reklama
zgryźliwabasia
Fanka BB :)
Nic nie mów, my byliśmy dzisiaj w galerii, bo chciałam do Rossmanna wskoczyć, to co chwilę wpadałam na jakąś kobietę w ciąży..
U mnie dziś na poziomie 36,93, w poprzednim cyklu w 13 dpo spadła o 0,3, a dziś o 0,1 więc mam taką ogromną nadzieję, że jutro nie spadnie znowu...Co ma być, to będzie... Może jakimś cudem.
Myślałam, że piersi przestają boleć, ale teraz bolą mnie bardziej, niż rano po całym dniu w staniku...choć wiem, że to nic nie znaczy chwytam się już czego popadnie, choć w ciągu pół roku piersi praktycznie wcale mnie nie bolały, w poprzednim cyklu delikatnie przez dwa dni i przestały właśnie 3 dni przed @.
Trzymam kciuki za Ciebie. Ja mam już mega brązowe plamienia, jutro o poranku będę miała jesień średniowiecza także ten... ch*j bombki strzelił, choinki nie będzie. [emoji29][emoji29][emoji22][emoji22]
[emoji64]
Lanvin
@Lanvin trzymam mocno kciuki żeby jutro temperatura nie spadła i żeby w końcu test pokazał 2 krechy, niech te siuski się na coś przydadzą
Dziękuję kochane :* zobaczymy jutro...Jak nie spadnie, to może jednak kupię test. Flower, a jak u Ciebie sytuacja??Ja tez mam kciuki zacisniete! Musi w koncu sie w koncu udac to czemu akurat nie tym razem! Bedzie dobrze zobaczysz!
NieeeTrzymam kciuki za Ciebie. Ja mam już mega brązowe plamienia, jutro o poranku będę miała jesień średniowiecza także ten... ch*j bombki strzelił, choinki nie będzie. [emoji29][emoji29][emoji22][emoji22]
[emoji64]
A ja mam choć jedną pozytywną informację, właśnie napisała do mnie sąsiadka, że pod koniec maja mają nam dać klucze do mieszkania najprawdopodobniej!! Tak się cieszę,w przyszłym tygodniu jeszcze będę dzwonić do znajomego, bo jest inżynierem na naszej budowie i dopytam jak wygląda sytuacja, no i musimy tam podejść jeszcze raz mieszkanie pomierzyć, bo będziemy mieli innego fachowca. Także będę zajęta urządzeniem mieszkania, zakupami itp, więc może nie będę się tak skupiala na staraniach
Flower
Dziękuję kochane :* zobaczymy jutro...Jak nie spadnie, to może jednak kupię test. Flower, a jak u Ciebie sytuacja??
@ narazie nie widac, a brzuch nadal dziwnie sie spona, ale nie czuje jajnikow jak zawsze i to mnie wlasnie dziwi, to nawet nie jest bol brzucha tylko takie bardzo dziwne uczucie spiecia brzucha
Lanvin
A jeśli chodzi chodzi i dziś, to po obiedzie odebralismy małego od rodziców i zabraliśmy go na salę zabaw, żeby się trochę wybiegal. Spotkałam przy okazji koleżankę z klasy z liceum, to sobie chwilę pogadałyśmy, bo nie widzialysmy się 7 lat! A później pojechaliśmy do znajomych i pobawiłam się godzinę z ich córeczką 8-miesieczną, cudowne dziecko [emoji7] nawet M się chwilę z nią pobawił, a zawsze z rezerwą do obcych dzieci podchodzi, bo się ich boi, a raczej tego, że zrobi im krzywdę [emoji12]
Lanvin
Ja mam to samo, piersi w staniku bolą, a bez stanika dużo mniej [emoji12] ale mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu, lekki ból/ciągnięcie, rozpieranie, trudno to określić, taki dziwne uczucie co jakiś czas. Teraz właśnie mnie brzuch rozbolał, zobaczymy... Kolejne objawy do kolekcji ciążowo-nie ciążowych [emoji12] test zrobiłaś??@ narazie nie widac, a brzuch nadal dziwnie sie spona, ale nie czuje jajnikow jak zawsze i to mnie wlasnie dziwi, to nawet nie jest bol brzucha tylko takie bardzo dziwne uczucie spiecia brzucha
Flower
Ja mam to samo, piersi w staniku bolą, a bez stanika dużo mniejale mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu, lekki ból/ciągnięcie, rozpieranie, trudno to określić, taki dziwne uczucie co jakiś czas. Teraz właśnie mnie brzuch rozbolał, zobaczymy... Kolejne objawy do kolekcji ciążowo-nie ciążowychtest zrobiłaś??
czekam na rano
balam sie dzis zrobic i znowu zdolowac, a tak jak rano @ nie bedzie jeszcze to zawsze jakas nadzieja, i pewnie od 4 juz nie bede spala i o 5 zrobie test
Lanvin
Pisz od razu!!! I wrzuć zdjęcie, może się cienia dopatrzymy jeśli kreski widocznej nie będzie [emoji8] poza tym z porannych siuśków najlepiejczekam na rano
balam sie dzis zrobic i znowu zdolowac, a tak jak rano @ nie bedzie jeszcze to zawsze jakas nadzieja, i pewnie od 4 juz nie bede spala i o 5 zrobie test
Flower
Pisz od razu!!! I wrzuć zdjęcie, może się cienia dopatrzymy jeśli kreski widocznej nie będziepoza tym z porannych siuśków najlepiej
napisze napisze mialam sie nie nastawiac ale to jest takie trudne
reklama