reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja ostatnio oglądałam serial 13 powodów - jak dla mnie bomba, wyciągnęłam jeden odcinek za drugim.

My byliśmy wczoraj na Ghost in the shell, bardzo mi się podobało :)

jakie Ty pyszności szykujesz, mniam mniam [emoji7][emoji7] co chwilę grill [emoji3]

I od razu lepiej to brzmi :)

Witaj i powodzenia :)

Póki nie ma @ jest nadzieja [emoji8]może test jakoś stary był :)

A u mnie dzisiaj spadek, ale nie tak duży jak ostatnio. Poprzednim razem w 13 dpo spadło mi o 0,3, dzisiaj o 0,1. Piersi mam nabrzmiale i czuje takie rozpieranie w podbrzuszu...im bliżej terminu, tym bardziej sobie próbuje wmówić, że może jednak jakimś cudem...zobaczymy jutro, jeśli tempka znowu spadnie, to znaczy, że nic z tego...Co sądzicie??

1492847091-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Mi to wyglada na spadek zwiastujący @
Ale oczywiście zycze i trzymam kciuki zeby nie przyszla :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochane :) :*

Witam nowe staraczki i powodzenia :) dziękuję za miłe słowa odnośnie brzuszka :)

@StorAnia trzymam mocno kciuki żeby to hsg odbyło się 27. Jestem dobrej myśli :*

@Lanvin ten spadek to nie spadek, więc czekam na jutrzejsza tempke. Oj dzieje się :)

@kotek87 odliczamy :)

@nataala teraz już spokojnie. Cieszę się, ze wizyta z samymi dobrymi informacjami. :)

@zapmarta gratulacje! Oby wszytko teraz szło gładko i w zdrowiu :)

@mfifi04 masz jakieś plamienia? Kiedy powinna być @?

Hej Kochane :) :*

Witam nowe staraczki i powodzenia :) dziękuję za miłe słowa odnośnie brzuszka :)

@StorAnia trzymam mocno kciuki żeby to hsg odbyło się 27. Jestem dobrej myśli :*

@Lanvin ten spadek to nie spadek, więc czekam na jutrzejsza tempke. Oj dzieje się :)

@kotek87 odliczamy :)

@nataala teraz już spokojnie. Cieszę się, ze wizyta z samymi dobrymi informacjami. :)

@zapmarta gratulacje! Oby wszytko teraz szło gładko i w zdrowiu :)

@mfifi04 masz jakieś plamienia? Kiedy powinna być @?
Dziś delikatne tylko na papierze. Aplikacja pokazuje za 5 dni. Tylko ostatnie @ były po 25 dni. Dziś jest 23dc

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziś delikatne tylko na papierze. Aplikacja pokazuje za 5 dni. Tylko ostatnie @ były po 25 dni. Dziś jest 23dc

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja podczas starań zaczęłam plamic przed @ i u mnie nie był to dobry znak (wcześniej nigdy w życiu mi się żadne plamienia nie zdarzały). Jak zaszlam w ta ciążę to nawet 1 plamki nie było, brzuch nie bolał. Ale mam nadzieję, ze u Ciebie będzie inaczej. :*

Do góry