reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Haha, ja tak nazwałam kota, jako mój wczesny test ciążowy [emoji14] kot w pracy który omijał mnie szerokim łukiem, zwyczajniee miał mnie w d.... zaczął mi siadać na brzuch i nie chciał zejść, ja wyczytałam, że koty tak choroby wykrywają więc myślałam, że jakiś guz czy coś [emoji14] ale potem wyczytałam, że ciążę też czasem i 17dpo zrobiłam test (tylko i wyłącznie przez kota, bo inne objawy brałam za te urojone jak to się wcześniej zdarzało :p)

Oo nawet fote robiłam żeby pokazać wtedy szefowej, że jej kot oszalał:
1492863123-aaaaaa.jpeg
1492863146-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mądry kot i coś w tym jest ☺ J jak byłam w pierwszej ciazy to skolei mój piesek odrazu wyczuł tzn. Przytulal się do brzuszka kładł głowę więc jest w tym coś ☺

Dziewczynki czy 13 dni po owulce test już wyjdzie wiarygodny? Jutro ma byc @ wiec chyba sie wstrzymam ☺ pytam z ciekawosci czy moze ktoras z Was tak miała ze test wyszedł negatywny w przeddzień okresu a potem jednak okazało się ze jednak ciąża ? Bo jakoś mi się w to wierzyć nie chce

Człowiek niby jest już psychicznie nastawiony, wie że @ przyjdzie ale gdy już przychodzi to załamka. ja sobie teraz leżę i moje kokach psiaki mnie tulają jakby wiedziały, że tego potrzebuję :(

To taki mechanizm obronny naszej psychy. Nastawiamy się na @ żeby się nie rozczarowac, wolimy być mile zaskoczone w razie czego wiec jak @ już przychodzi to takie 100% potwierdzenie ze znowu się nie udało. I cały proces zaczyna się od od nowa... ruszyła maszyna. No cóż, jeśli Cię to pocieszy to przesyłam telepatycznie pozytywna myśl, może chociaż się uśmiechniesz ;)

[emoji64]

@kotek87 na zdjęciu jest 1.4cm ale niewiem czy to dotyczy tego co myślę nie pytalam o wielkosc .
Mam nadzieje ze wszystko rozwinie się dalej prawidłowo mowilam jej ze wiem za wcześnie przyszlam a ona mówi ze nic nie widać bo za wcześnie ale mam. brać dupka i euthyrox i badania z krwi za 2 tyg znowu wizyta

mądry kot i coś w tym jest ☺ J jak byłam w pierwszej ciazy to skolei mój piesek odrazu wyczuł tzn. Przytulal się do brzuszka kładł głowę więc jest w tym coś ☺
Moja psich też tak robiła, zawsze kładka głowę na mój brzuch , teraz tylko na nogach leży
Dziewczynki czy 13 dni po owulce test już wyjdzie wiarygodny? Jutro ma byc @ wiec chyba sie wstrzymam ☺ pytam z ciekawosci czy moze ktoras z Was tak miała ze test wyszedł negatywny w przeddzień okresu a potem jednak okazało się ze jednak ciąża ? Bo jakoś mi się w to wierzyć nie chce
Nawet tydzień po spodziewanej @ może test dopiero wyjść

reklama
@korneliakamila ja juz kiedys wspominalam tutaj o mojej siostrze ktorej test wychodzil negatywny przez dluzszy czas I nic nie bylo widac pani doktor nawet przepisala tebsy na wywolanie okresu ale siostra zjadla tylko dwie I wciaz miala dziwne.przeczucie ze w ciazy jest wiec zrobila kolejny test i wyszla juz blada kreska chyba po 10dniach po terminie spodziewanej @@@@ takze wszystko jest mozliwe tak naprawde matka natura robi nam czasem mile niespodzianki

Do góry