Lanvin
Fanka BB :)
Dodałam [emoji23]@marc jak na razie protestów brak [emoji1] ostatnio jak B zadzwonił budzik o 6, to w amoku szukałam termometru. Dopiero on mi uświadomił że to przecież jego budzik i nie moja.godzina [emoji23] także ogarnia bardziej ode mnie [emoji1]
@cheebay tobie to się wiecznie jakieś cholerstwo musi przypałętać... obyś dostała się do lekarza [emoji11]
@Lanvin JA TAM CHCĘ [emoji23]
[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]
Bardzo mi przykro... Ale życzę Wam powodzenia!Oj kochana zyje jakos.
Nie byli mnie dlugo bo jak wiesz poronilam i jakos tak nie umialam sie pozbierac. Siedze w domku na l4 dalej. Dzis bylam u nowego ginka i jestem mile zaskoczona delikatnoscia i podejsciem do sprawy.
Zblizaja sie dni plodne i wracam do staran.
Brawo!Pewnie rozgośc sie
A na musze sie pochwalić ze z trzech testów z anatomi na 300 punktów mam 295 [emoji2] , dzisiaj miałam kolejny i tez bedzie cos koło 100 ... Jeszxze tylko dwa testy z anatomii , jeden z psychologi i jeden z pisania i mam przerwę do wrzesnia [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super prezent! Wiesz, my uznaliśmy, że wypada jakąś pamiątkę dać, więc będzie bukiet, album, no i bon do Apartu, ale za 150, a nie 500. Zrzucamy się po 50zl, więc nie ma tragediiO kurde... Chciałabym pracować w tym przedszkolu co takie hojne prezenty dają... Ja oddawalam 3 grupy do szkoły i zawsze w prezencie dostawałam jakiś kwiat w doniczce... W ostatnim roku dostałam srebrny lancuszek, ale strasznie głupio było mi przyjąć taki drogi prezent... A jeszcze rodzice przebrali sie za pszczoły (miałam grupę Pszczoły) ulozyli i zaśpiewali o mnie piosenkę. To był najfajniejszy prezent. Mam nagranie do dzisiaj i do dzisiaj się wzruszam jak oglądam [emoji5]
Nie wiedziałam, że tak to działa@Lanvin ja tutaj jestem zatrudniona przez urząd do spraw rodziny i ten urząd mi płaci [emoji5]
Oby zdążył [emoji110]Hej dziewczynki. Mam okropne problemy z internetem w PL.
@renia200 jaka kujonka z Ciebie a tak na serio to gratuluje, piekne wyniki!
Ja to przy Was to czuje sie jak ostatnia niedorajda zyciowa. A to awanse a to szkola, a to spelnianie marzen. A ja tak ni w te, ni w te
Nom i od poniedzialku mam taaaaaki piekny sluz! Od dawna nie mialam takiego slicznego i w takiej ilosci a chlopa brak [emoji20]ma prawdopodobnie przyjechac w sobote a wg apki owulka ma byc wlasnie w sobote ale nie wiem czy zdarzy. Czekam az mi sie siusiu zachce by zrobic test owu.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My mamy 2 wychowawczynie i panią do pomocy - każda dostanie taki sam prezent, jak wyżejMało ogarnięci to fakt :-)
A moim zdaniem pani pomoc jest tak samo ważna jak P. Nauczycielka :-) czasem tyle roboty odwalają, ze pełen podziw i szacun
@gabrika słonko, wszystko u Ciebie ok??