reklama
Flower
Fanka BB :)
Gratulacje. Dbaj o siebieHej dziewczyny ja po wizycie ciąża wczesna jest pęcherzyk no i ok muszę porobic badania i trochę się uspokoilam.
Trzymam kciuki za testujace mam nadzieje ze pojawi się sporo pozytywow
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratkiHej dziewczyny ja po wizycie ciąża wczesna jest pęcherzyk no i ok muszę porobic badania i trochę się uspokoilam.
Trzymam kciuki za testujace mam nadzieje ze pojawi się sporo pozytywow
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi to wyglada na spadek zwiastujący @Ja ostatnio oglądałam serial 13 powodów - jak dla mnie bomba, wyciągnęłam jeden odcinek za drugim.
My byliśmy wczoraj na Ghost in the shell, bardzo mi się podobało
jakie Ty pyszności szykujesz, mniam mniam [emoji7][emoji7] co chwilę grill [emoji3]
I od razu lepiej to brzmi
Witaj i powodzenia
Póki nie ma @ jest nadzieja [emoji8]może test jakoś stary był
A u mnie dzisiaj spadek, ale nie tak duży jak ostatnio. Poprzednim razem w 13 dpo spadło mi o 0,3, dzisiaj o 0,1. Piersi mam nabrzmiale i czuje takie rozpieranie w podbrzuszu...im bliżej terminu, tym bardziej sobie próbuje wmówić, że może jednak jakimś cudem...zobaczymy jutro, jeśli tempka znowu spadnie, to znaczy, że nic z tego...Co sądzicie??
Ale oczywiście zycze i trzymam kciuki zeby nie przyszla
Bulbasek
Hej Kochane :*
Witam nowe staraczki i powodzenia dziękuję za miłe słowa odnośnie brzuszka
@StorAnia trzymam mocno kciuki żeby to hsg odbyło się 27. Jestem dobrej myśli :*
@Lanvin ten spadek to nie spadek, więc czekam na jutrzejsza tempke. Oj dzieje się
@kotek87 odliczamy
@nataala teraz już spokojnie. Cieszę się, ze wizyta z samymi dobrymi informacjami.
@zapmarta gratulacje! Oby wszytko teraz szło gładko i w zdrowiu
@mfifi04 masz jakieś plamienia? Kiedy powinna być @?
@StorAnia trzymam mocno kciuki żeby to hsg odbyło się 27. Jestem dobrej myśli :*
@Lanvin ten spadek to nie spadek, więc czekam na jutrzejsza tempke. Oj dzieje się
@kotek87 odliczamy
@nataala teraz już spokojnie. Cieszę się, ze wizyta z samymi dobrymi informacjami.
Dziś delikatne tylko na papierze. Aplikacja pokazuje za 5 dni. Tylko ostatnie @ były po 25 dni. Dziś jest 23dcHej Kochane :*
@kotek87 odliczamy
A ty powtarzalas test?Dziś delikatne tylko na papierze. Aplikacja pokazuje za 5 dni. Tylko ostatnie @ były po 25 dni. Dziś jest 23dc
Lanvin
Pewnie wcale nie będę musiała....Lepiej niech nie przychodzi , kiedy testujesz??
Na razie nie zamierzam, zobaczę, czy jutro tempka spadnie, nie chce zobaczyć bieli, już wolę @ zobaczyć po prostu...A ty kiedy zamierzasz test zrobić? Ładnie trzymasz w niepewności pamiętaj styczeń czeka[emoji7]
reklama
Bulbasek
Ja podczas starań zaczęłam plamic przed @ i u mnie nie był to dobry znak (wcześniej nigdy w życiu mi się żadne plamienia nie zdarzały). Jak zaszlam w ta ciążę to nawet 1 plamki nie było, brzuch nie bolał. Ale mam nadzieję, ze u Ciebie będzie inaczej. :*Dziś delikatne tylko na papierze. Aplikacja pokazuje za 5 dni. Tylko ostatnie @ były po 25 dni. Dziś jest 23dc