reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@mfifi04 widzę kreske i to dość wyraźną [emoji4] ,a z tego co pamiętam to ty jeszcze kilka dni przed @ . Zrób kolejny test koniecznie i trzymam [emoji110].Może faktycznie coś w tym jest ,ze styczeń jest twój [emoji4][emoji4][emoji4]. Musi być dobrze [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja również widzę dwie trzymam kciukaski ✊✊✊✊✊

reklama
Dziewczynki czytam to forum któryś dzień a i tak nie mogę ogarnąć kto jest kim tak Was tu dużo że zejdzie mi pewnie z miesiąc żeby poznać każdą historię [emoji5] pozdrawiam i życzę miłego weekendu [emoji477]

Nie przejmuj sie :) nawet jak bedziesz tutaj rok to i tak bedziesz sie mylic, zapominac i przekrecac. Za duzy przemial faktow by spamietac wszystko.

A my po pracy pakujemy sie, ogarniamy hacjende i K zawozi mnie do Kielcowek moich najukochanszych [emoji7]przytule mamcie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Stara krowa jestem a moge sie godzinami przytulac do mamy z nosem wetknietym w jej szyje :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

hej dziewczyny.
@Bulbasek piękny brzuszek!!gratuluje:)
@mfifi04 ja też widzę kreseczkę.dziwna trochę ale oby to było to.trzymam kciuki i czekam na wieczorny test?a ile jesteś po owulacji?
@Lui :) widzę cień!!powtórz może jutro z rana?ale po cichu można gratulować.jaki termin @?

witam nowe staraczki. ostatnio kilka ich doszło.powodzenia życzę dziewczyny.
@Lanvin pytałaś o to gdzie mieszkam tzn gdzie mam remont.mieszkam w mieszkaniu ok 62 m kwadratowe ale dzielimy chłopakom pokój na dwa oddzielne bo mieli jeden wspólny 30 m a teraz będą mieć oddzielnie:)

Jeszcze się nie nastawiam, bo nie wiem czy to pregnyl czy nie. Lekarz mi powiedział że wynik powinien być wiarygodny. A termin @ mam za 3 dni.

1492779353-aaaaaa.jpeg
Co o tym myślicie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym nie brała tego wyniku pod uwagę. Test wygląda na wadliwy. Powtórz rano i trzymam kciuki! :-D

Kurcze, dzien nie zagladalam i tyle wiadomosci, ze nie dalam rady przebrnąć przez nie wszystkie. :)

haha, o tak, bedziemy moze dostawaly rabaty jak wszystko razy 2 bedziemy kupowac :D
ale cos widze, ze bede w UK zamawiac niektore rzeczy, i moze poprosze cie o wsparcie wtedy ;)

zdążysz przed czym? :)
Ja mam 35 skończone i walcze o pierwsze :)

Alez sie stresowalam przed pobraniem wymazu!! stres okropny, a przeciez ani nic juz nie zmienie, ani wynikow od razu nie poznam, bez sensu :D
Wymaz pobrany, wynik w okolicy środy i wtedy taka konkretna wizyta u gina z Usg. oby bylo czysciutko na wymazie i w jajnikach!!!

gratulacje!!! kiedy beta?

Poczekajmy może jeszcze z tymi gratulacjami, bo nie wiem czy mnie pregnyl w konia nie robi :p Swoją drogą to nie mam jak pójść na betę bo jestem w Szwecji :( Gdybym była w Polsce to dawno bym już poleciała.
Jutro albo pojutrze znowu testuje.

ja mierze 183 cm a waze 68, przytyć nie mogę a jem sporo. Taka przemiana materii i geny.
Oj zazdroszczę [emoji3] Ja do ślubu ważyłam max 48 kg a po to coraz więcej. Teraz mam 67 kg przy 166 wzrostu i czuje się tragicznie. Jestem ociezala. Ale nie umiem się zmobilizować. Nigdy nie musiałam się odchudzać wiec nawet nie wiem jak się do tego zabrać. No i słodycze i pepsi. Moje dwa nałogi.

1usavcqgt1dml95x.png

Ja w końcu usiadłam, po pracy pojechałam na zakupy i po młodego do przedszkola, po powrocie ogarnelam z grubsza mieszkanie zrobiłam obiad i nie mam już ochoty na nic [emoji12] tak mi się chce spać, że szok, ale na kawę nie mam ochoty... Za godzinę zawioze małego do dziadków i później jedziemy do tego kina.

Piersi zaczynają mnie trochę bardziej boleć, mam takie wrażenie jakby trochę piekły wręcz.

@kotek87, no widzisz, tak jak mówiłam z tym testem :) to teraz odliczanie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja w końcu usiadłam, po pracy pojechałam na zakupy i po młodego do przedszkola, po powrocie ogarnelam z grubsza mieszkanie zrobiłam obiad i nie mam już ochoty na nic [emoji12] tak mi się chce spać, że szok, ale na kawę nie mam ochoty... Za godzinę zawioze małego do dziadków i później jedziemy do tego kina.

Piersi zaczynają mnie trochę bardziej boleć, mam takie wrażenie jakby trochę piekły wręcz.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Dzisni jutro jeszcze podzialamy :)
Mniej dietetyczne przez ten chlebor z masłem ;) przyznam, ze placki wyglądają średnio ale kiedy ty masz czas to wszystko przygotowywać! [emoji33] matko! Mi to zawsze dnia brakuje [emoji26]

[emoji64]

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

qdkkj44j6bi2vbec.png
Może to zabrzmi troszkę sadystucznie , ale to może dobrze że boli [emoji3] może do dobry znak jednak jest [emoji5] mnie straszliwie boli ten brzuch tak w dole i krzyż , piersi nic a nic , do @ jeszcze 8 dni może to pms jednak [emoji52]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry