reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U gory z wczorajszy wieczor.
Na dole sprzed paru minut.

1493369858-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Zdecydowanie dzisiejszy pozytywny :-)

Ale ze tak sama ze soba? Jak w Seksmisji? Przez partenogeneze? No ja jeszcze nie ten level rozwoju mam by sie tam rozmnazac [emoji14] musze na konkubenta poczekac

A tam, wprawiaj się na wieczór [emoji16] [emoji23]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Jak liczy się tygodnie ciąży? Według @ dziś 4 tydzień. Aplikacja pokazuje mi 5. I bądź tu mądrym.

Nawet nie wiecie jaka jestem niespokojna. Ostatnia ciąża skończyła się właśnie na początku. Ale czy 2 razy może się to samo zdarzyć?? Chciałabym przespać tydzień[emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A który dziś dc?? Jak masz np. 4+1 to 5 tydzień :)

Ja mówię zwykle: mój facet [emoji14]

Tylko mój gin zawsze uparcie: Pani mąż...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszyscy mówią mąż...czasem sobie myślę, że moglibyśmy pójść do urzędu, podpisać papierek i tyle. Ja bym chciała wziąć ślub, ale my nawet nie jesteśmy zaręczeni, a ja prosić się noe będę, nawet nie zaczynam już tematu, ale jeśli mielibyśmy go już brać, to nawet nie chciałabym imprezy. Szybki ślub, obiad lub mała impreza dla najbliższych i tyle.

@Lanvin prZeczytałam posty i komentarze... powiem Ci że gorzej zryło mnie czytania tego wszystkiego niż disco polo. A po.skończeniu czytania taki post na fb, wcześniej wymienionej kolezanki z 3 dzieci i rb [emoji23]

1493368429-aaaaaa.png

@oczekiwanie pijemy, zaraz wstawię flache do schłodzenia [emoji23]

@StorAnia też miałam takie przeboje z telefonem, ale ja wtedy byłam durna i na etapie "to na pewno przeznaczenie" [emoji1] szkoda że mój były nie podzielal mojego zdania i entuzjazmu [emoji28]

cbpr2ehex2xkwku1.png
Weź, ten "artykuł" pojawił się wczoraj, zapewne napisany przez kogoś z grupy i na zasadzie "ja nie lubię = zło wcielone", dla mnie żenua.

dziewczyny myślicie ze jak wieczorem pije saszetki typu gripex itp. to rano temp w pochwie może być niższa no bo przecież m.in. obnizaja temp.
Ogólnie to nie powinnaś ich pić, jeśli jesteś w ciąży...

@Lanvin JA żeby wkurzyć moją matule mówię konkubent [emoji1] swoją drogą straszne słowo [emoji14] a tak to mówię "to jest Bartek" [emoji23]

cbpr2ehex2xkwku1.png
Ja też po imieniu, ale pani w sklepie nie będę mówiła "bo mój Michał" [emoji12]

Tylko, ze tak licza pacjentki.

Dla lekarzy 14+3 to 14 tydzien. Oni licza skonczone tygodnie.

Mój liczył tak, jak mówi Spark :) 14+2, czyli leci już tydzień 15.

U gory z wczorajszy wieczor.
Na dole sprzed paru minut.

1493369858-aaaaaa.jpeg

Złoty strzał!!

qdkkj44j6bi2vbec.png

Poszłabym na zakupy bo komunie mamy kurna w niedziele, ale tak leje, ze 10m nie przejdę :p

A zimno w domu :-( u Was ile macie stopni w domu? U nas tragedia 17 stopni dla mnie to zabójstwo :-D

A który dziś dc?? Jak masz np. 4+1 to 5 tydzień :)

Wszyscy mówią mąż...czasem sobie myślę, że moglibyśmy pójść do urzędu, podpisać papierek i tyle. Ja bym chciała wziąć ślub, ale my nawet nie jesteśmy zaręczeni, a ja prosić się noe będę, nawet nie zaczynam już tematu, ale jeśli mielibyśmy go już brać, to nawet nie chciałabym imprezy. Szybki ślub, obiad lub mała impreza dla najbliższych i tyle.

Weź, ten "artykuł" pojawił się wczoraj, zapewne napisany przez kogoś z grupy i na zasadzie "ja nie lubię = zło wcielone", dla mnie żenua.

Ogólnie to nie powinnaś ich pić, jeśli jesteś w ciąży...

Ja też po imieniu, ale pani w sklepie nie będę mówiła "bo mój Michał" [emoji12]

Mój liczył tak, jak mówi Spark :) 14+2, czyli leci już tydzień 15.

Złoty strzał!!

qdkkj44j6bi2vbec.png
ale chyba w tak wczesnym stadium nie szkodzi :)
ogólnie to pije bo chce szybko wyzdrowieć bo meczy mnie siedzenie w pracy i leci z nosa non stop...wyglądam jak renifer a za tydzień komunia u siostry wiec trzeba jakos wyglądać.

Mniam mniam
emoji7.png
emoji7.png
to ja Ci zrobię drugie śniadanie, a Ty mi taką pyszną kawę, ok?
emoji7.png
mamy ekspres z karafką, ale nie spienia już mleka jak kiedyś :( a raczej nie spienia prawie wcale...

Widzisz, mówiłam Ci, że tw rekomendowane kg mają się nijak do rzeczywistości, po tygodniu zrzucisz więcej, niż sobie zaznaczyłaś :) poza tym spokojnie możesz dogadać, bo masz niższą kaloryczność, niż powinnaś w tej chwili
emoji8.png
ja na drugie śniadanie mam dziś koktajl truskawkowy z płatkami owsianymi :)

Może wypisz się z wątku??

Mój też czasem lubi, ale rzadko :) śniadanie białkowo-tluszczowe jest najlepsze :) ja sok pomarańczowy lubię, ale nie mam kiedy wyciskac, bo rano do pracy się zawsze spieszę, bo i nie mam wyciskarki. Za to ostatnio prawie codziennie piję koktajle :)

O. A jaki ekspres macie?? My mamy Saeco Minuto, ale jak będziemy kiedyś wymieniać to chyba kupimy DeLonghi.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kawa czeka, a ekspres to bosch veroaroma 300. Ja też właśnie truskawki mielilam . A koktajle robię z banana, avocado, pestki dyni, słonecznik, orzechy i jogurt naturalny. Bardzo zapychajace i zęby nie bola , odkleil mi się właśnie jeden zamek i mnie wkurza. Mam ściankę odbudowana i to chyba dlatego, że to nienaturalny zab.
Mnie po kawie z mlekiem goni
emoji23.png
a bez mleka nie wypije dlatego unikam kawy podczas okresu bo to już mieszanka wybuchowa
emoji23.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A mi serducho szaleje i się poce jak maps.
Upadłam niefortunnie i złamałam rękę w lokciu, głowa kości promieniowej. Na szczęście bez odlamu i przemieszczenia.
Ale miejsce złamania paskudne
Jak liczy się tygodnie ciąży? Według @ dziś 4 tydzień. Aplikacja pokazuje mi 5. I bądź tu mądrym.

Nawet nie wiecie jaka jestem niespokojna. Ostatnia ciąża skończyła się właśnie na początku. Ale czy 2 razy może się to samo zdarzyć?? Chciałabym przespać tydzień
emoji53.png

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze, nie zamartwiaj się
Poszłabym na zakupy bo komunie mamy kurna w niedziele, ale tak leje, ze 10m nie przejdę :p

A zimno w domu :-( u Was ile macie stopni w domu? U nas tragedia 17 stopni dla mnie to zabójstwo :-D
Ja mam kominek i jak mi zimno to wtedy rozpalam ale ogólnie mamy ciepło, ponad 20st w domu. Z krótkim rękawem siedzę.

reklama

ja to ciągle chodzę w domu i rozkręcam grzejniki bo mój m chodzi i skreca bo ze niby trzeba oszczędzać w domu mieszkają 3 rodziny i nikt nie oszczedza wiec i ja nie będę...
a jestem z tych bardzo ciepłolubnych...

Do góry