reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Super, a gdzie ją znalazłaś? Ja muszę spotkać się z dobrym dietetykiem żeby w paranoje nie wpaść z tym co mogę a czego nie

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Znajoma która borykala się z tarczycą i innymi mi poleciła, swoją drogą zaszła w ciążę tylko dzięki tamtej diecie ;) ale miała leciutką nadwagę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My też mamy problemy z zapaleniem krtani u młodego, pierwszy raz jak miał nie cały rok obudził się w nocy szczekajacy i nie mogący oddychać, karetka nas do szpitala zabrała! To było straszne!

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Też to przechodzilismy. My trzy razy byliśmy w szpitalu. Ale teraz już jest ok . W domu sobie z ty
Kochana bol raczek i nozek przedewszystkim wiosna moze wskazywac na dosc szybkie rosniecie dziecka borykalam sie z tym kilka lat temu i co jakis czas tak ma moj syn. Wybralam sie z nim do reumatologa dzieciecego wraz z wynikami krwi i okazalo sie ze ma za maly poziom zelaza w organizmie. Do tego za szybko urosl i z tego bol.
Porob badania jak cos.
Pamietaj zelaza sie podaje sie lyzeczka tylko i wylacznie szczykawka do gardla bo inaczej zniszczysz zeby dziecku
Raczej to od grypy bo ma gile po pas i wczoraj miał gorączkę. Ale dzięki za odpowiedź. Z żelazem wiem, bo mama tak że mną miała i mi opowiadała.

Hej. U mnie nadal bez zmian. No może poza tym że zalał mnie dziś wodnisty i przezroczysty śluz. Jajnik kluje.Temperatura 36,17 a test chyba słabszy niż wczoraj. Jak uważacie?
@mfifi04 Gratuluję kochana bety i czekamy na piękny przyrost.

Mój mąż od sierpnia rusza z pracą kierowcy międzynarodowego więc liczę że do sierpnia nam się uda bo potem może być ciężko.

Miłego dnia.
To dzise i jutro koniecznie działajcie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie nadal bez zmian. No może poza tym że zalał mnie dziś wodnisty i przezroczysty śluz. Jajnik kluje.Temperatura 36,17 a test chyba słabszy niż wczoraj. Jak uważacie?
@mfifi04 Gratuluję kochana bety i czekamy na piękny przyrost.

Mój mąż od sierpnia rusza z pracą kierowcy międzynarodowego więc liczę że do sierpnia nam się uda bo potem może być ciężko.

Miłego dnia.
Mój też właśnie jeździ i różnie to bywa. Planujemy ze wróci a coś się opóźni i lipa. Ciężko. Mam nadzieje ze nam wszystkim się uda oby jak najszybciej

@Spark Ty mój doradco :-* cały dzień dziś rozkładam wszystko na czynniki pierwsze. Z hsg dooopa, ale mam w domu clo. Dziś 5 dc. Myślę czy nie wziąć dwa razy dziennie i pójść na żywioł. Mierzę temperaturę to chyba będę wiedziała kiedy luteinę zacząć brać. Pomożecie??? Mam wolne w pracy i od 29 do 7 maja będę na działce. D z nami do 5 maja, a w starej szopie bzykanko też można wykonać ;)
Co Wy na to???
Ania clo spróbuj wsiąść od 5 do 9 po 1tab zobaczysz jak organizm zareaguje,

@Spark oj tam, oj tam ;) a teraz dla wolniejszych. Po co wino? Jakie orzechy? Jutro idę do ginekologa po leki na bakterie. Zapytam czy mój nie powinien też się przeleczyć. Torbieli pewnie nie ma , bo sama w tym cyklu zmieniłam duphaston na orgametril, więc nawet jeśli były to pewnie zeszły ;)
Czy dzisiaj jeszcze mogę dwa razy wziąć clo czy lepiej przedłużyć do 10 dc do rana?
@mfifi04 niestety odwołane hsg ze względu na wyniki crp... 7.29... gdyby było ok, to bym zataiła wynik posiewu ;)
Clo tylko do 9

Witam

Wczoraj mój sprawdzony sposób na @ długa kąpiel w gorącej wodzie i w końcu jest! Więc dziś umieram z bólu ale przynajmniej niedługo się skończy i kolejne staranka :-)

Kolejna data @ to 25.05

Miłego dnia wszystkim :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Łączę się w bólu bo ja przez @ już drugi dzień chodzę zgieta w pół :( U mnie owu będzie niby już od 05 maja. Mam krótkie cykle bo 25 dni. Czemu piszesz że to już Twoja ostatnia szansa na zajście?

reklama
Do góry