reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
upload_2017-4-26_9-5-10.png

Załączniki

• upload_2017-4-26_9-5-10.png
    upload_2017-4-26_9-5-10.png
    73,4 KB · Wyświetleń: 338
@mama_zuzanki to mój ostatni miesiąc bo za rok we wrześniu muszę wrócić do pracy, reforma edukacji :-( w tym roku mam pracę a za rok muszę gdzieś ją dostać, jak mnie nie będzie na rynku pracy to szkoły pozatrudniaja nauczycieli i potem ciężko będzie mi się gdzieś załapać

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

@mama_zuzanki to mój ostatni miesiąc bo za rok we wrześniu muszę wrócić do pracy, reforma edukacji :-( w tym roku mam pracę a za rok muszę gdzieś ją dostać, jak mnie nie będzie na rynku pracy to szkoły pozatrudniaja nauczycieli i potem ciężko będzie mi się gdzieś załapać

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ach rozumiem :( W takim razie w maju musi się udać :) Będę trzymać kciuki z całych sił ;) A masz już dzieciaczki? Ja mam cudowną córeczkę (7lat) :) Przez długi czas myślałam że ona będzie nasza jedyna że więcej dzieci nam nie potrzeba :( Ech jaka ja wtedy byłam egoistyczna. A teraz tak bardzo bym chciała żeby nie była jedyna...

Witam w ten pochmurny, deszczowy dzień, u mnie chyba pozostaje już oczekiwanie na @ , wiem ze niby nie ma co sie sugerować objawami ale przy pierwszej ciąży czułam że jednak coś sie zmieniło w moim ciele , teraz nic. Ból brzuch miną, piersi leciutkie jak nigdy, nic nie boli, w ogóle ich nie czuje do @ jeszcze 2 dni tak wiec weekend majowy zapowiada sie kolorowo. Oby maj był dla nas wszystkich owocny :-)

Ostatnia edycja:
Oj walczymy walczymy ;)
Ja już w kalendarzu pozaznaczalam kiedy koniecznie trzeba działać :) Zastanawiam się nad tymi testami owulacyjnymi bo jeszcze nigdy z nich nie korzystałam.
Ja robie testy ale zaczęłam tez temp mierzyć i u mnie wszystko ładnie wygląda. Zainstalowałem fajna aplikację i tam wszystko notuje. Temp na wykresie i u mnie pięknie wygląda. Niskie w pierwszej części cyklu potem rośnie.

reklama
Oj walczymy walczymy ;)
Ja już w kalendarzu pozaznaczalam kiedy koniecznie trzeba działać :) Zastanawiam się nad tymi testami owulacyjnymi bo jeszcze nigdy z nich nie korzystałam.

Ja tak na wszelki wypadek i po tych moich przejściach to stosuję kalendarzyk, mierzę temperaturę od ubiegłego miesiąca, chodzę na monitoring no i testy owulacyjne też robię ale z nimi to różnie jest kiedyś miałam z dwóch różnych firm i jeden pokazywał grubaśną ciemną krechę a drugi nic... i oba niby dobrych firm i nie z tych za złotówkę... więc robię je ale że tak powiem nie są jedyną wyrocznią dla mnie :)

Do góry