reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Kochane :)

@mfifi04 super wynik. Słoneczko, teraz będzie wszystko dobrze. Musisz to z całych sił wierzyć :*

@StorAnia mam nadzieję, ze w końcu się wyprostuje to wszystko. Te bakterie pójdą precz. A działkę masz cudna :) i pięknie o nią dbasz. :)

@Emsi* nadal Cię trzyma jakieś chorobsko? Nie pogratulowalam jeszcze awansu. Super! @bertha Tobie też Piękna gratuluję podwyżki. Czekamy na pozytywny test :)

@Lanvin super, ze będziecie już mieć mieszkanko :) poza tym miałam Ci napisać, że masz wspaniałego synka. Taki mądry i spostrzegawczy. Wspaniale go wychowalas. A w tej fryzurce normalnie lamacz serc :)

reklama
@Spark Ty się oszczędzaj szalona Kobieto :D kiedy masz teraz wizytę? Ja po 4 tyg mam w piatek :D i jakoś spokojnie wytrzymałam, ale już mój M dzisiaj śnił o wizycie hehe. W niedzielę pierwszy raz tak naprawde czułam ruchy mojego dzidziusia. Ach :*:*:*
Czujesz już ruchy? Pewnie cudowne uczucie[emoji177]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark Ty się oszczędzaj szalona Kobieto :D kiedy masz teraz wizytę? Ja po 4 tyg mam w piatek :D i jakoś spokojnie wytrzymałam, ale już mój M dzisiaj śnił o wizycie hehe. W niedzielę pierwszy raz tak naprawde czułam ruchy mojego dzidziusia. Ach :*:*:*
Ja 11 maja, też po 4tygodniach w sumiee [emoji14]
Ja jeszcze nic nie czuję :( za to non stop śnie, że rodzi mi się albo dziecko które już raczkuje, albo wyglądające jak sumo, albo jeszcze coś, co mi niee pasuje haha [emoji14]
To w piątek czekam na wieści! :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo duża nieodpowiedzoalnosc tego ośrodka. Jak tak można się wogole bawić uczuciami??
@Spark jak samopoczucie? Już nic się nie działo??

@gabrika jesteś tu z nami?
emoji8.png

Dzwoniłam wczoraj do dewelopera, bo z kobietą z biura już nie mam zamiaru rozmawiać, jest tak tępą dzidą... Sorry za określenie, ale jakbyście z nią porozmawialy, to byście zrozumiały. W każdym razie, potwierdził mi, że w ostatnim tygodniu maja mają wstawiać drzwi w bloku i jak tylko wstawią, to dostanę klucze! Mam do niego przedzwonić za 3 tygodnie to mi dokładnie powie, bo wszystko zależy od której klatki zaczną je wstawiać, jeśli od mojej, to klucze będą pod koniec maja, a jeśli od drugiej to w 1 lub 2 tygodniu czerwca. Już się nie mogę doczekać, w weekend jedziemy szukać płytek do kuchni i łazienki i paneli :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
To ja obstawiam że w tym cyklu się uda bo masz tyle innych rzeczy na głowie :))
Dziewczyny od wczoraj mam taki katar ze szok, i tak wgl to w wydzielinie z nosa zauważyłam wczoraj kres i dziś mam tak samo ... myślicie ze acard może na to wpływać?
jak nie urok to sraczka w zeszłym tygodniu walczyłam z bolącym gardłem a teraz z katarem...
Ja mam to samo, jeszcze gardła do końca nie wylecsylqm a dzisiaj z gilami wstałam. Jutro mam jechać na założenie aparatu do ortodonty i nie wiem jak to będzie.

Super już mieszkanko będzie niedługo [emoji173] [emoji173] ja już się nie mogę doczekać kiedy zaczniemy działać z budową domu [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo super, w przypomnij gdzie tą działkę macie? Jakiś plan już macie, czy póki co nie? Kiedy zaczynacie?

Ja tak naprawdę tyje podczas okresu około 2-3 kg i czuje się jak piłka. Spodnie się nie domykaja[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj na wagę weszłam rano, to miałam 59,4, to i tak o 0,2kg mniej od soboty, a biorąc pod uwagę, że okres jest, to jest dobrze :D Nie wytrzymałam do piątkowego ważenia oczywiście :p

Ja 11 maja, też po 4tygodniach w sumiee [emoji14]
Ja jeszcze nic nie czuję :( za to non stop śnie, że rodzi mi się albo dziecko które już raczkuje, albo wyglądające jak sumo, albo jeszcze coś, co mi niee pasuje haha [emoji14]
To w piątek czekam na wieści! :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha mi też się ostatnio w głowie kręcą dziwne sny :D tak to już będzie :) cieszę się, ze dobrze się tamtą sprawa zakończyła :) :*

reklama
Do góry