reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dziewczyny ja tak już oficjalnie:

beta 344, a więc udało się. 11 cykl starań. Termin porodu mam na 31 grudnia.

trzymam za was kciuki dziewczyny. Ja wyłączyłam głowę i skupiłam się na szukaniu pracy i wtedy zaskoczyłam. Gdyby nie to, że miałam złożyć wypowiedzenie nie zrobiłabym bety.
Nie mam żadnych objawów na razie.

witam nowe staraczki.
Super kochana! :* ja jestem z 31 grudnia , w miarę da się ze mną wytrzymać [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc rybenki [emoji8] ja znowu weekend u rodziców, więc średnio z pisaniem [emoji20]
Ruch tutaj ostatnio jak na dworcu w Bombaju [emoji1]

Później wam poodpisuje kochane moje. [emoji6] a teraz na szybko mam pytanie.... Spadek na owu jest i musi być, że tak powiem, na łeb na szyję? Czy stopniowo? Bo temp mi dzisiaj spadła trochę, a nie mam samca do poniedziałku [emoji28]

No u mnie też zawsze najpierw jest przytulenie, całus i dobre słowo ale jak cały dzień albo dwa lub trzy chodzę i użalam się nad sobą popłakując po kątach to stara się inaczej na mnie "zadziałać". Tulanie i pocieszanie u mnie nie zawsze działa - wtedy albo mnie rozśmiesza (wczoraj puszczał mi jakąś piosenkę disco polo "Ona ma focha" i mi śpiewał) albo mną "potrząsa" że koniec użalania się nad sobą bierzemy się w garść i do roboty (ohhh... nie wiem skąd on ma tyle siły)
Haha "ona ma foch" too piosenka mojego kumpla, mieszka niedaleko nas [emoji14] jeśli o tą chodzi [emoji14] "i cisnienie skacze Jej jak Kamil Stoch" [emoji14]

Kochane moje dzień dobry :-*

Jadę na Uczelnie :-( seksik z rana zaliczony :) w środku mokro jak nie wiem, brzuch boli coś mnie .... i w czasie seksu tak mnie bolało :-(
Pogoda u mnie Hmm wiatr wieje, słońce swieci i tak jakoś specyficznie :) ale dobrze, ze Słonko jest

Ja ostatnio oglądałam serial 13 powodów - jak dla mnie bomba, wyciągnęłam jeden odcinek za drugim.

My byliśmy wczoraj na Ghost in the shell, bardzo mi się podobało :)

jakie Ty pyszności szykujesz, mniam mniam [emoji7][emoji7] co chwilę grill [emoji3]

I od razu lepiej to brzmi :)

Witaj i powodzenia :)

Póki nie ma @ jest nadzieja [emoji8]może test jakoś stary był :)

A u mnie dzisiaj spadek, ale nie tak duży jak ostatnio. Poprzednim razem w 13 dpo spadło mi o 0,3, dzisiaj o 0,1. Piersi mam nabrzmiale i czuje takie rozpieranie w podbrzuszu...im bliżej terminu, tym bardziej sobie próbuje wmówić, że może jednak jakimś cudem...zobaczymy jutro, jeśli tempka znowu spadnie, to znaczy, że nic z tego...Co sądzicie??

1492847091-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Nadal jest ok :-)

Haha "ona ma foch" too piosenka mojego kumpla, mieszka niedaleko nas [emoji14] jeśli o tą chodzi [emoji14] "i cisnienie skacze Jej jak Kamil Stoch" [emoji14]

Hahahaha.... tak, tak dokładnie o nią :D Wczoraj miałam "koncert" w domu od rana bo jak mój wstał to ja siedziałam przybita więc nic nie mówiąc mi ją puścił a jak jeszcze zaczął śpiewać refren i robić wygibasy to cały foch i smutek mi zniknął :) Mój zawsze wie jak mnie rozśmieszyć. Podziękuj kumplowi za tekst do rozbawienia przybitych fochających się na rzeczywistość ;)

reklama
No dobra dziewczyny wstąpiła we mnie z rana nowa pozytywna energia :-) :) postanowiłam się nią podzielić wiec z Wami.
Na problemy trzeba czasami popatrzeć z innej perspektywy i tak sobie wczoraj późno w nocy popatrzyłam i dziś się tego trzymam.
Nie mogę myśleć, że staram się od 16 miesięcy bo przed laparoskopią i naprawieniem tego wszystkiego co się tam podziało to po prostu nie było fizycznej możliwości ciąży. Podchodzę więc do tego tak, że staram się dopiero od czasu ostatniej operacji - czyli jak na razie tylko dwa cykle nieudane, więc nie jest źle :cool2: a IUI jest potrzebna tylko dlatego, że wredne zrosty po pół roku potrafią wrócić więc trzeba się śpieszyć i pomóc organizmowi :tak: No i tego będę się trzymać!!!!!! Wy też dziewczyny bądźcie dzielne - kto da radę jak nie my!
Staram się pominąć fakt, że wkurza mnie to brązowe plamienie, które wciąż trwa a małpa ma przyjść zgodnie z planem za 4 dni :growl: i fakt, że biegam co godzinę do WC sprawdzać czy nie przyszła i siusiać (chyba przeziębiłam pęcherz bo od wczoraj sikam co chwilę).
Uffff... sorry musiałam się wystukać na klawiaturze bo nikt tak mnie nie zrozumie jak Wy :wink:
Witam nowa staraczke. Ile u ciebie trwa te plamienie? Ja miałam wczoraj. Moja @termin za 5 dni

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry