reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie nadal wypłaszczony wykres. Pęcherzyk nie dorósł i nie pęknie... Od dzisiaj zaczynam luteinę i jeszcze bardziej czekam na te wizyty.

reklama
Witam wszystkie wspaniale staraczki w tak piękny słoneczny dzień(bynajmniej u mnie) bo nie wiem jak u Was pogoda dopisuje ja od rana w.pracy ale dziś znalazłam.chwile czasu dla moich sympatycznych koleżanek hehe nie no ale się dziś przymilam a mogę przysiasc ze nic na sumieniu nie mam :happy:poprostu jakoś taki dzień słoneczny to i w duszy i w sercu gra :-) pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę miłego i słonecznego popołudnia :-)

Witam wszystkie wspaniale staraczki w tak piękny słoneczny dzień(bynajmniej u mnie) bo nie wiem jak u Was pogoda dopisuje ja od rana w.pracy ale dziś znalazłam.chwile czasu dla moich sympatycznych koleżanek hehe nie no ale się dziś przymilam a mogę przysiasc ze nic na sumieniu nie mam :happy:poprostu jakoś taki dzień słoneczny to i w duszy i w sercu gra :-) pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę miłego i słonecznego popołudnia :-)
u mnie cieplo, ale chmury nadciągaja i boje sie, ze bedzie padac

Dzień Dobry wszystkim,

my po kolejnej nie przespanej nocy. Zrobił mi się w domu mały szpital, chyba dołączam do grona chorobździlów - w nocy kasłaliśmy jedno przez drugie masakra. Olcia dalej gorączkuje ma 38,5-39 od tygodnia!!! odstawiłam jej już Ibum no bo nie można go za długo podawać, a czopki z paracetamolu nie pomagają. Właśnie się grzecznie inhaluje - po południu zamówiliśmy lekarza na wizytę domową...
A ja wzięłam dzień opieki nad dzieckiem, bo mąż pojechał na rozmowę o pracę (tak to by z Nią został)
Mam w pracy sajgon bo dziś ostatni dzień miesiąca i jutro się pewnie nie odnajdę:/ ale cóż - Córeczka ważniejsza.

Kolekcjonerka mojej koleżanki córeczka też zgrzytała ząbkami i lekarka powiedziała właśnie, że pto na bank owsiki. Ta robiła badania z kału- chyba z 2 albo 3 razy zawoziła, a później inna lekarka powiedziała jej że teraz są jakieś testy w aptece, które można zrobić samemu. Nie wiem czy to potwierdzona info, bo już u koleżanki temat zamknięty, owsików jednak nie było, ale może przyda ci się ta informacja.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

czekam na wyniki i zobaczymy. podobno jak będzie pozytyw to odrobaczać muszą się wszyscy w rodzinie

Ja szczepiłam zwykłymi na nfz + dodatkowo peumokoki (ale płatne dla nas były). Za jakieś czas chcę jeszcze na meningokoki i to wsio już.
A syn ma wzrostu 94cm, waży14,9cm. Wiek to dwa latka i dwa miesiące prawie. Ale on wygląda jak 3latek.
On tylko jak się urodził, to był "normalny" :) 3540g, 54cm. A potem rósł już w swoi (szybkim) tempie. Położna się śmiała,że w cyckach, to mam śmietanę, a nie mleko, bo pulpecik z niego był :) Ale jak zaczął siadać, to zgubił brzuszek. Teraz jest normalnym, proporcjonalnym chłopakiem, który wygląda na 3 latka :)

Dzięki! Też jestem z niego dumna :)

Dziś byłam w sklepie i tak mnie brzuch zaczął boleć, że musiałam oprzeć się o półki :( Dawno mnie tak nie bolało przy @. Ale wzięłam tabletkę i teraz jestem jak młody bóg :-D

Moja Ola ma 4lata, 8mies. 105cm wzrostu i 20kg. To chyba w normie ; )

Katia ja moja ostatnia mialam tragiczna

moje są zawsze tragiczne 1 i 2 dnia - umieram wtedy i nospy forte nic nie dają, a 3 dnia prawie nic nie ma, 4 dnia resztka i koniec. Więcej zamieszania niż to warte;)

Oj... U nas pogromu ciąg dalszy... Mąż już dogorywa, ja też na antybiotyku ale muszę skakać w około Księciunia...

Obu mam życzę zdrowia i szybkiego powrotu do zdrowia

Mój też dogorywa hehe co za sezon, co za los, co za życie. Mnie coś rozkłada ale latam biegam zamiatam ogarniam - wariatka ze mnie. nie umiem na d...usiedzieć

Dzień dobry!
Ja to mam szczęście :realmad: wściekła jestem. Przy tych moich tabletkach mogą wystąpić plamienia. Ostatnie miałam 19 lutego, króciutkie. Dziś jadę z Miłoszem do ortodonty i na zakupy komunijne i akurat dziś musiały pojawić się plamienia :growl: jak na złość . Nienawidzę chodzić z wkładkami , podpaskami itp. :crazy: Niby nic takiego a czuję się już mniej komfortowo , szczególnie jak gdzieś mam iść !! Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz :biggrin2: ?

ja też nie lubię mieć podpasek, a tamponów niestety nie używam, bo ich nie trawię.
Kiedyś miałam problemy z nawracającymi infekcjami pochwy (7 pod rząd przez 8 miesięcy), kilka lat temu miałam zapalanie gruczołu Bartholina i to dwukrotnie - raz po lewej raz po prawej i miałam 2 zabiegi nacinania ich, leżenie w szpitalu i potem trudno gojące się leczenie. Zraziłam się i już.

hej hej czy mogę sie dołaczyc:)) my starania planujemy zaczac na przelomie sierpnia/wrzesnia;)

Maziajka witaj, czyli do poczekalni trafiasz. Ja też narazie planuję i odliczam cykle do rozpoczęcia starań...

Dziewczyny ja jestem zakupomaniaczka. Na zarze jest wyprzedaż śródsezonowa. Jakby coś [emoji12]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Mamuniol - mój nick kolekcjonerka to łagodna wersja zakupomaniaczki hehe witaj w klubie
ja to w większości allegromaniaczka jestem ale też kocham ciuchy nexta dla Olki i sieciówki wogóle

reklama
Do góry