodzice są straszni [emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry