reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
upload_2017-4-26_9-5-10.png

Załączniki

• upload_2017-4-26_9-5-10.png
    upload_2017-4-26_9-5-10.png
    73,4 KB · Wyświetleń: 334
@mama_zuzanki to mój ostatni miesiąc bo za rok we wrześniu muszę wrócić do pracy, reforma edukacji :-( w tym roku mam pracę a za rok muszę gdzieś ją dostać, jak mnie nie będzie na rynku pracy to szkoły pozatrudniaja nauczycieli i potem ciężko będzie mi się gdzieś załapać

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

@mama_zuzanki to mój ostatni miesiąc bo za rok we wrześniu muszę wrócić do pracy, reforma edukacji :-( w tym roku mam pracę a za rok muszę gdzieś ją dostać, jak mnie nie będzie na rynku pracy to szkoły pozatrudniaja nauczycieli i potem ciężko będzie mi się gdzieś załapać

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ach rozumiem :( W takim razie w maju musi się udać :) Będę trzymać kciuki z całych sił ;) A masz już dzieciaczki? Ja mam cudowną córeczkę (7lat) :) Przez długi czas myślałam że ona będzie nasza jedyna że więcej dzieci nam nie potrzeba :( Ech jaka ja wtedy byłam egoistyczna. A teraz tak bardzo bym chciała żeby nie była jedyna...

Witam w ten pochmurny, deszczowy dzień, u mnie chyba pozostaje już oczekiwanie na @ , wiem ze niby nie ma co sie sugerować objawami ale przy pierwszej ciąży czułam że jednak coś sie zmieniło w moim ciele , teraz nic. Ból brzuch miną, piersi leciutkie jak nigdy, nic nie boli, w ogóle ich nie czuje do @ jeszcze 2 dni tak wiec weekend majowy zapowiada sie kolorowo. Oby maj był dla nas wszystkich owocny :-)

Ostatnia edycja:
Oj walczymy walczymy ;)
Ja już w kalendarzu pozaznaczalam kiedy koniecznie trzeba działać :) Zastanawiam się nad tymi testami owulacyjnymi bo jeszcze nigdy z nich nie korzystałam.
Ja robie testy ale zaczęłam tez temp mierzyć i u mnie wszystko ładnie wygląda. Zainstalowałem fajna aplikację i tam wszystko notuje. Temp na wykresie i u mnie pięknie wygląda. Niskie w pierwszej części cyklu potem rośnie.

reklama
Oj walczymy walczymy ;)
Ja już w kalendarzu pozaznaczalam kiedy koniecznie trzeba działać :) Zastanawiam się nad tymi testami owulacyjnymi bo jeszcze nigdy z nich nie korzystałam.

Ja tak na wszelki wypadek i po tych moich przejściach to stosuję kalendarzyk, mierzę temperaturę od ubiegłego miesiąca, chodzę na monitoring no i testy owulacyjne też robię ale z nimi to różnie jest kiedyś miałam z dwóch różnych firm i jeden pokazywał grubaśną ciemną krechę a drugi nic... i oba niby dobrych firm i nie z tych za złotówkę... więc robię je ale że tak powiem nie są jedyną wyrocznią dla mnie :)

Do góry