reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeju u mnie też już niech ta małpa przyjdzie jak ma przyjść bo zwariuje z tym lataniem do kibelka (co chwile uczucie, że już przyszła i co chwilę siku) no i jeszcze jakieś dziwne kłucie w brzuchu. Najgorsze, że ja nie mogę w ogóle porównywać do wcześniejszych stanów przedmałpkowych bo po operacji nie tylko data mi się zmieniła ale też i objawy przed a raczej ich brak (nic specjalnie mnie nie boli ani przed ani w trakcie). Nie znoszę czekania wrrrrr.....

U mnie teraz tez najgorsze jest to, ze Wogole się nie czuje okresowo, cyce mnie trochę tylko pobolewają, o dziwo zawsze mi waga skacze przed okresem a dziś mam spadek i czuje się wyjątkowo lekka a przecież @ już jutro! Kolejny fantasympton? ;)

[emoji64]

reklama
U nas prawie zawsze ;)

Mam podobnie...choć już rano bolał mnie tak, że myślałam już, że @ zaraz mnie odwiedzi. Ale piersi już trochę mniej bolą, więc czekam, aż przyjdzie, mam nadzieję, że jutro i spokój, a nie się będzie zastanawiać :/

qdkkj44j6bi2vbec.png
A ty kiedy zamierzasz test zrobić? Ładnie trzymasz w niepewności;) pamiętaj styczeń czeka[emoji7]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju u mnie też już niech ta małpa przyjdzie jak ma przyjść bo zwariuje z tym lataniem do kibelka (co chwile uczucie, że już przyszła i co chwilę siku) no i jeszcze jakieś dziwne kłucie w brzuchu. Najgorsze, że ja nie mogę w ogóle porównywać do wcześniejszych stanów przedmałpkowych bo po operacji nie tylko data mi się zmieniła ale też i objawy przed a raczej ich brak (nic specjalnie mnie nie boli ani przed ani w trakcie). Nie znoszę czekania wrrrrr.....
Ty miałaś laparoskopie? Dobrze pamiętam?

U mnie jest plamienie od wczoraj. Dziś na papierze też było trochę. Strasznie się denerwuje bo nigdy nie miałam plamien brązowych

Ja w tamtym miesiącu tak miałam ponad tydzień przed @ ale trwało trzy dni i w jeden dzień z brązowymi upławami pojawiła się krew i myślałam, ze to małpa a ona przyszła po tygodniu... czytałam, że to może być oznaka małej ilości progesteronu ale raczej nie u mnie bo brałam luteinę więc nie wiem... testu nie mam co robić bo miałam zastrzyki na pęknięcie pęcherzyka i pewnie jeszcze go w organizmie mam... w tamtym miesiącu się nabrałam bladą kreską bo właśnie był jeszcze we mnie więc teraz nie chcę nawet sprawdzać... poza tym jakoś wewnętrznie czuje, że się nie udało tym razem

Ja w tamtym miesiącu tak miałam ponad tydzień przed @ ale trwało trzy dni i w jeden dzień z brązowymi upławami pojawiła się krew i myślałam, ze to małpa a ona przyszła po tygodniu... czytałam, że to może być oznaka małej ilości progesteronu ale raczej nie u mnie bo brałam luteinę więc nie wiem... testu nie mam co robić bo miałam zastrzyki na pęknięcie pęcherzyka i pewnie jeszcze go w organizmie mam... w tamtym miesiącu się nabrałam bladą kreską bo właśnie był jeszcze we mnie więc teraz nie chcę nawet sprawdzać... poza tym jakoś wewnętrznie czuje, że się nie udało tym razem

Zobaczymy co to będzie. Na zastrzykach się nie znam nigdy nie miałam problemów z pęknięcie pęcherzyka

Ty miałaś laparoskopie? Dobrze pamiętam?

Tak - nawet dwie jedną w grudniu a drugą pod koniec lutego... miałam mieć usuwany jajowód bo na pierwszej debile stwierdzili że mam wielkiego widniaka ale na drugiej okazało się że to nie wodniak tylko poskrecane jajowody po jakimś stanie zapalnym no i zrosty - więc mnie naprawili :)

Tak - nawet dwie jedną w grudniu a drugą pod koniec lutego... miałam mieć usuwany jajowód bo na pierwszej debile stwierdzili że mam wielkiego widniaka ale na drugiej okazało się że to nie wodniak tylko poskrecane jajowody po jakimś stanie zapalnym no i zrosty - więc mnie naprawili :)
Ja miałam w październiku. Najpierw miałam droznosc. Mój gin powiedział że laparoskopia udrozni jajowody. Wyszło że mam endometrioze 1 stopnia. Usunęli mi ogniska. Udało się zajsc w ciaze w 3 cyklu. Ale niestety stało się jak stało.

Ja miałam w październiku. Najpierw miałam droznosc. Mój gin powiedział że laparoskopia udrozni jajowody. Wyszło że mam endometrioze 1 stopnia. Usunęli mi ogniska. Udało się zajsc w ciaze w 3 cyklu. Ale niestety stało się jak stało.

Wierzę, że przeszłyśmy już swoje i teraz to już będzie tylko z górki! Musi!

reklama
Do góry