reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jejku ile z Was jest na diecie.. kurcze ja tak lubię jeść :-D a do krótkich spodenek coraz mniej czasu.. czas się zmobilizować ;)
Ja dziewczyny w tym cyklu nie brałam luteiny.. i mam szał... Dziś 30 dc.. testy wskazywały chyba 3 razy że już owulacja jest za rogiem a tu dooopa.. :oo: śluz plodny pokazuje się co jakiś czas.. ale chyba nie będę czekała dłużej i od jutra zacznę lykac lute żeby cyklu nie mieć 60dniowego.. bo maj ma być cudownym miesiącem.:-DPozdrawiam w ten szary bury dzień. Słoneczka w sercu i dużo uśmiechu :blink:
No ja juz musiałam coś ze sobą zrobić [emoji1] I efekty już są jakieś ale jeszcze dużo przede mną [emoji20]

Dziewczyny nie wiem coś mi się chyba z aplikacją popsuło bo ciągle mi się wyświetla powiadomienia z wątku Brzuszki wrześniowek. Pokazuje mi się ale nie mogę wejść bo wątek jest zamknięty. A ja się już wypisalam że wszystkich wątków wrzesniowych mam a tu cały czas powiadomienia. Nie wiem co zrobić [emoji24]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziś dostałam wypłatę i jestem załamana bo prawie połowa wypłaty poszła za te zwolnienie 2 tyg po poronieniu a tu wyjazd do Polski, lekarze, badania. Dobrze ze mam trochę odlozone na taką ewentualność. Bo nie lubię tykac oszczędności na budowe.
i tak tu wygląda wynagrodzenie jak jesteś na zwolnieniu, więc się kobietki cieszcie że w Polsce macie 100 % płatne. Mi koleżanka cały czas pisała że ona nie rozumie dlaczego ja w ciąży pracuje. Tu się nie da inaczej. Albo pracujesz albo nie zarabiasz

Właśnie jakieś przeznaczenie czy cus [emoji1] może masz go na szybkim wybieraniu albo z początku listy?

Ja dziś też ważenie 0.6kg w dół [emoji6] właśnie jem na śniadanie kanapki z pasta oliwkowa. Nawet smaczne ale musiałam na wierzch plasterek sera żółtego rzucić [emoji23] tak oto się trzymam diety [emoji23]

Jezu jakie piękne [emoji173] [emoji173] [emoji173] ale bym wypila. Z maszyny czy sama robiłaś? [emoji1]

Z maszyny, sama dałam posypke czekoladowa
MLody też że mną pije, ale on bierze mleko spienione i kakao.
@Lanvin namówiłas mnie na jajecznice, tylko u mnie z pomidorami , też zawsze z rana pijemy sok pomarańczowy z wycisnietych owoców.
Dziś dostałam wypłatę i jestem załamana bo prawie połowa wypłaty poszła za te zwolnienie 2 tyg po poronieniu a tu wyjazd do Polski, lekarze, badania. Dobrze ze mam trochę odlozone na taką ewentualność. Bo nie lubię tykac oszczędności na budowe.
i tak tu wygląda wynagrodzenie jak jesteś na zwolnieniu, więc się kobietki cieszcie że w Polsce macie 100 % płatne. Mi koleżanka cały czas pisała że ona nie rozumie dlaczego ja w ciąży pracuje. Tu się nie da inaczej. Albo pracujesz albo nie zarabiasz

Ja dlatego też zawsze mam coś obłożone, jakby się coś działo. Nie lubię nie mieć pieniędzy. A z tym l4 w ciąży w pl jest super. Ja jak byłam w ciąży to odłożyłam kupe kasy bo u mamy siedziałam większość czasu i na nic nie wydawalam

@Lanvin namówiłas mnie na jajecznice, tylko u mnie z pomidorami , też zawsze z rana pijemy sok pomarańczowy z wycisnietych owoców.

Ja dlatego też zawsze mam coś obłożone, jakby się coś działo. Nie lubię nie mieć pieniędzy. A z tym l4 w ciąży w pl jest super. Ja jak byłam w ciąży to odłożyłam kupe kasy bo u mamy siedziałam większość czasu i na nic nie wydawalam
Aa ja bo ja sama robiłam zawsze taka latte ale mi się froterka zepsuła [emoji1] nie mam maszyny kiedyś chciałam kupić ale już i tak mamy tyle niepotrzebnego sprzętu że lepiej nie [emoji6]

received_10205164327015258.jpeg

Załączniki

• received_10205164327015258.jpeg
    received_10205164327015258.jpeg
    103,6 KB · Wyświetleń: 339
Witajcie dziewczyny.
Wczoraj miałam niby 3 dzień @ ale praktycznie były to już tylko plamienia. Dzisiaj @ nie widać już wcale. Czyli krótko rzecz ujmując @ miałam praktycznie tylko dwa dni. Przez te dwa dni bolał mnie trochę brzuch i mocno kręgosłup. Krwawienie było dość obfite. Pierwszy raz mam taki okres i zastanawiam się czym to może być spowodowane. Do lekarza przed majówka to już nie mam szans się dostać. Może któraś z Was tak miała, może to jest całkiem normalne.

Cześć Dziewczyny :)

Taka wczesna godzina a wy już tyle naskrobalyscie :)

Kawy nie pijam a ta wygląda tak pysznie że nawet bym się skusila :)

U mnie też pogoda paskudna pochmurno i deszczowo,

No nic zbieram się do pracy i byle do 15 a potem weekend :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Aa ja bo ja sama robiłam zawsze taka latte ale mi się froterka zepsuła [emoji1] nie mam maszyny kiedyś chciałam kupić ale już i tak mamy tyle niepotrzebnego sprzętu że lepiej nie [emoji6]

Zobacz załącznik 804310

O super. U nas mój M sobie kupił ekspres. Mi on nie był potrzebny, ale jak jyz jest to czasami wypije, bo za dużo nie mogę ponieważ się źle czuje później po kawie.

Witajcie dziewczyny.
Wczoraj miałam niby 3 dzień @ ale praktycznie były to już tylko plamienia. Dzisiaj @ nie widać już wcale. Czyli krótko rzecz ujmując @ miałam praktycznie tylko dwa dni. Przez te dwa dni bolał mnie trochę brzuch i mocno kręgosłup. Krwawienie było dość obfite. Pierwszy raz mam taki okres i zastanawiam się czym to może być spowodowane. Do lekarza przed majówka to już nie mam szans się dostać. Może któraś z Was tak miała, może to jest całkiem normalne.
Ja tak drugi cykl miałam i czekam właśnie na telefon od gina, w tamtym miesiącu kazał mi zrobić hormony w pierwszej fazie cyklu. Może o to chodzi...

reklama
Ja też na wolnym, skusilam się na poranne latte , także zapraszam. @Lanvin gotuj też dla mnie , tylko teraz wersja na miękko. Zobacz załącznik 804308
Mniam mniam [emoji7][emoji7]to ja Ci zrobię drugie śniadanie, a Ty mi taką pyszną kawę, ok? [emoji7] mamy ekspres z karafką, ale nie spienia już mleka jak kiedyś :( a raczej nie spienia prawie wcale...

Właśnie jakieś przeznaczenie czy cus [emoji1] może masz go na szybkim wybieraniu albo z początku listy?

Ja dziś też ważenie 0.6kg w dół [emoji6] i to w sumie tylko 4 dni na diecie bo zaczęłam w poniedziałek [emoji6] właśnie jem na śniadanie kanapki z pasta oliwkowa. Nawet smaczne ale musiałam na wierzch plasterek sera żółtego rzucić [emoji23] tak oto się trzymam diety [emoji23]

Jezu jakie piękne [emoji173] [emoji173] [emoji173] ale bym wypila. Z maszyny czy sama robiłaś? [emoji1]

Widzisz, mówiłam Ci, że tw rekomendowane kg mają się nijak do rzeczywistości, po tygodniu zrzucisz więcej, niż sobie zaznaczyłaś :) poza tym spokojnie możesz dogadać, bo masz niższą kaloryczność, niż powinnaś w tej chwili [emoji8] ja na drugie śniadanie mam dziś koktajl truskawkowy z płatkami owsianymi :)

No ja juz musiałam coś ze sobą zrobić [emoji1] I efekty już są jakieś ale jeszcze dużo przede mną [emoji20]

Dziewczyny nie wiem coś mi się chyba z aplikacją popsuło bo ciągle mi się wyświetla powiadomienia z wątku Brzuszki wrześniowek. Pokazuje mi się ale nie mogę wejść bo wątek jest zamknięty. A ja się już wypisalam że wszystkich wątków wrzesniowych mam a tu cały czas powiadomienia. Nie wiem co zrobić [emoji24]

Może wypisz się z wątku??

Mój też czasem lubi, ale rzadko :) śniadanie białkowo-tluszczowe jest najlepsze :) ja sok pomarańczowy lubię, ale nie mam kiedy wyciskac, bo rano do pracy się zawsze spieszę, bo i nie mam wyciskarki. Za to ostatnio prawie codziennie piję koktajle :)

O super. U nas mój M sobie kupił ekspres. Mi on nie był potrzebny, ale jak jyz jest to czasami wypije, bo za dużo nie mogę ponieważ się źle czuje później po kawie.
O. A jaki ekspres macie?? My mamy Saeco Minuto, ale jak będziemy kiedyś wymieniać to chyba kupimy DeLonghi.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry