reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasku :*
oczywiście lekarz nie powiedział, że to na 100% chłopak, bo to dopiero 13 tc, ale raczej to chłopczyk, po prostu to czuje :) czekam na jutrzejsze wieści :)

Discoo polo jest super! :D
Czasami ładnie widać na tym etapie to może to się potwierdzi. Czekamy w takim razie na dalszy rozwój sytuacji :) Ale czas szybko leci, co? 13 tydzień. Pięknie :)

reklama
Ja mam pink eye, czyli zapalenie spojówek, rozwolnienie i nadal jestem zawalona. Zobacze czy uda mi sie do lekarza wbić.

Judyta sto lat, wszystkiego najlepszego!!

Renia, skąd wiesz ze bezowulacyjny? Mierzylas temp? Troche byłaś busy i miałaś glowe zajęta to wiesz..[emoji5]wszystko sie moze zdarzyc[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

O nie, złamałaś mi serce :D Ale i tak jesteś Mega fajna ;)
A tak poważnie, niech inni słuchają, byle nikt nie próbował uraczyć mnie tą przyjemnością ;)
A dzięki ty też fajna jesteś i nie wyobrażam sobie forum bez Storania!!!![emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze u mnie wschód kraju leje od rana ciągle. Mój cykl spokojny bez starania także stresu i oczekiwania brak. Ale jak się czyta ze któraś zobaczyła 2 krechy strasznue podbudowuje. Oby więcej takich wieści.

reklama
@Spark może nie jak łóżko, Ale poduchy pewnie wygodne [emoji23] [emoji23]

@Lanvin to naprawdę jest jakaś sekta... moja koleżanka wychowuje tak trójkę dzieci. Jedno w chuscie, drugie w nosidle a trzecie za rękę. W wózku jeździć nie będą, bo to zuo. Żadnych kar bo to rujnuje poczucie własnej wartości, żadnych nagród bo przecież nie na tym życie polega. Jak się z nią widujemy to boję się podchodzić do tych dzieci, bo kij wie co."wolno" i żeby potem afery nie było...
A co do disco polo... nikt nie zna, wszyscy się krzywą i zarzekają ze to wieśniackie, a jak przychodzi do.wesela albo imprezy to wszyscy znają tekst [emoji23] trochę zenona nie.zaszkodzi [emoji1] chociaż czytałam kiedyś artykuł, który.faktycznie mówił o wpływie takiej.muzy na dziecko. Tak samo jak niby.klasyczna w życiu płodowym... No ale kurde, pomyslmy logicznie. Gdyby muzyka takiego zenka albo Bacha decydowała o tym czy dziecko będzie inteligentne czy durne, to po świecie popitalaliby sami geniusze i debile [emoji23] na szczęście to trochę bardziej skomplikowane, ja tam czasem sobie puszcze a jakaś wybitną kretynka nie jestem [emoji1]
Tylko czasem dla dobra sprawy [emoji23]
Owszem, ma wpływ, ale jak słucha się czegoś nieustannie, a nie raz na jakiś czas, a o tym jest mowa. To, jaką tam jest teraz afera, to bajka. Jak chcecie, to Was dodam, same zobaczycie [emoji3] moja koleżanka też wychowuje bez nagród i kar, ona nawet o Mikołaju nie mówiła, też nie wiem czasem jak się zachować...

Ciekawe przy czym te panie bawią się na weselach, bo przeciez w głównej mierze disco polo na weselu puszczaja czy spiewają :)
Uwierz, że każda pisze to samo - u moich znajomych na weselu NIGDY nie leciało disco polo :)

Dzięki dziewczyny za życzenia.kochana jestescie:)u mnie remonty powoli się będę kończyć.malujemy teraz paski na ścianach i chłopaków.wkoncu już bliżej końca:)
Wszystkiego najlepszego, dzidziusia w kolejne urodziny Ci życzę [emoji8]

Chciałabym się kiedyś z Wami dziewczyny spotkać :) Klub Mamusiek :D
Ja też! [emoji7]

@Lanvin jesli chodzi o dzieci i disco polo to kiedys mielismy smieszna sytuacje. Moj brat chodzil do przedszkola i Pani pytała kim chcą zostać w przyszłości. Mój brat na to: Piosenkarzem. Pani: a co będziesz śpiewał? A on: Bania u cygana :D hahahahaha. Oczywiście rodzicom powiedziała jak brata odbierali. Mój tata w smiech, bo dzień wcześniej puszczal to :D Mama cala czerwona haha.
Dzieci...[emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry