reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam 174 i też nie noszę obcasow ale to z własnego wyboru bo nienawidzę
emoji1.png

Mam tyle samo wzrostu i w pracy pomykam zazwyczaj na bardzo wysokich obcasach. W szafie w pracy mam z osiem par szpilek :tak: jak zdazy mi sie przyjsc na plaskim to jestem sensacja w szkole i wszytscy pytaja co sie stalo :laugh2:

Witam wszystkie dzielnie walczące o swoje marzenia. Podczytuję was od pewnego czasu i Wasza niesamowita siła i pozytywne nastawienie mnie zachwyca :)

Witamy w naszym gronie. Mam nadzieje ze to u Ciebie juz dosc zlych lekarzy i wiadomosci i teraz juz bedzie tylko dobrze :-) :)

Wiecie co napisałam do tych Dominikanek co któraś z Was wysłała modlitwę po ten pas Św Dominika odpisali mi i poprosili o adres i maja mi wysłać :-)

Ja pisalam , fajnie ze komus sie to przydalo :)

Ej dobra, nie wiem co jest grane, ale znalazłam nowy sposób na uspaniee dziecka
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

hahahha znowu!!!!! Moj mlody ma juz 5 lat a w zyciu zdazylo mu sie max ze trzy razy usnac gdzies ze zmeczenia!

Jak już wspominałam nie mieszkam w Polsce, mieszkam w północnych Włoszech pracuje w piwnicy winiarskiej i przeprowadzam, organizuje degustacje win :)

:evil::evil::evil:zadzroszcze :laugh2::laugh2::laugh2:

@Lui :) trzymam kciuki za dalsze testowanie i oby to bylo wlanie TO :tak:

reklama
Widziałyście segregator Jestem w ciąży od mamaginelokog?? Co o nim sądzicie? Ja jak będę w ciąży, to chyba zaszaleje i kupię, przynajmniej bałaganu nie będę mieć, a i M będzie miał wszystkie info w jednym miejscu [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Miałam ta mamę na instagramie i wiecie co :p wyrzuciła mnie ze znajomych :-D :-D bo przez przypadek polubiłam nie ten komentarz co chciałam :-D Hehehe

reklama
Do góry