@Spark może nie jak łóżko, Ale poduchy pewnie wygodne [emoji23] [emoji23]
@Lanvin to naprawdę jest jakaś sekta... moja koleżanka wychowuje tak trójkę dzieci. Jedno w chuscie, drugie w nosidle a trzecie za rękę. W wózku jeździć nie będą, bo to zuo. Żadnych kar bo to rujnuje poczucie własnej wartości, żadnych nagród bo przecież nie na tym życie polega. Jak się z nią widujemy to boję się podchodzić do tych dzieci, bo kij wie co."wolno" i żeby potem afery nie było...
A co do disco polo... nikt nie zna, wszyscy się krzywą i zarzekają ze to wieśniackie, a jak przychodzi do.wesela albo imprezy to wszyscy znają tekst [emoji23] trochę zenona nie.zaszkodzi [emoji1] chociaż czytałam kiedyś artykuł, który.faktycznie mówił o wpływie takiej.muzy na dziecko. Tak samo jak niby.klasyczna w życiu płodowym... No ale kurde, pomyslmy logicznie. Gdyby muzyka takiego zenka albo Bacha decydowała o tym czy dziecko będzie inteligentne czy durne, to po świecie popitalaliby sami geniusze i debile [emoji23] na szczęście to trochę bardziej skomplikowane, ja tam czasem sobie puszcze a jakaś wybitną kretynka nie jestem [emoji1]
Tylko czasem dla dobra sprawy [emoji23]