reklama
Flower
Fanka BB :)
@mama_zuzanki to mój ostatni miesiąc bo za rok we wrześniu muszę wrócić do pracy, reforma edukacji :-( w tym roku mam pracę a za rok muszę gdzieś ją dostać, jak mnie nie będzie na rynku pracy to szkoły pozatrudniaja nauczycieli i potem ciężko będzie mi się gdzieś załapać
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
MoKa
Łączę się w bólu bo ja przez @ już drugi dzień chodzę zgieta w pół U mnie owu będzie niby już od 05 maja. Mam krótkie cykle bo 25 dni. Czemu piszesz że to już Twoja ostatnia szansa na zajście?
U mnie też owu ma niby być 5 maja (w moje urodziny) no to kochana walczymy razem
mama _zuzanki
Ach rozumiem W takim razie w maju musi się udać Będę trzymać kciuki z całych sił A masz już dzieciaczki? Ja mam cudowną córeczkę (7lat) Przez długi czas myślałam że ona będzie nasza jedyna że więcej dzieci nam nie potrzeba Ech jaka ja wtedy byłam egoistyczna. A teraz tak bardzo bym chciała żeby nie była jedyna...@mama_zuzanki to mój ostatni miesiąc bo za rok we wrześniu muszę wrócić do pracy, reforma edukacji :-( w tym roku mam pracę a za rok muszę gdzieś ją dostać, jak mnie nie będzie na rynku pracy to szkoły pozatrudniaja nauczycieli i potem ciężko będzie mi się gdzieś załapać
martuchna87
Zaciekawiona BB
Witam w ten pochmurny, deszczowy dzień, u mnie chyba pozostaje już oczekiwanie na @ , wiem ze niby nie ma co sie sugerować objawami ale przy pierwszej ciąży czułam że jednak coś sie zmieniło w moim ciele , teraz nic. Ból brzuch miną, piersi leciutkie jak nigdy, nic nie boli, w ogóle ich nie czuje do @ jeszcze 2 dni tak wiec weekend majowy zapowiada sie kolorowo. Oby maj był dla nas wszystkich owocny :-)
Ostatnia edycja:
mama _zuzanki
Oj walczymy walczymyU mnie też owu ma niby być 5 maja (w moje urodziny) no to kochana walczymy razem
Ja już w kalendarzu pozaznaczalam kiedy koniecznie trzeba działać Zastanawiam się nad tymi testami owulacyjnymi bo jeszcze nigdy z nich nie korzystałam.
Flower
@mama_zuzanki mam 5 letniego syna, i też długo nie mogłam zdecydować się na drugie ale chcę bardzo żeby młody miał rodzeństwo
Ogien121212
Ja robie testy ale zaczęłam tez temp mierzyć i u mnie wszystko ładnie wygląda. Zainstalowałem fajna aplikację i tam wszystko notuje. Temp na wykresie i u mnie pięknie wygląda. Niskie w pierwszej części cyklu potem rośnie.Oj walczymy walczymy
Ja już w kalendarzu pozaznaczalam kiedy koniecznie trzeba działać Zastanawiam się nad tymi testami owulacyjnymi bo jeszcze nigdy z nich nie korzystałam.
reklama
MoKa
Oj walczymy walczymy
Ja tak na wszelki wypadek i po tych moich przejściach to stosuję kalendarzyk, mierzę temperaturę od ubiegłego miesiąca, chodzę na monitoring no i testy owulacyjne też robię ale z nimi to różnie jest kiedyś miałam z dwóch różnych firm i jeden pokazywał grubaśną ciemną krechę a drugi nic... i oba niby dobrych firm i nie z tych za złotówkę... więc robię je ale że tak powiem nie są jedyną wyrocznią dla mnie