reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pewnie rozgośc sie
A na musze sie pochwalić ze z trzech testów z anatomi na 300 punktów mam 295
emoji2.png
, dzisiaj miałam kolejny i tez bedzie cos koło 100 ... Jeszxze tylko dwa testy z anatomii , jeden z psychologi i jeden z pisania i mam przerwę do wrzesnia
emoji6.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje, nauka nie poszła na marne

reklama
Przegięcie tyle kasy!!!
O kurde... Chciałabym pracować w tym przedszkolu co takie hojne prezenty dają... Ja oddawalam 3 grupy do szkoły i zawsze w prezencie dostawałam jakiś kwiat w doniczce... W ostatnim roku dostałam srebrny lancuszek, ale strasznie głupio było mi przyjąć taki drogi prezent... A jeszcze rodzice przebrali sie za pszczoły (miałam grupę Pszczoły) ulozyli i zaśpiewali o mnie piosenkę. To był najfajniejszy prezent. Mam nagranie do dzisiaj i do dzisiaj się wzruszam jak oglądam ☺

Oczekiwanie, mowilam Ci[emoji23][emoji23] dasz rade, po założeniu jest najgorzej. Te kilka dni przetrwasz, nakładaj ten wosk na wszystkie zamki zeby uchronić dziąsła. Ja mialam jeszcze drugi kryzys bo po 2 miesiącach mialam jeszcze czwórki wyrywane to wtedy cierpiałam i to przesuwanie bolało, zeby sie ruszały, ze mialam wrażenie ze mi wypadna[emoji15] a teraz spoko, szpary po tych czwórkach sie praktycznie zamknęły wiec najgorsze za mna. Ja brałam przeciwbólowe, mocne nawet.

Renia, pięknie sie uczysz[emoji106][emoji16]

Pyzunia, wiem kochana, pamietam[emoji9][emoji9][emoji9]dobrze słyszeć ze wracasz do starań, bedzie dobrze wszystko.

Lecę do lekarza za 2h.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Kurde byłam dziś u rodziców i się zważyłam. W domu nie mam wagi. Ostatnio mi wszyscy mówią, że marnie wyglądam, że bardzo schudłam no to chciałam zobaczyć. Ja pierdziu... odkąd zaczęłam leczenie i starania się to rzeczywiście jakaś masakra. Schudłam 6 kg. Mam nadzieję, że to nie wpłynie negatywnie na staranie się :(

Hej dziewczynki. Mam okropne problemy z internetem w PL.

@renia200 jaka kujonka z Ciebie ;) a tak na serio to gratuluje, piekne wyniki!

Ja to przy Was to czuje sie jak ostatnia niedorajda zyciowa. A to awanse a to szkola, a to spelnianie marzen. A ja tak ni w te, ni w te :(

Nom i od poniedzialku mam taaaaaki piekny sluz! Od dawna nie mialam takiego slicznego i w takiej ilosci a chlopa brak [emoji20]ma prawdopodobnie przyjechac w sobote a wg apki owulka ma byc wlasnie w sobote ale nie wiem czy zdarzy. Czekam az mi sie siusiu zachce by zrobic test owu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

musze sie pochwalic ze dzis obchodzę 31 urodzinki:)imprezy żadnej nie robię.wieczorem idę sobie na tance latino ale Zumba i juz:)napije się sama piwka wieczorem(bo moj mąż nie pije) i taka impreza:-D

sto lat sto lat niech zyje zyje nam :) :-) :):-) :):-) :)

Dziewczyny, czy Waszym zdaniem disco polo jest dla dzieci szkodliwe?? Pytam poważnie, bo na grupie, o której Wam pisałam, wywiązała się wczoraj dyskusja na temat tego, że dziecko wróciło z przedszkola i śpiewało "Przez Twe oczy zielone" Zenka i wg niektórych to niedopuszczalne! Pomijam, że dziecko mogło to usłyszeć od drugiego dziecka, przykładowo, ale czy wg Was disco polo naprawdę zryje psychę dziecku? Bo ja tego nie ogarniam :o

hahahah dobre
No My wolimy troche ciezsze klimaty i disco polo jakos nie bardzo lubimy ale na imprezach rodzinnych gdzies tam zawsze leci i jakos umiem przy tym sie bawic. Mlody tez czasami zalapie chodzi i spiewa i nie sadze zeby przez to mu sie cos stalo :)

Niby masz racje z ta owu a tak kombinuje już jak koń pod górkę: za bardzo :) muszę wyluzować
A jeśli o koncert chodzi to metal i na gitarze mój M także będzie się działo :)

Rozumiem, że pogoda idealna do spania, ale czy ja naprawdę wyglądam na łóżko?
emoji15.png
emoji23.png
emoji85.png

hahahaha jak fajnie :)

Wiecie co ja pracuje w przedszkolu i na 25 dzieci na koniec roku dostałyśmy kwiaty od 2 dzieciaczków :-D :-D bardzo fajne podziękowanie .....:-(

no to jakis masz malo ogarnietych rodzicow , ja na koniec kupilam 4 bombonierki (bo pani pomocy tez dalam) bo moim zdaniem tak powinno byc i juz :)

Witam. Mogę dołączyć?

witamy :)

Oczekiwanie, mowilam Ci[emoji23][emoji23] dasz rade, po założeniu jest najgorzej. Te kilka dni przetrwasz, nakładaj ten wosk na wszystkie zamki zeby uchronić dziąsła. Ja mialam jeszcze drugi kryzys bo po 2 miesiącach mialam jeszcze czwórki wyrywane to wtedy cierpiałam i to przesuwanie bolało, zeby sie ruszały, ze mialam wrażenie ze mi wypadna[emoji15] a teraz spoko, szpary po tych czwórkach sie praktycznie zamknęły wiec najgorsze za mna. Ja brałam przeciwbólowe, mocne nawet.

Renia, pięknie sie uczysz[emoji106][emoji16]

Pyzunia, wiem kochana, pamietam[emoji9][emoji9][emoji9]dobrze słyszeć ze wracasz do starań, bedzie dobrze wszystko.

Lecę do lekarza za 2h.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mi M już dał przeciwbólowe, likier mi polewa hihi. Mnie czeka przesunięcie 7 i 8 w stronę 5 bo 6 mi kiedyś musieli wyrwać. Tam jeszcze nie mam zamków, to widzę, że najgorsze przede mną . Zostanę alkoholikiem , daj znać po wizycie. &&&&

Kurde byłam dziś u rodziców i się zważyłam. W domu nie mam wagi. Ostatnio mi wszyscy mówią, że marnie wyglądam, że bardzo schudłam no to chciałam zobaczyć. Ja pierdziu... odkąd zaczęłam leczenie i starania się to rzeczywiście jakaś masakra. Schudłam 6 kg. Mam nadzieję, że to nie wpłynie negatywnie na staranie się :(
W jakim czasie taki spadek???
Hej dziewczynki. Mam okropne problemy z internetem w PL.

@renia200 jaka kujonka z Ciebie ;) a tak na serio to gratuluje, piekne wyniki!

Ja to przy Was to czuje sie jak ostatnia niedorajda zyciowa. A to awanse a to szkola, a to spelnianie marzen. A ja tak ni w te, ni w te :(

Nom i od poniedzialku mam taaaaaki piekny sluz! Od dawna nie mialam takiego slicznego i w takiej ilosci a chlopa brak [emoji20]ma prawdopodobnie przyjechac w sobote a wg apki owulka ma byc wlasnie w sobote ale nie wiem czy zdarzy. Czekam az mi sie siusiu zachce by zrobic test owu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Musi zaczekać, kciuki mocno zaciskam.

reklama
Do góry