reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@mfifi04 widzę kreske i to dość wyraźną [emoji4] ,a z tego co pamiętam to ty jeszcze kilka dni przed @ . Zrób kolejny test koniecznie i trzymam [emoji110].Może faktycznie coś w tym jest ,ze styczeń jest twój [emoji4][emoji4][emoji4]. Musi być dobrze [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja również widzę dwie trzymam kciukaski ✊✊✊✊✊

reklama
Dziewczynki czytam to forum któryś dzień a i tak nie mogę ogarnąć kto jest kim tak Was tu dużo że zejdzie mi pewnie z miesiąc żeby poznać każdą historię [emoji5] pozdrawiam i życzę miłego weekendu [emoji477]

Nie przejmuj sie :) nawet jak bedziesz tutaj rok to i tak bedziesz sie mylic, zapominac i przekrecac. Za duzy przemial faktow by spamietac wszystko.

A my po pracy pakujemy sie, ogarniamy hacjende i K zawozi mnie do Kielcowek moich najukochanszych [emoji7]przytule mamcie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Stara krowa jestem a moge sie godzinami przytulac do mamy z nosem wetknietym w jej szyje :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

hej dziewczyny.
@Bulbasek piękny brzuszek!!gratuluje:)
@mfifi04 ja też widzę kreseczkę.dziwna trochę ale oby to było to.trzymam kciuki i czekam na wieczorny test?a ile jesteś po owulacji?
@Lui :) widzę cień!!powtórz może jutro z rana?ale po cichu można gratulować.jaki termin @?

witam nowe staraczki. ostatnio kilka ich doszło.powodzenia życzę dziewczyny.
@Lanvin pytałaś o to gdzie mieszkam tzn gdzie mam remont.mieszkam w mieszkaniu ok 62 m kwadratowe ale dzielimy chłopakom pokój na dwa oddzielne bo mieli jeden wspólny 30 m a teraz będą mieć oddzielnie:)

Jeszcze się nie nastawiam, bo nie wiem czy to pregnyl czy nie. Lekarz mi powiedział że wynik powinien być wiarygodny. A termin @ mam za 3 dni.

1492779353-aaaaaa.jpeg
Co o tym myślicie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym nie brała tego wyniku pod uwagę. Test wygląda na wadliwy. Powtórz rano i trzymam kciuki! :-D

Kurcze, dzien nie zagladalam i tyle wiadomosci, ze nie dalam rady przebrnąć przez nie wszystkie. :)

haha, o tak, bedziemy moze dostawaly rabaty jak wszystko razy 2 bedziemy kupowac :D
ale cos widze, ze bede w UK zamawiac niektore rzeczy, i moze poprosze cie o wsparcie wtedy ;)

zdążysz przed czym? :)
Ja mam 35 skończone i walcze o pierwsze :)

Alez sie stresowalam przed pobraniem wymazu!! stres okropny, a przeciez ani nic juz nie zmienie, ani wynikow od razu nie poznam, bez sensu :D
Wymaz pobrany, wynik w okolicy środy i wtedy taka konkretna wizyta u gina z Usg. oby bylo czysciutko na wymazie i w jajnikach!!!

gratulacje!!! kiedy beta?

Poczekajmy może jeszcze z tymi gratulacjami, bo nie wiem czy mnie pregnyl w konia nie robi :p Swoją drogą to nie mam jak pójść na betę bo jestem w Szwecji :( Gdybym była w Polsce to dawno bym już poleciała.
Jutro albo pojutrze znowu testuje.

ja mierze 183 cm a waze 68, przytyć nie mogę a jem sporo. Taka przemiana materii i geny.
Oj zazdroszczę [emoji3] Ja do ślubu ważyłam max 48 kg a po to coraz więcej. Teraz mam 67 kg przy 166 wzrostu i czuje się tragicznie. Jestem ociezala. Ale nie umiem się zmobilizować. Nigdy nie musiałam się odchudzać wiec nawet nie wiem jak się do tego zabrać. No i słodycze i pepsi. Moje dwa nałogi.

1usavcqgt1dml95x.png

Ja w końcu usiadłam, po pracy pojechałam na zakupy i po młodego do przedszkola, po powrocie ogarnelam z grubsza mieszkanie zrobiłam obiad i nie mam już ochoty na nic [emoji12] tak mi się chce spać, że szok, ale na kawę nie mam ochoty... Za godzinę zawioze małego do dziadków i później jedziemy do tego kina.

Piersi zaczynają mnie trochę bardziej boleć, mam takie wrażenie jakby trochę piekły wręcz.

@kotek87, no widzisz, tak jak mówiłam z tym testem :) to teraz odliczanie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja w końcu usiadłam, po pracy pojechałam na zakupy i po młodego do przedszkola, po powrocie ogarnelam z grubsza mieszkanie zrobiłam obiad i nie mam już ochoty na nic [emoji12] tak mi się chce spać, że szok, ale na kawę nie mam ochoty... Za godzinę zawioze małego do dziadków i później jedziemy do tego kina.

Piersi zaczynają mnie trochę bardziej boleć, mam takie wrażenie jakby trochę piekły wręcz.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Dzisni jutro jeszcze podzialamy :)
Mniej dietetyczne przez ten chlebor z masłem ;) przyznam, ze placki wyglądają średnio ale kiedy ty masz czas to wszystko przygotowywać! [emoji33] matko! Mi to zawsze dnia brakuje [emoji26]

[emoji64]

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

qdkkj44j6bi2vbec.png
Może to zabrzmi troszkę sadystucznie , ale to może dobrze że boli [emoji3] może do dobry znak jednak jest [emoji5] mnie straszliwie boli ten brzuch tak w dole i krzyż , piersi nic a nic , do @ jeszcze 8 dni może to pms jednak [emoji52]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry