reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc jak na razie protestów brak [emoji1] ostatnio jak B zadzwonił budzik o 6, to w amoku szukałam termometru. Dopiero on mi uświadomił że to przecież jego budzik i nie moja.godzina [emoji23] także ogarnia bardziej ode mnie [emoji1]

@cheebay tobie to się wiecznie jakieś cholerstwo musi przypałętać... obyś dostała się do lekarza [emoji11]

@Lanvin JA TAM CHCĘ [emoji23]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

reklama
Cheebay zdrowiej maleństwo i uważaj na siebie,marcjanna może się udało:)judytka sto lat. Ja wróciłam od taty,po konsultacji z Krakowem lekarze zgodzili się na leczenie taty w szpitalu j,Pawła,najpierw żyły szyjne przetykac będą i bajpasy

Cheebay zdrowiej maleństwo i uważaj na siebie,marcjanna może się udało:)judytka sto lat. Ja wróciłam od taty,po konsultacji z Krakowem lekarze zgodzili się na leczenie taty w szpitalu j,Pawła,najpierw żyły szyjne przetykac będą i bajpasy
[emoji110] [emoji110] za tatę, wszystko będzie dobrze! [emoji11]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

6dd866a981921c834f46e63a48f95af6.png

Ja mam pink eye, czyli zapalenie spojówek, rozwolnienie i nadal jestem zawalona. Zobacze czy uda mi sie do lekarza wbić.

Judyta sto lat, wszystkiego najlepszego!!

Renia, skąd wiesz ze bezowulacyjny? Mierzylas temp? Troche byłaś busy i miałaś glowe zajęta to wiesz..[emoji5]wszystko sie moze zdarzyc[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
U uuu to lipa. Mi już zatoki puszczają powoli. Ale z tym aparatem już żałuję, że go chciałam. Mieczak jestem hehe.

Moje drogie, które używają oleju kokosowego.. Dziś sobie poczynilam taki zakup i chciałabym go stosować na włosy i skórę.. proszę podpowiedzcie jak go stosujecie..? Na włosy pewnie nałożyć, pozostawić na jakiś czas i zmyć a na skórę? Zmywacie? Wydaje się super.. nie jest jak oliwka
Ja uzywalam na lokcie przedewszystkim bo mialam strasznie twarde i szorstkie normalnie smarowalam jak kremem

Pyzuniaaaa, co słychać u Ciebie? Bo wieki Cie nie czytalam[emoji8][emoji8][emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Oj kochana zyje jakos.
Nie byli mnie dlugo bo jak wiesz poronilam i jakos tak nie umialam sie pozbierac. Siedze w domku na l4 dalej. Dzis bylam u nowego ginka i jestem mile zaskoczona delikatnoscia i podejsciem do sprawy.
Zblizaja sie dni plodne i wracam do staran.

reklama
Do góry