reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Kochane :)

@mfifi04 super wynik. Słoneczko, teraz będzie wszystko dobrze. Musisz to z całych sił wierzyć :*

@StorAnia mam nadzieję, ze w końcu się wyprostuje to wszystko. Te bakterie pójdą precz. A działkę masz cudna :) i pięknie o nią dbasz. :)

@Emsi* nadal Cię trzyma jakieś chorobsko? Nie pogratulowalam jeszcze awansu. Super! @bertha Tobie też Piękna gratuluję podwyżki. Czekamy na pozytywny test :)

@Lanvin super, ze będziecie już mieć mieszkanko :) poza tym miałam Ci napisać, że masz wspaniałego synka. Taki mądry i spostrzegawczy. Wspaniale go wychowalas. A w tej fryzurce normalnie lamacz serc :)

reklama
@Spark Ty się oszczędzaj szalona Kobieto :D kiedy masz teraz wizytę? Ja po 4 tyg mam w piatek :D i jakoś spokojnie wytrzymałam, ale już mój M dzisiaj śnił o wizycie hehe. W niedzielę pierwszy raz tak naprawde czułam ruchy mojego dzidziusia. Ach :*:*:*
Czujesz już ruchy? Pewnie cudowne uczucie[emoji177]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark Ty się oszczędzaj szalona Kobieto :D kiedy masz teraz wizytę? Ja po 4 tyg mam w piatek :D i jakoś spokojnie wytrzymałam, ale już mój M dzisiaj śnił o wizycie hehe. W niedzielę pierwszy raz tak naprawde czułam ruchy mojego dzidziusia. Ach :*:*:*
Ja 11 maja, też po 4tygodniach w sumiee [emoji14]
Ja jeszcze nic nie czuję :( za to non stop śnie, że rodzi mi się albo dziecko które już raczkuje, albo wyglądające jak sumo, albo jeszcze coś, co mi niee pasuje haha [emoji14]
To w piątek czekam na wieści! :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo duża nieodpowiedzoalnosc tego ośrodka. Jak tak można się wogole bawić uczuciami??
@Spark jak samopoczucie? Już nic się nie działo??

@gabrika jesteś tu z nami?
emoji8.png

Dzwoniłam wczoraj do dewelopera, bo z kobietą z biura już nie mam zamiaru rozmawiać, jest tak tępą dzidą... Sorry za określenie, ale jakbyście z nią porozmawialy, to byście zrozumiały. W każdym razie, potwierdził mi, że w ostatnim tygodniu maja mają wstawiać drzwi w bloku i jak tylko wstawią, to dostanę klucze! Mam do niego przedzwonić za 3 tygodnie to mi dokładnie powie, bo wszystko zależy od której klatki zaczną je wstawiać, jeśli od mojej, to klucze będą pod koniec maja, a jeśli od drugiej to w 1 lub 2 tygodniu czerwca. Już się nie mogę doczekać, w weekend jedziemy szukać płytek do kuchni i łazienki i paneli :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
To ja obstawiam że w tym cyklu się uda bo masz tyle innych rzeczy na głowie :))
Dziewczyny od wczoraj mam taki katar ze szok, i tak wgl to w wydzielinie z nosa zauważyłam wczoraj kres i dziś mam tak samo ... myślicie ze acard może na to wpływać?
jak nie urok to sraczka w zeszłym tygodniu walczyłam z bolącym gardłem a teraz z katarem...
Ja mam to samo, jeszcze gardła do końca nie wylecsylqm a dzisiaj z gilami wstałam. Jutro mam jechać na założenie aparatu do ortodonty i nie wiem jak to będzie.

Super już mieszkanko będzie niedługo [emoji173] [emoji173] ja już się nie mogę doczekać kiedy zaczniemy działać z budową domu [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo super, w przypomnij gdzie tą działkę macie? Jakiś plan już macie, czy póki co nie? Kiedy zaczynacie?

Ja tak naprawdę tyje podczas okresu około 2-3 kg i czuje się jak piłka. Spodnie się nie domykaja[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj na wagę weszłam rano, to miałam 59,4, to i tak o 0,2kg mniej od soboty, a biorąc pod uwagę, że okres jest, to jest dobrze :D Nie wytrzymałam do piątkowego ważenia oczywiście :p

Ja 11 maja, też po 4tygodniach w sumiee [emoji14]
Ja jeszcze nic nie czuję :( za to non stop śnie, że rodzi mi się albo dziecko które już raczkuje, albo wyglądające jak sumo, albo jeszcze coś, co mi niee pasuje haha [emoji14]
To w piątek czekam na wieści! :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha mi też się ostatnio w głowie kręcą dziwne sny :D tak to już będzie :) cieszę się, ze dobrze się tamtą sprawa zakończyła :) :*

reklama
Do góry