reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hey dziewczyny :) Nareszcie mam jakieś wolne! I to aż 3 dni :D Normalnie rozpusta w biały dzień :D No ale potem czeka mnie 6-cio dniowy maraton I zmian :/

Tak dużo naskrobałyście że nie jestem w stanie tego ogarnąć :)

Ale jeśli dobrze "wyhaczyłam" to chyba jakieś dwie kreski się u niektórych z was pokazały...dobrze piszę? Jeśli tak to moje gratulację :)

Któraś z Was pytała się tu o jakieś filmy do obejrzenia. Ze swojej strony mogę polecić:
- Złe mamuśki (Uwielbiam ten film!!!!)
- Pitch Perfect I i II
- plan B
- praktykant
-Jak wytresować smoka I i II
-HiMan Agent 47
-Hotel Transylwania I i II (bajka)
-Szpiedzy z sąsiedztwa
-Sing (bajka)
-Vaiana Skarb oceanu(bajka)
-Bridget Jones 3
-Wielka szóstka (bajka)
-Sekretne życie zwierzaków domowych (bajka)
-Angry Birds (bajka)
-Bociany(bajka)
-gdzie jest Dory(bajka)
-Zwierzogród (bjaka)
- oczywiście Minionki :)
-Jak zostac kotem
-Wyznania zakupoholiczki
-Ślubne wojny
-Wycieczka na studia
-Szefowa
-Udając gliniarzy
-Łowca czarownic
-Agentka
-Gorący pościg
-Millerowie
-Pacicic Rim
-W nowym zwierciadle Wakacje
-Za jakie grzechy dobry Boże!
-Gorący towar

No i mogę tak bez końca :) Ja uwielbiam oglądać filmy i bajki (sama albo z dzieciakami ;) ) więc mam bardzo bogata listę filmową :p Wszystkie filmy i bajki ze swojej kolekcji ściągam na chomiku.

W ogóle dziewczyny od 4 dni strasznie mnie ciągnie w podbrzuszu i boli jakby lewy jajnik :/ Do tego boli mnie krzysz ale tak bardziej zaraz nad pupa (ale nie wiem czy to nie wina roboty) Myślicie że to oznaki zapłodnienia czy raczej zbliżającej się @ ? Kurde nie chcę robić sobie nadziei a do 26 jeszcze tyle czasu!!!!!

Postaram się dziś częściej zaglądać.
Życzę Wam udanego weekendu :)

reklama
hey dziewczyny :) Nareszcie mam jakieś wolne! I to aż 3 dni :D Normalnie rozpusta w biały dzień :D No ale potem czeka mnie 6-cio dniowy maraton I zmian :/

Tak dużo naskrobałyście że nie jestem w stanie tego ogarnąć :)

Ale jeśli dobrze "wyhaczyłam" to chyba jakieś dwie kreski się u niektórych z was pokazały...dobrze piszę? Jeśli tak to moje gratulację :)

Któraś z Was pytała się tu o jakieś filmy do obejrzenia. Ze swojej strony mogę polecić:
- Złe mamuśki (Uwielbiam ten film!!!!)
- Pitch Perfect I i II
- plan B
- praktykant
-Jak wytresować smoka I i II
-HiMan Agent 47
-Hotel Transylwania I i II (bajka)
-Szpiedzy z sąsiedztwa
-Sing (bajka)
-Vaiana Skarb oceanu(bajka)
-Bridget Jones 3
-Wielka szóstka (bajka)
-Sekretne życie zwierzaków domowych (bajka)
-Angry Birds (bajka)
-Bociany(bajka)
-gdzie jest Dory(bajka)
-Zwierzogród (bjaka)
- oczywiście Minionki :)
-Jak zostac kotem
-Wyznania zakupoholiczki
-Ślubne wojny
-Wycieczka na studia
-Szefowa
-Udając gliniarzy
-Łowca czarownic
-Agentka
-Gorący pościg
-Millerowie
-Pacicic Rim
-W nowym zwierciadle Wakacje
-Za jakie grzechy dobry Boże!
-Gorący towar

No i mogę tak bez końca :) Ja uwielbiam oglądać filmy i bajki (sama albo z dzieciakami ;) ) więc mam bardzo bogata listę filmową [emoji14] Wszystkie filmy i bajki ze swojej kolekcji ściągam na chomiku.

W ogóle dziewczyny od 4 dni strasznie mnie ciągnie w podbrzuszu i boli jakby lewy jajnik :/ Do tego boli mnie krzysz ale tak bardziej zaraz nad pupa (ale nie wiem czy to nie wina roboty) Myślicie że to oznaki zapłodnienia czy raczej zbliżającej się @ ? Kurde nie chcę robić sobie nadziei a do 26 jeszcze tyle czasu!!!!!

Postaram się dziś częściej zaglądać.
Życzę Wam udanego weekendu :)
Ciężko określic czego to są objawy. Każda kobieta jest inna. Też czekam jak ma szpilkach do terminu @.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężko określic czego to są objawy. Każda kobieta jest inna. Też czekam jak ma szpilkach do terminu @.

przyznam się bez bicia że za namowa koleżanki (jedynej wtajemniczonej w nasz plan ciążowy) zrobiłam już test 20-go ale wyszedł negatywny......no ale się negatywnie nie nastawiam....

co nie zmienia faktu że czuję się dziwnie.Trochę się też boję :( bo takie ciągnięcie w podbrzuszu i ból w krzyżu miałam tez w pierwszej ciąży jak poroniłam :/

Najgorsze jest to że w pracy nic nikomu powiedzieć nie mogę i nie mogę np. poprosić o przydzielenie lżejszej pracy. Cały czas mam nadzieję że nawet jak zajdę to wszystko będzie ok, że nie poronię z powodu stresu czy dźwigania ciężarów w robocie.....

Widzę, że jest nas kilka, które w podobnym terminie mają mieć wredote. Moja planowo ma być 26.04. Rzeczywiście na objawy lepiej nie patrzeć... ja w tamtym miesiącu miałam chyba wszystkie możliwe łącznie z nudnościami takimi, że biegałam do kibelka bo ciągnęło mnie na wymioty, były zawroty głowy, senność, niechęć do piwa (które uwielbiam), ochota na słodkie (którego nienawidzę), częstomocz itd. a małpa jak miała przyjść tak przyszła więc już w ogóle nie wierzę w objawy

przyznam się bez bicia że za namowa koleżanki (jedynej wtajemniczonej w nasz plan ciążowy) zrobiłam już test 20-go ale wyszedł negatywny......no ale się negatywnie nie nastawiam....

co nie zmienia faktu że czuję się dziwnie.Trochę się też boję :( bo takie ciągnięcie w podbrzuszu i ból w krzyżu miałam tez w pierwszej ciąży jak poroniłam :/

Najgorsze jest to że w pracy nic nikomu powiedzieć nie mogę i nie mogę np. poprosić o przydzielenie lżejszej pracy. Cały czas mam nadzieję że nawet jak zajdę to wszystko będzie ok, że nie poronię z powodu stresu czy dźwigania ciężarów w robocie.....
Najgorsze jest porównywanie. Nie myśl tak że było tak samo przy poronieniu. Teraz musi być dobrze. Przyszły tydzień będzie bardzo ciekawy dużo kobietek testuje[emoji8]

Widzę, że jest nas kilka, które w podobnym terminie mają mieć wredote. Moja planowo ma być 26.04. Rzeczywiście na objawy lepiej nie patrzeć... ja w tamtym miesiącu miałam chyba wszystkie możliwe łącznie z nudnościami takimi, że biegałam do kibelka bo ciągnęło mnie na wymioty, były zawroty głowy, senność, niechęć do piwa (które uwielbiam), ochota na słodkie (którego nienawidzę), częstomocz itd. a małpa jak miała przyjść tak przyszła więc już w ogóle nie wierzę w objawy
Bo to nasza głowa. Chciałabym przespać weekend żeby było bliżej przyszłego tygodnia[emoji2]

ale było by fajnie jakbyśmy wszystkie miały II kreski! Tyle dzieciaczków by się posypało w styczniu 2018 :D

@mfifi04 kurde masz rację.....
@MoKa chyba będę podchodzić do tego jak ty....bo inaczej osiwieje ze stresu :)
Wcześniej pisałam że zbieramy ekipę na styczeń;)

Hahahaha.... tak, tak dokładnie o nią :D Wczoraj miałam "koncert" w domu od rana bo jak mój wstał to ja siedziałam przybita więc nic nie mówiąc mi ją puścił a jak jeszcze zaczął śpiewać refren i robić wygibasy to cały foch i smutek mi zniknął :) Mój zawsze wie jak mnie rozśmieszyć. Podziękuj kumplowi za tekst do rozbawienia przybitych fochających się na rzeczywistość ;)
Haha przekażę [emoji14] dobrze, że umie Cię rozbawić ten Twój mężczyzna :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry