Kochana, nie swiruj, u mnie też był taki spadek, a później wzrost. Jak widać każdy cykl będzie miał inną fazę temperatur.
O niee
nie wyobrażam sobie tego...
Uzupełniam
Hej
a który cykl bierzesz donga??
Miśka, zestresowałaś mnie wczoraj... Nie było nas całe popołudnie w domu, więc na bb nie zaglądałam, a jak weszłam to było tyle do nadrobienia, że zanim doszłam do Twojego postu, że wszystko gra, to prawie nie zeszłam!!
Ja melduje posłusznie, że odwiedziła mnie dziś Wróżka Krwawka, co oznacza 3cs. Poszłam do toalety zmierzyć temp, a jak wyciągnęłam termometr to tak że mnie chlusnęło, że poleciało mi na ręce, toaletę, majtki, wszystko brudne...pinda jedna przyszła na pełnej k*... Oby szybko się skończyła.
My wczoraj po obiedzie pojechaliśmy do mojej koleżanki że studiów do Polkowic, bo niedawno kupiła mieszkanie i się wprowadzili miesiąc temu, pojechaliśmy o 14:30, mieliśmy posiedzieć dwie godziny, a wróciliśmy przed 20
także dzień nam zleciał
w weekend nie trzymałam do końca diety, bo dużo nas nie było w domu, więc z przekąskami było różnie, ale dzisiaj spojrzałam w lustro i widzę, że już trochę mi spadło i brzucha nie wywalilo jak zwykle przy @. Także idę dziś na fitness, żeby zrobić rzeźbę przed ciążą