reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@mfifi04 cos tam widac ale rzeczywiscie dziwny ten test wiec moze powtorz test I wtedy powinno byc juz wszystko jasne poki co wierze w to ze mimo tej wady ta druga kreseczka sie nie myli kochana ! :-) :-)
@Lui :) mysle ze tobie mozna by bylo pocichutku mimo wszystko gratulowac chociaz ja wiem jak te testy potrafia byc zdradliwe moj tez pokazal dwie kreseczki a byla wielka du....pa :-/

reklama
Bulbasek [emoji7][emoji7][emoji7]cudo brzuszek!!!

Lanvin, czekam w napięciu, tak bardzo bym chciała zeby sie udało tym razem, wykres wyglada super, doskonale pamietam mój stres przed zmierzeniem tempki dzien przed terminem @, głowa do góry!

Lui, kochana! Po cichutku gratuluje i myśle ze to nie prenegyl wiesz?[emoji6][emoji106]

Mfifi, powtórz test a tym sie nie sugeruj. Jest rozlany, czyli wadliwy.
Bede zaglądać, trzymam[emoji1364][emoji1364][emoji1364]za wieczorne testowanko!!

U nas myszka bedzie miała na imię Emma na 99%, juz wszyscy do niej mówimy Emcia[emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Hej kobitki, ja dopiero w domu. Nadrobilam cały dzień pisania. Zwariowalyscie z tym pisaniem, chyba po świętach nadrabiacie . @Lanvin coś jest w powietrzu
@Bulbasek śliczny brzusio,
@lui chyba można gratuliwac.
@mfifi04 czekam na wieczornego testa, pamiętaj że s a reszty nie pamiętam.
U mnie bez zmian, @ leci jak szalona. Aż mi słabo. Pierwszy raz w życiu taki potok .

reklama
@mfifi04 boziu tak 3mam kciuki za Ciebie słoneczko Ty nasze :-* :-*
Kiedy test powtarzasz?

@Lanvin to ciąża jak nic :-) musi byc :-)

A ja czuje sie jakbym była w ciąży :-D hehhehrhehrhrh zawsze można sobie pomarzyć co nie ;-)
Mój poszedł po test

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry