reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No i tak trzymać:) a wiadomo już kiedy będzie insemimacja?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie niestety jeszcze nie wiem, ale obstawiam 2 - 3 maja, może 5 maja w moje urodziny ;)
Jutro się może dowiem na monitoringu. Generalnie im bliżej inseminacji tym mam większego stresa. Jejuniu koszmarnie się boję - nie samej inseminacji ale kolejnego rozczarowania :(

Zobacz załącznik 804298

Dziewczyny czy na bb jest może jakaś wróżka, która potrafi odczarować pogodę???? Ratunku, deprecha, doły, płacze, nostalgia... Masakra, nienawidzę takiej pogody. I jak tu jechać na majówkę??? ;)
Moje psy będą szczęśliwe, brudne i śmierdzące :D

Moje psy też brudne, mokre i mega szczęśliwe - mój dom.... ehhhhh.... tego się nie da ogarnąć mimo, że bardzo staram się je wyczyścić

reklama
RB- offtopowo. Jak administrator zaakceptuje, to będziesz dodana :)

Nigdy nie wiem jak o M mam mówić do obcych ludzi. Mąż nie powiem, no bo nie-mąż, chłopak brzmi jakbyśmy mieli 18 lat, partner też dziwnie... Dylematy [emoji3]

Ja przy infekcjach biorę Gynoxin, można go brać w ciąży. Ja mam jakąś bakterie, której nie da się wyleczyć, będzie już zawsze, także z bakterią też można być w ciąży.

Nie wiem jak u Was, ale u nas w niedzielę i poniedziałek ma być słońce :)

Może to jakieś przeznaczenie? [emoji12] mój telefon dwa lata temu sam wysyłał smsy do ludzi, serio. Kiedyś obudziłam się rano, a tam 4 smsy od ludzi o co mi chodzi, a ja nie wiedziałam co jest grane. Najlepsze, że nic nie miałam w wysłanych :|

3dpo, to teraz czekamy :)

Witam się ja i moje ulubione e śniadanko [emoji3]

1493362459-aaaaaa.jpeg

Ja dzisiaj zaczęłam długi weekend :) pogoda wspaniała, zimno, leje, nic mi się nie chce. Muszę posprzątać chatę, wstawić pranie, poprasować. Dzisiaj odbieram z przedszkola Filipa kolegę i przychodzi do nas, na obiad burgery (dieta na vitalii jest super [emoji3]), więc chłopaki chyba będą zadowoleni :) upiekę jeszcze chyba ciasteczka orkiszono-owsiano-czekoladowe z otrębami :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja mówię zwykle: mój facet [emoji14]

Tylko mój gin zawsze uparcie: Pani mąż...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin prZeczytałam posty i komentarze... powiem Ci że gorzej zryło mnie czytania tego wszystkiego niż disco polo. A po.skończeniu czytania taki post na fb, wcześniej wymienionej kolezanki z 3 dzieci i rb [emoji23]

1493368429-aaaaaa.png

@oczekiwanie pijemy, zaraz wstawię flache do schłodzenia [emoji23]

@StorAnia też miałam takie przeboje z telefonem, ale ja wtedy byłam durna i na etapie "to na pewno przeznaczenie" [emoji1] szkoda że mój były nie podzielal mojego zdania i entuzjazmu [emoji28]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Ja mówię zwykle: mój facet [emoji14]

Tylko mój gin zawsze uparcie: Pani mąż...

@Lanvin JA żeby wkurzyć moją matule mówię konkubent [emoji1] swoją drogą straszne słowo [emoji14] a tak to mówię "to jest Bartek" [emoji23]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Jak liczy się tygodnie ciąży? Według @ dziś 4 tydzień. Aplikacja pokazuje mi 5. I bądź tu mądrym.

Nawet nie wiecie jaka jestem niespokojna. Ostatnia ciąża skończyła się właśnie na początku. Ale czy 2 razy może się to samo zdarzyć?? Chciałabym przespać tydzień[emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo liczy zawsze od rozpoczętego tygodnia :) czyli jak masz 4tydzień 1dzień, to oznacza, że 5 tydzień ciąży, albo jak ja mam teraz 16tydzień 5dzień, to 17tc :)

@Lanvin JA żeby wkurzyć moją matule mówię konkubent [emoji1] swoją drogą straszne słowo [emoji14] a tak to mówię "to jest Bartek" [emoji23]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Aaaa uwielbiam "moj konkubent" [emoji23][emoji23][emoji23] my tak czesto mowimy [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Bo liczy zawsze od rozpoczętego tygodnia :) czyli jak masz 4tydzień 1dzień, to oznacza, że 5 tydzień ciąży, albo jak ja mam teraz 16tydzień 5dzień, to 17tc :)

Tylko, ze tak licza pacjentki.

Dla lekarzy 14+3 to 14 tydzien. Oni licza skonczone tygodnie.

O matulku, wspolczuje. Pamietaj o dobrej rehabilitacji po zdjeciu gipsu. Mi za dzieciaka lekarze zlali ten temat przy kostce i do tej pory jest mniej sprawna :(

Dziewczynki, pieknie chudniecie! [emoji7] u mnie to bedzie strach wejsc na wage bo jestem u mamy a wiecie jakie sa mamy :) podchlebia mi non stop a ja nie umiem odmowic bo mam swiadomosc, ze kolejny raz bede jadla jej pysznosci za 3-4 miesiace.

@M2b wybacz, ze Ci nadziei narobilam [emoji28] dzisiaj mam 15dc, wedlug apki 29 dniowy cykl. No a na tescie ledwo widoczna druga kreska a powinna byc juz mocna. Takze przez wyjazd mogl mi sie skrocic cykl do 28 dni i wczoraj juz test bylby negatywny. Licze jednak na to, ze wyjazd mi wydluzyl cykl i kreska dopiero bedzie ciemniec, jutro K przyjezdza!

Zrób dziś test znowu i zobacz czy ciemniejszy jak ciemnieje to jesteś przed owu a jak nie to po już niestety [emoji20] ja mam nadzieję że za 2 tyg nie będzie to robienie nadziei tylko piękny pozytywny test ciazowy [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lanvin prZeczytałam posty i komentarze... powiem Ci że gorzej zryło mnie czytania tego wszystkiego niż disco polo. A po.skończeniu czytania taki post na fb, wcześniej wymienionej kolezanki z 3 dzieci i rb [emoji23]

1493368429-aaaaaa.png

@oczekiwanie pijemy, zaraz wstawię flache do schłodzenia [emoji23]

@StorAnia też miałam takie przeboje z telefonem, ale ja wtedy byłam durna i na etapie "to na pewno przeznaczenie" [emoji1] szkoda że mój były nie podzielal mojego zdania i entuzjazmu [emoji28]

cbpr2ehex2xkwku1.png
Haha ale niektórzy rodzice są straszni [emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry