reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Siedzę w poczekalni z ciężarnymi... wiecie same jakie to uczucie... Staram się zawsze na styk przyjeżdżać żeby za długo się nie katować ale on oczywiście musi mieć obsuwy wrrrrr..... A dziś same kobiety w ciąży z mężami... I ja jedna sama niepotrafiącą zaciążyć :(

Oj tam oj tam! Pamiętaj cyce do przodu! Niedługo ty tez będziesz w ciąży tam siedzieć :)

[emoji64]

Hej. :) Nie wiem czy jeszcze ktoś mnie pamięta bo widzę, że trochę nowych staraczek przybyło. :)
Długo się nie odzywałam co u mnie ponieważ czekałam do magicznego 10 tygodnia.
Chciałabym się pochwalić, że dzisiaj miałam wizytę i z moim Maleństwem wszystko dobrze.
Serduszko pięknie bije, wymiary w porządku i wyniki krwi i moczu również dobrze.
Trzymam kciuki żeby i Wam się niedługo udało. :*

Jest to szczęście nie do opisania, warte tych wszystkich przeciwności losu i czekania. ;)

Dzisiaj 10w5d:
Piękny bobas
O ludu straszne ceny, u Nas Gdańsk, Gdynia po 65. Dużo gości?
U nas też takie ceny.
Hej dziewczyny cały czas was podczytuje ale niemam weny na pisanie.
@Karolka2106 super.
Ja się czuje koszmarnie mdłości mnie mecza przeokropnie nie mogę patrzeć na jedzenie.cały czas bym spala dziś w pracy tak mnie bolal brzuch jeszcze boje się w pracy powiedzieć o ciazy.6 maja mam wizytę jak będzie wszytko ok chyba wtedy powiem. Boje się reakcji no i moja mama zachwycona tez nie będzie chodzi o to ze się martwi czy damy rade ale bardzo cieszę się ze będzie drugie dzidzi reszta się sama ułoży
Wszystko będzie dobrze , ważne jest to że wy chcecie, a reszta j
Oj staram się staram... Przede wszystkim nie wstać i nie zacząć krzyczeć :) Jeju chyba dobrze że do pracy wracam bo chyba dziczeć zaczęłam ;)
A może się zarazisz od nich
Kobitki mi jyz założyli aparat na zeby, ale się dziwnie czuje. I jeszcze mi zatoki zawaliło. Rozkręca się chorobsko. Miłego wieczoru. Ja zaraz zmykam do łóżka, ale jeszcze czekam na telefon od gina bo wysłałam wyniki do interpretacji. A i umówiłam się do endokrynologa żeby sprawdziła czemu mi tak tsh skacze. Raz 2 a raz 3,5. Chyba źle dawkę dobrala. Zobaczymy.

Oczekiwanie, najgorszy pierwszy tydzień bedzie, bedą zeby qrewsko bolaly[emoji51] potem przywykniesz[emoji6] u mnie juz zaraz 10 miesięcy bedzie a różnica milion procent.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@Flower, cieszę się, że w końcu @ przyszła :) w maju nam się uda, musi!
emoji8.png

No jasne ze sie uda i my Staraczki zamienimy sie w Lutówki :)

@mama_zuzanki, ja też mam 7 latka :) Twoja córcia w tym roku idzie do szkoły, czy już poszła? :) Widzę, że ma na imię Zuzia, jak będę miała córcie, to chcemy ją nazwać Zuzia :)

Ja kiedys tez wiedzialam ze córka bedzie Zuzanna, ale potem dostalismy dorosla juz fretke z imieniem zuzia i byla z nami kilka lat i dziwnie mi by bylo teraz tak swoje dziecko nazwac, a szkoda bo piekne imie!

U mnie 23 dc co program to inaczej wyznaczana owulacja, wiec jest ciekawie. Czekam sobie na @ w krzaczkach :-)

Trzymam mocno zacisniete kciuki!:)

Kurcze, dostałam wycenę komunii młodszego. Masakra. Nie szalałam z jadłospisem, a i tak wyjdzie ok. 130 zł na osobę. A to tylko obiad i tort o_O Znajomi za wesele płacą 160 za osobę :mad: No uroki dużego miasta.

Naprawde troche ceny przesadzone, tak jak dziwczyny pisaly ze neiwele wiecej jest za wesele!

Sama robiła. Myślicie, że to przynosi pecha?

Sa piekne i mysle ze na szczescie, przeciez nie moga sobie tak puste stac ;)

Oczekiwanie, najgorszy pierwszy tydzień bedzie, bedą zeby qrewsko bolaly[emoji51] potem przywykniesz[emoji6] u mnie juz zaraz 10 miesięcy bedzie a różnica milion procent.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
O 11tej mi zakładała narazie zero bólu. Ale ociera mnie jeden zamek na dole, chyba muszę użyć wosku i go zabezpieczyć żeby mi nie poranilo za bardzo.

reklama
Do góry