reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hey dziewczyny :) Nareszcie mam jakieś wolne! I to aż 3 dni :D Normalnie rozpusta w biały dzień :D No ale potem czeka mnie 6-cio dniowy maraton I zmian :/

Tak dużo naskrobałyście że nie jestem w stanie tego ogarnąć :)

Ale jeśli dobrze "wyhaczyłam" to chyba jakieś dwie kreski się u niektórych z was pokazały...dobrze piszę? Jeśli tak to moje gratulację :)

Któraś z Was pytała się tu o jakieś filmy do obejrzenia. Ze swojej strony mogę polecić:
- Złe mamuśki (Uwielbiam ten film!!!!)
- Pitch Perfect I i II
- plan B
- praktykant
-Jak wytresować smoka I i II
-HiMan Agent 47
-Hotel Transylwania I i II (bajka)
-Szpiedzy z sąsiedztwa
-Sing (bajka)
-Vaiana Skarb oceanu(bajka)
-Bridget Jones 3
-Wielka szóstka (bajka)
-Sekretne życie zwierzaków domowych (bajka)
-Angry Birds (bajka)
-Bociany(bajka)
-gdzie jest Dory(bajka)
-Zwierzogród (bjaka)
- oczywiście Minionki :)
-Jak zostac kotem
-Wyznania zakupoholiczki
-Ślubne wojny
-Wycieczka na studia
-Szefowa
-Udając gliniarzy
-Łowca czarownic
-Agentka
-Gorący pościg
-Millerowie
-Pacicic Rim
-W nowym zwierciadle Wakacje
-Za jakie grzechy dobry Boże!
-Gorący towar

No i mogę tak bez końca :) Ja uwielbiam oglądać filmy i bajki (sama albo z dzieciakami ;) ) więc mam bardzo bogata listę filmową :p Wszystkie filmy i bajki ze swojej kolekcji ściągam na chomiku.

W ogóle dziewczyny od 4 dni strasznie mnie ciągnie w podbrzuszu i boli jakby lewy jajnik :/ Do tego boli mnie krzysz ale tak bardziej zaraz nad pupa (ale nie wiem czy to nie wina roboty) Myślicie że to oznaki zapłodnienia czy raczej zbliżającej się @ ? Kurde nie chcę robić sobie nadziei a do 26 jeszcze tyle czasu!!!!!

Postaram się dziś częściej zaglądać.
Życzę Wam udanego weekendu :)

reklama
hey dziewczyny :) Nareszcie mam jakieś wolne! I to aż 3 dni :D Normalnie rozpusta w biały dzień :D No ale potem czeka mnie 6-cio dniowy maraton I zmian :/

Tak dużo naskrobałyście że nie jestem w stanie tego ogarnąć :)

Ale jeśli dobrze "wyhaczyłam" to chyba jakieś dwie kreski się u niektórych z was pokazały...dobrze piszę? Jeśli tak to moje gratulację :)

Któraś z Was pytała się tu o jakieś filmy do obejrzenia. Ze swojej strony mogę polecić:
- Złe mamuśki (Uwielbiam ten film!!!!)
- Pitch Perfect I i II
- plan B
- praktykant
-Jak wytresować smoka I i II
-HiMan Agent 47
-Hotel Transylwania I i II (bajka)
-Szpiedzy z sąsiedztwa
-Sing (bajka)
-Vaiana Skarb oceanu(bajka)
-Bridget Jones 3
-Wielka szóstka (bajka)
-Sekretne życie zwierzaków domowych (bajka)
-Angry Birds (bajka)
-Bociany(bajka)
-gdzie jest Dory(bajka)
-Zwierzogród (bjaka)
- oczywiście Minionki :)
-Jak zostac kotem
-Wyznania zakupoholiczki
-Ślubne wojny
-Wycieczka na studia
-Szefowa
-Udając gliniarzy
-Łowca czarownic
-Agentka
-Gorący pościg
-Millerowie
-Pacicic Rim
-W nowym zwierciadle Wakacje
-Za jakie grzechy dobry Boże!
-Gorący towar

No i mogę tak bez końca :) Ja uwielbiam oglądać filmy i bajki (sama albo z dzieciakami ;) ) więc mam bardzo bogata listę filmową [emoji14] Wszystkie filmy i bajki ze swojej kolekcji ściągam na chomiku.

W ogóle dziewczyny od 4 dni strasznie mnie ciągnie w podbrzuszu i boli jakby lewy jajnik :/ Do tego boli mnie krzysz ale tak bardziej zaraz nad pupa (ale nie wiem czy to nie wina roboty) Myślicie że to oznaki zapłodnienia czy raczej zbliżającej się @ ? Kurde nie chcę robić sobie nadziei a do 26 jeszcze tyle czasu!!!!!

Postaram się dziś częściej zaglądać.
Życzę Wam udanego weekendu :)
Ciężko określic czego to są objawy. Każda kobieta jest inna. Też czekam jak ma szpilkach do terminu @.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężko określic czego to są objawy. Każda kobieta jest inna. Też czekam jak ma szpilkach do terminu @.

przyznam się bez bicia że za namowa koleżanki (jedynej wtajemniczonej w nasz plan ciążowy) zrobiłam już test 20-go ale wyszedł negatywny......no ale się negatywnie nie nastawiam....

co nie zmienia faktu że czuję się dziwnie.Trochę się też boję :( bo takie ciągnięcie w podbrzuszu i ból w krzyżu miałam tez w pierwszej ciąży jak poroniłam :/

Najgorsze jest to że w pracy nic nikomu powiedzieć nie mogę i nie mogę np. poprosić o przydzielenie lżejszej pracy. Cały czas mam nadzieję że nawet jak zajdę to wszystko będzie ok, że nie poronię z powodu stresu czy dźwigania ciężarów w robocie.....

Widzę, że jest nas kilka, które w podobnym terminie mają mieć wredote. Moja planowo ma być 26.04. Rzeczywiście na objawy lepiej nie patrzeć... ja w tamtym miesiącu miałam chyba wszystkie możliwe łącznie z nudnościami takimi, że biegałam do kibelka bo ciągnęło mnie na wymioty, były zawroty głowy, senność, niechęć do piwa (które uwielbiam), ochota na słodkie (którego nienawidzę), częstomocz itd. a małpa jak miała przyjść tak przyszła więc już w ogóle nie wierzę w objawy

przyznam się bez bicia że za namowa koleżanki (jedynej wtajemniczonej w nasz plan ciążowy) zrobiłam już test 20-go ale wyszedł negatywny......no ale się negatywnie nie nastawiam....

co nie zmienia faktu że czuję się dziwnie.Trochę się też boję :( bo takie ciągnięcie w podbrzuszu i ból w krzyżu miałam tez w pierwszej ciąży jak poroniłam :/

Najgorsze jest to że w pracy nic nikomu powiedzieć nie mogę i nie mogę np. poprosić o przydzielenie lżejszej pracy. Cały czas mam nadzieję że nawet jak zajdę to wszystko będzie ok, że nie poronię z powodu stresu czy dźwigania ciężarów w robocie.....
Najgorsze jest porównywanie. Nie myśl tak że było tak samo przy poronieniu. Teraz musi być dobrze. Przyszły tydzień będzie bardzo ciekawy dużo kobietek testuje[emoji8]

Widzę, że jest nas kilka, które w podobnym terminie mają mieć wredote. Moja planowo ma być 26.04. Rzeczywiście na objawy lepiej nie patrzeć... ja w tamtym miesiącu miałam chyba wszystkie możliwe łącznie z nudnościami takimi, że biegałam do kibelka bo ciągnęło mnie na wymioty, były zawroty głowy, senność, niechęć do piwa (które uwielbiam), ochota na słodkie (którego nienawidzę), częstomocz itd. a małpa jak miała przyjść tak przyszła więc już w ogóle nie wierzę w objawy
Bo to nasza głowa. Chciałabym przespać weekend żeby było bliżej przyszłego tygodnia[emoji2]

ale było by fajnie jakbyśmy wszystkie miały II kreski! Tyle dzieciaczków by się posypało w styczniu 2018 :D

@mfifi04 kurde masz rację.....
@MoKa chyba będę podchodzić do tego jak ty....bo inaczej osiwieje ze stresu :)
Wcześniej pisałam że zbieramy ekipę na styczeń;)

Hahahaha.... tak, tak dokładnie o nią :D Wczoraj miałam "koncert" w domu od rana bo jak mój wstał to ja siedziałam przybita więc nic nie mówiąc mi ją puścił a jak jeszcze zaczął śpiewać refren i robić wygibasy to cały foch i smutek mi zniknął :) Mój zawsze wie jak mnie rozśmieszyć. Podziękuj kumplowi za tekst do rozbawienia przybitych fochających się na rzeczywistość ;)
Haha przekażę [emoji14] dobrze, że umie Cię rozbawić ten Twój mężczyzna :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry