reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Super, a gdzie ją znalazłaś? Ja muszę spotkać się z dobrym dietetykiem żeby w paranoje nie wpaść z tym co mogę a czego nie

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Znajoma która borykala się z tarczycą i innymi mi poleciła, swoją drogą zaszła w ciążę tylko dzięki tamtej diecie ;) ale miała leciutką nadwagę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My też mamy problemy z zapaleniem krtani u młodego, pierwszy raz jak miał nie cały rok obudził się w nocy szczekajacy i nie mogący oddychać, karetka nas do szpitala zabrała! To było straszne!

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Też to przechodzilismy. My trzy razy byliśmy w szpitalu. Ale teraz już jest ok . W domu sobie z ty
Kochana bol raczek i nozek przedewszystkim wiosna moze wskazywac na dosc szybkie rosniecie dziecka borykalam sie z tym kilka lat temu i co jakis czas tak ma moj syn. Wybralam sie z nim do reumatologa dzieciecego wraz z wynikami krwi i okazalo sie ze ma za maly poziom zelaza w organizmie. Do tego za szybko urosl i z tego bol.
Porob badania jak cos.
Pamietaj zelaza sie podaje sie lyzeczka tylko i wylacznie szczykawka do gardla bo inaczej zniszczysz zeby dziecku
Raczej to od grypy bo ma gile po pas i wczoraj miał gorączkę. Ale dzięki za odpowiedź. Z żelazem wiem, bo mama tak że mną miała i mi opowiadała.

Hej. U mnie nadal bez zmian. No może poza tym że zalał mnie dziś wodnisty i przezroczysty śluz. Jajnik kluje.Temperatura 36,17 a test chyba słabszy niż wczoraj. Jak uważacie?
@mfifi04 Gratuluję kochana bety i czekamy na piękny przyrost.

Mój mąż od sierpnia rusza z pracą kierowcy międzynarodowego więc liczę że do sierpnia nam się uda bo potem może być ciężko.

Miłego dnia.
To dzise i jutro koniecznie działajcie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie nadal bez zmian. No może poza tym że zalał mnie dziś wodnisty i przezroczysty śluz. Jajnik kluje.Temperatura 36,17 a test chyba słabszy niż wczoraj. Jak uważacie?
@mfifi04 Gratuluję kochana bety i czekamy na piękny przyrost.

Mój mąż od sierpnia rusza z pracą kierowcy międzynarodowego więc liczę że do sierpnia nam się uda bo potem może być ciężko.

Miłego dnia.
Mój też właśnie jeździ i różnie to bywa. Planujemy ze wróci a coś się opóźni i lipa. Ciężko. Mam nadzieje ze nam wszystkim się uda oby jak najszybciej

@Spark Ty mój doradco :-* cały dzień dziś rozkładam wszystko na czynniki pierwsze. Z hsg dooopa, ale mam w domu clo. Dziś 5 dc. Myślę czy nie wziąć dwa razy dziennie i pójść na żywioł. Mierzę temperaturę to chyba będę wiedziała kiedy luteinę zacząć brać. Pomożecie??? Mam wolne w pracy i od 29 do 7 maja będę na działce. D z nami do 5 maja, a w starej szopie bzykanko też można wykonać ;)
Co Wy na to???
Ania clo spróbuj wsiąść od 5 do 9 po 1tab zobaczysz jak organizm zareaguje,

@Spark oj tam, oj tam ;) a teraz dla wolniejszych. Po co wino? Jakie orzechy? Jutro idę do ginekologa po leki na bakterie. Zapytam czy mój nie powinien też się przeleczyć. Torbieli pewnie nie ma , bo sama w tym cyklu zmieniłam duphaston na orgametril, więc nawet jeśli były to pewnie zeszły ;)
Czy dzisiaj jeszcze mogę dwa razy wziąć clo czy lepiej przedłużyć do 10 dc do rana?
@mfifi04 niestety odwołane hsg ze względu na wyniki crp... 7.29... gdyby było ok, to bym zataiła wynik posiewu ;)
Clo tylko do 9

Witam

Wczoraj mój sprawdzony sposób na @ długa kąpiel w gorącej wodzie i w końcu jest! Więc dziś umieram z bólu ale przynajmniej niedługo się skończy i kolejne staranka :-)

Kolejna data @ to 25.05

Miłego dnia wszystkim :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Łączę się w bólu bo ja przez @ już drugi dzień chodzę zgieta w pół :( U mnie owu będzie niby już od 05 maja. Mam krótkie cykle bo 25 dni. Czemu piszesz że to już Twoja ostatnia szansa na zajście?

reklama
Do góry