reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry dziewczęta! Ja mam jutro dostać @ i wolałabym żeby to już to cyk cyk i znów będzie nowa nadzieja! Mam takie pytanko, walić będę prosto z mostu... Jak u was z seksem oralnym podczas starań? Bo gdzieś wyczytałam, że ślina wybija plemniki [emoji33][emoji33] a moj współmałżonek sobie nie wyobraża żeby nie było chociaż trochę [emoji848]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
U nas prawie zawsze ;)

Właśnie napisałam mu żeby kupił z dwa testy jak będzie wracał z pracy. A brzuch dalej tak dziwnie czuje, to nie jest jak ból tylko bardziej on się tak dziwnie spina :-?

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Mam podobnie...choć już rano bolał mnie tak, że myślałam już, że @ zaraz mnie odwiedzi. Ale piersi już trochę mniej bolą, więc czekam, aż przyjdzie, mam nadzieję, że jutro i spokój, a nie się będzie zastanawiać :/

qdkkj44j6bi2vbec.png

No ja dziś rano jak lezalam w łóżku to aż tak dziwnie się czułam bo niby ma być @ a nic nie czułam nawet cyckow, teraz jak poaprzatalam trochę to ten dziwny brzuch a piersi normalnie, więc nie wiem o co kaman :-S

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app

U nas prawie zawsze ;)

Mam podobnie...choć już rano bolał mnie tak, że myślałam już, że @ zaraz mnie odwiedzi. Ale piersi już trochę mniej bolą, więc czekam, aż przyjdzie, mam nadzieję, że jutro i spokój, a nie się będzie zastanawiać :/

qdkkj44j6bi2vbec.png
Lepiej niech nie przychodzi , kiedy testujesz??

Jeju u mnie też już niech ta małpa przyjdzie jak ma przyjść bo zwariuje z tym lataniem do kibelka (co chwile uczucie, że już przyszła i co chwilę siku) no i jeszcze jakieś dziwne kłucie w brzuchu. Najgorsze, że ja nie mogę w ogóle porównywać do wcześniejszych stanów przedmałpkowych bo po operacji nie tylko data mi się zmieniła ale też i objawy przed a raczej ich brak (nic specjalnie mnie nie boli ani przed ani w trakcie). Nie znoszę czekania wrrrrr.....

reklama
U mnie już w sumie czwarty dzień, wczoraj ostatni raz brałam lutagen bo miałam go brać do 25 dnia cyklu. Cykle mam średnio 29 dniowe tak więc za 4 dni powinna być wredota. Myślałam, że po CLO małpa przyjdzie wcześniej (bo wielu osobom skraca się cykl) dlatego myślałam, że po 2 dniach brązowego plamienia będzie małpa ale na razie nie ma więc czekam...
U mnie jest plamienie od wczoraj. Dziś na papierze też było trochę. Strasznie się denerwuje bo nigdy nie miałam plamien brązowych

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry