reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam pink eye, czyli zapalenie spojówek, rozwolnienie i nadal jestem zawalona. Zobacze czy uda mi sie do lekarza wbić.

Judyta sto lat, wszystkiego najlepszego!!

Renia, skąd wiesz ze bezowulacyjny? Mierzylas temp? Troche byłaś busy i miałaś glowe zajęta to wiesz..[emoji5]wszystko sie moze zdarzyc[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Cyce mnie nie bola a juz powinny i temu tak gdybam lol

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Mogę dołączyć?
Jasne. Witamy

f2wlj44juj75ukos.png

Też się dopiero przyłączyłam. Dziewczyny to super wsparcie

Witam. Mogę dołączyć?

Pewnie rozgośc sie
A na musze sie pochwalić ze z trzech testów z anatomi na 300 punktów mam 295 [emoji2] , dzisiaj miałam kolejny i tez bedzie cos koło 100 ... Jeszxze tylko dwa testy z anatomii , jeden z psychologi i jeden z pisania i mam przerwę do wrzesnia [emoji6]

Oj kochana zyje jakos.
Nie byli mnie dlugo bo jak wiesz poronilam i jakos tak nie umialam sie pozbierac. Siedze w domku na l4 dalej. Dzis bylam u nowego ginka i jestem mile zaskoczona delikatnoscia i podejsciem do sprawy.
Zblizaja sie dni plodne i wracam do staran.
Przykro mi kochana wiem co czujesz [emoji20]
Owszem, ma wpływ, ale jak słucha się czegoś nieustannie, a nie raz na jakiś czas, a o tym jest mowa. To, jaką tam jest teraz afera, to bajka. Jak chcecie, to Was dodam, same zobaczycie [emoji3] moja koleżanka też wychowuje bez nagród i kar, ona nawet o Mikołaju nie mówiła, też nie wiem czasem jak się zachować...

Uwierz, że każda pisze to samo - u moich znajomych na weselu NIGDY nie leciało disco polo :)

Wszystkiego najlepszego, dzidziusia w kolejne urodziny Ci życzę [emoji8]

Ja też! [emoji7]

Dzieci...[emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Matko pierwsze słyszę żeby disco polo dzieciom szkodzilo. Nie wiem czemu ale ludzie chyba nie znają umiaru. Ze skrajności w skrajnosc [emoji50]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie rozgośc sie
A na musze sie pochwalić ze z trzech testów z anatomi na 300 punktów mam 295 [emoji2] , dzisiaj miałam kolejny i tez bedzie cos koło 100 ... Jeszxze tylko dwa testy z anatomii , jeden z psychologi i jeden z pisania i mam przerwę do wrzesnia [emoji6]

Gratulacje. Super wynik.[emoji106][emoji106][emoji106]

f2wlj44juj75ukos.png

Pewnie rozgośc sie

Gratulacje!!! [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie rozgośc sie

Zdolniacha :)

reklama
Ale mam dzisiaj chandrę niech to szlag! Wszystko mnie wkurza [emoji30]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Wiem co czujesz! Ale wiesz kochana cycki i te sprawy - damy radę. Też mam czasami tak, że chciałabym wszystkich powybijać... Generalnie to wieczne czekanie mnie wykańcza nerwowo ale razem damy radę :)

Witam. Mogę dołączyć?

Jasne!!! Witaj, napisz coś o sobie :)

Oj kochana zyje jakos.
Nie byli mnie dlugo bo jak wiesz poronilam i jakos tak nie umialam sie pozbierac. Siedze w domku na l4 dalej. Dzis bylam u nowego ginka i jestem mile zaskoczona delikatnoscia i podejsciem do sprawy.
Zblizaja sie dni plodne i wracam do staran.

Maj to piękny miesiąc więc wszystkie nas uszczęśliwi dwoma kreseczkami!!! Trzymaj się dzielnie!!!

To może dla spokoju zrób betę

Do góry