reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pewnie rozgośc sie
A na musze sie pochwalić ze z trzech testów z anatomi na 300 punktów mam 295
emoji2.png
, dzisiaj miałam kolejny i tez bedzie cos koło 100 ... Jeszxze tylko dwa testy z anatomii , jeden z psychologi i jeden z pisania i mam przerwę do wrzesnia
emoji6.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje, nauka nie poszła na marne

reklama
Przegięcie tyle kasy!!!
O kurde... Chciałabym pracować w tym przedszkolu co takie hojne prezenty dają... Ja oddawalam 3 grupy do szkoły i zawsze w prezencie dostawałam jakiś kwiat w doniczce... W ostatnim roku dostałam srebrny lancuszek, ale strasznie głupio było mi przyjąć taki drogi prezent... A jeszcze rodzice przebrali sie za pszczoły (miałam grupę Pszczoły) ulozyli i zaśpiewali o mnie piosenkę. To był najfajniejszy prezent. Mam nagranie do dzisiaj i do dzisiaj się wzruszam jak oglądam ☺

Oczekiwanie, mowilam Ci[emoji23][emoji23] dasz rade, po założeniu jest najgorzej. Te kilka dni przetrwasz, nakładaj ten wosk na wszystkie zamki zeby uchronić dziąsła. Ja mialam jeszcze drugi kryzys bo po 2 miesiącach mialam jeszcze czwórki wyrywane to wtedy cierpiałam i to przesuwanie bolało, zeby sie ruszały, ze mialam wrażenie ze mi wypadna[emoji15] a teraz spoko, szpary po tych czwórkach sie praktycznie zamknęły wiec najgorsze za mna. Ja brałam przeciwbólowe, mocne nawet.

Renia, pięknie sie uczysz[emoji106][emoji16]

Pyzunia, wiem kochana, pamietam[emoji9][emoji9][emoji9]dobrze słyszeć ze wracasz do starań, bedzie dobrze wszystko.

Lecę do lekarza za 2h.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Kurde byłam dziś u rodziców i się zważyłam. W domu nie mam wagi. Ostatnio mi wszyscy mówią, że marnie wyglądam, że bardzo schudłam no to chciałam zobaczyć. Ja pierdziu... odkąd zaczęłam leczenie i starania się to rzeczywiście jakaś masakra. Schudłam 6 kg. Mam nadzieję, że to nie wpłynie negatywnie na staranie się :(

Hej dziewczynki. Mam okropne problemy z internetem w PL.

@renia200 jaka kujonka z Ciebie ;) a tak na serio to gratuluje, piekne wyniki!

Ja to przy Was to czuje sie jak ostatnia niedorajda zyciowa. A to awanse a to szkola, a to spelnianie marzen. A ja tak ni w te, ni w te :(

Nom i od poniedzialku mam taaaaaki piekny sluz! Od dawna nie mialam takiego slicznego i w takiej ilosci a chlopa brak [emoji20]ma prawdopodobnie przyjechac w sobote a wg apki owulka ma byc wlasnie w sobote ale nie wiem czy zdarzy. Czekam az mi sie siusiu zachce by zrobic test owu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

musze sie pochwalic ze dzis obchodzę 31 urodzinki:)imprezy żadnej nie robię.wieczorem idę sobie na tance latino ale Zumba i juz:)napije się sama piwka wieczorem(bo moj mąż nie pije) i taka impreza:-D

sto lat sto lat niech zyje zyje nam :) :-) :):-) :):-) :)

Dziewczyny, czy Waszym zdaniem disco polo jest dla dzieci szkodliwe?? Pytam poważnie, bo na grupie, o której Wam pisałam, wywiązała się wczoraj dyskusja na temat tego, że dziecko wróciło z przedszkola i śpiewało "Przez Twe oczy zielone" Zenka i wg niektórych to niedopuszczalne! Pomijam, że dziecko mogło to usłyszeć od drugiego dziecka, przykładowo, ale czy wg Was disco polo naprawdę zryje psychę dziecku? Bo ja tego nie ogarniam :o

hahahah dobre
No My wolimy troche ciezsze klimaty i disco polo jakos nie bardzo lubimy ale na imprezach rodzinnych gdzies tam zawsze leci i jakos umiem przy tym sie bawic. Mlody tez czasami zalapie chodzi i spiewa i nie sadze zeby przez to mu sie cos stalo :)

Niby masz racje z ta owu a tak kombinuje już jak koń pod górkę: za bardzo :) muszę wyluzować
A jeśli o koncert chodzi to metal i na gitarze mój M także będzie się działo :)

Rozumiem, że pogoda idealna do spania, ale czy ja naprawdę wyglądam na łóżko?
emoji15.png
emoji23.png
emoji85.png

hahahaha jak fajnie :)

Wiecie co ja pracuje w przedszkolu i na 25 dzieci na koniec roku dostałyśmy kwiaty od 2 dzieciaczków :-D :-D bardzo fajne podziękowanie .....:-(

no to jakis masz malo ogarnietych rodzicow , ja na koniec kupilam 4 bombonierki (bo pani pomocy tez dalam) bo moim zdaniem tak powinno byc i juz :)

Witam. Mogę dołączyć?

witamy :)

Oczekiwanie, mowilam Ci[emoji23][emoji23] dasz rade, po założeniu jest najgorzej. Te kilka dni przetrwasz, nakładaj ten wosk na wszystkie zamki zeby uchronić dziąsła. Ja mialam jeszcze drugi kryzys bo po 2 miesiącach mialam jeszcze czwórki wyrywane to wtedy cierpiałam i to przesuwanie bolało, zeby sie ruszały, ze mialam wrażenie ze mi wypadna[emoji15] a teraz spoko, szpary po tych czwórkach sie praktycznie zamknęły wiec najgorsze za mna. Ja brałam przeciwbólowe, mocne nawet.

Renia, pięknie sie uczysz[emoji106][emoji16]

Pyzunia, wiem kochana, pamietam[emoji9][emoji9][emoji9]dobrze słyszeć ze wracasz do starań, bedzie dobrze wszystko.

Lecę do lekarza za 2h.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mi M już dał przeciwbólowe, likier mi polewa hihi. Mnie czeka przesunięcie 7 i 8 w stronę 5 bo 6 mi kiedyś musieli wyrwać. Tam jeszcze nie mam zamków, to widzę, że najgorsze przede mną . Zostanę alkoholikiem , daj znać po wizycie. &&&&

Kurde byłam dziś u rodziców i się zważyłam. W domu nie mam wagi. Ostatnio mi wszyscy mówią, że marnie wyglądam, że bardzo schudłam no to chciałam zobaczyć. Ja pierdziu... odkąd zaczęłam leczenie i starania się to rzeczywiście jakaś masakra. Schudłam 6 kg. Mam nadzieję, że to nie wpłynie negatywnie na staranie się :(
W jakim czasie taki spadek???
Hej dziewczynki. Mam okropne problemy z internetem w PL.

@renia200 jaka kujonka z Ciebie ;) a tak na serio to gratuluje, piekne wyniki!

Ja to przy Was to czuje sie jak ostatnia niedorajda zyciowa. A to awanse a to szkola, a to spelnianie marzen. A ja tak ni w te, ni w te :(

Nom i od poniedzialku mam taaaaaki piekny sluz! Od dawna nie mialam takiego slicznego i w takiej ilosci a chlopa brak [emoji20]ma prawdopodobnie przyjechac w sobote a wg apki owulka ma byc wlasnie w sobote ale nie wiem czy zdarzy. Czekam az mi sie siusiu zachce by zrobic test owu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Musi zaczekać, kciuki mocno zaciskam.

reklama
Do góry