oczekiwanie
Fanka BB :)
Jakiś zaciecia mam i mi podwójnie posty wysyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas prawie zawszeDzień dobry dziewczęta! Ja mam jutro dostać @ i wolałabym żeby to już to cyk cyk i znów będzie nowa nadzieja! Mam takie pytanko, walić będę prosto z mostu... Jak u was z seksem oralnym podczas starań? Bo gdzieś wyczytałam, że ślina wybija plemniki [emoji33][emoji33] a moj współmałżonek sobie nie wyobraża żeby nie było chociaż trochę [emoji848]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Mam podobnie...choć już rano bolał mnie tak, że myślałam już, że @ zaraz mnie odwiedzi. Ale piersi już trochę mniej bolą, więc czekam, aż przyjdzie, mam nadzieję, że jutro i spokój, a nie się będzie zastanawiać :/Właśnie napisałam mu żeby kupił z dwa testy jak będzie wracał z pracy. A brzuch dalej tak dziwnie czuje, to nie jest jak ból tylko bardziej on się tak dziwnie spina :-?
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Lepiej niech nie przychodzi , kiedy testujesz??U nas prawie zawsze
Mam podobnie...choć już rano bolał mnie tak, że myślałam już, że @ zaraz mnie odwiedzi. Ale piersi już trochę mniej bolą, więc czekam, aż przyjdzie, mam nadzieję, że jutro i spokój, a nie się będzie zastanawiać :/
Trzymam kciuki za testujące
Niestety jeszcze nie. Ale dni płodne, owu coraz bliżej więc działamyA Tobie się już udało? [emoji4]
[emoji64]
Niestety jeszcze nie. Ale dni płodne, owu coraz bliżej więc działamy
U mnie jest plamienie od wczoraj. Dziś na papierze też było trochę. Strasznie się denerwuje bo nigdy nie miałam plamien brązowychU mnie już w sumie czwarty dzień, wczoraj ostatni raz brałam lutagen bo miałam go brać do 25 dnia cyklu. Cykle mam średnio 29 dniowe tak więc za 4 dni powinna być wredota. Myślałam, że po CLO małpa przyjdzie wcześniej (bo wielu osobom skraca się cykl) dlatego myślałam, że po 2 dniach brązowego plamienia będzie małpa ale na razie nie ma więc czekam...