reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam pink eye, czyli zapalenie spojówek, rozwolnienie i nadal jestem zawalona. Zobacze czy uda mi sie do lekarza wbić.

Judyta sto lat, wszystkiego najlepszego!!

Renia, skąd wiesz ze bezowulacyjny? Mierzylas temp? Troche byłaś busy i miałaś glowe zajęta to wiesz..[emoji5]wszystko sie moze zdarzyc[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Cyce mnie nie bola a juz powinny i temu tak gdybam lol

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Mogę dołączyć?
Jasne. Witamy

f2wlj44juj75ukos.png

Też się dopiero przyłączyłam. Dziewczyny to super wsparcie

Witam. Mogę dołączyć?

Pewnie rozgośc sie
A na musze sie pochwalić ze z trzech testów z anatomi na 300 punktów mam 295 [emoji2] , dzisiaj miałam kolejny i tez bedzie cos koło 100 ... Jeszxze tylko dwa testy z anatomii , jeden z psychologi i jeden z pisania i mam przerwę do wrzesnia [emoji6]

Oj kochana zyje jakos.
Nie byli mnie dlugo bo jak wiesz poronilam i jakos tak nie umialam sie pozbierac. Siedze w domku na l4 dalej. Dzis bylam u nowego ginka i jestem mile zaskoczona delikatnoscia i podejsciem do sprawy.
Zblizaja sie dni plodne i wracam do staran.
Przykro mi kochana wiem co czujesz [emoji20]
Owszem, ma wpływ, ale jak słucha się czegoś nieustannie, a nie raz na jakiś czas, a o tym jest mowa. To, jaką tam jest teraz afera, to bajka. Jak chcecie, to Was dodam, same zobaczycie [emoji3] moja koleżanka też wychowuje bez nagród i kar, ona nawet o Mikołaju nie mówiła, też nie wiem czasem jak się zachować...

Uwierz, że każda pisze to samo - u moich znajomych na weselu NIGDY nie leciało disco polo :)

Wszystkiego najlepszego, dzidziusia w kolejne urodziny Ci życzę [emoji8]

Ja też! [emoji7]

Dzieci...[emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Matko pierwsze słyszę żeby disco polo dzieciom szkodzilo. Nie wiem czemu ale ludzie chyba nie znają umiaru. Ze skrajności w skrajnosc [emoji50]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie rozgośc sie
A na musze sie pochwalić ze z trzech testów z anatomi na 300 punktów mam 295 [emoji2] , dzisiaj miałam kolejny i tez bedzie cos koło 100 ... Jeszxze tylko dwa testy z anatomii , jeden z psychologi i jeden z pisania i mam przerwę do wrzesnia [emoji6]

Gratulacje. Super wynik.[emoji106][emoji106][emoji106]

f2wlj44juj75ukos.png

Pewnie rozgośc sie

Gratulacje!!! [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie rozgośc sie

Zdolniacha :)

reklama
Ale mam dzisiaj chandrę niech to szlag! Wszystko mnie wkurza [emoji30]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Wiem co czujesz! Ale wiesz kochana cycki i te sprawy - damy radę. Też mam czasami tak, że chciałabym wszystkich powybijać... Generalnie to wieczne czekanie mnie wykańcza nerwowo ale razem damy radę :)

Witam. Mogę dołączyć?

Jasne!!! Witaj, napisz coś o sobie :)

Oj kochana zyje jakos.
Nie byli mnie dlugo bo jak wiesz poronilam i jakos tak nie umialam sie pozbierac. Siedze w domku na l4 dalej. Dzis bylam u nowego ginka i jestem mile zaskoczona delikatnoscia i podejsciem do sprawy.
Zblizaja sie dni plodne i wracam do staran.

Maj to piękny miesiąc więc wszystkie nas uszczęśliwi dwoma kreseczkami!!! Trzymaj się dzielnie!!!

To może dla spokoju zrób betę

Do góry