reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam 174 i też nie noszę obcasow ale to z własnego wyboru bo nienawidzę
emoji1.png

Mam tyle samo wzrostu i w pracy pomykam zazwyczaj na bardzo wysokich obcasach. W szafie w pracy mam z osiem par szpilek :tak: jak zdazy mi sie przyjsc na plaskim to jestem sensacja w szkole i wszytscy pytaja co sie stalo :laugh2:

Witam wszystkie dzielnie walczące o swoje marzenia. Podczytuję was od pewnego czasu i Wasza niesamowita siła i pozytywne nastawienie mnie zachwyca :)

Witamy w naszym gronie. Mam nadzieje ze to u Ciebie juz dosc zlych lekarzy i wiadomosci i teraz juz bedzie tylko dobrze :-) :)

Wiecie co napisałam do tych Dominikanek co któraś z Was wysłała modlitwę po ten pas Św Dominika odpisali mi i poprosili o adres i maja mi wysłać :-)

Ja pisalam , fajnie ze komus sie to przydalo :)

Ej dobra, nie wiem co jest grane, ale znalazłam nowy sposób na uspaniee dziecka
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

hahahha znowu!!!!! Moj mlody ma juz 5 lat a w zyciu zdazylo mu sie max ze trzy razy usnac gdzies ze zmeczenia!

Jak już wspominałam nie mieszkam w Polsce, mieszkam w północnych Włoszech pracuje w piwnicy winiarskiej i przeprowadzam, organizuje degustacje win :)

:evil::evil::evil:zadzroszcze :laugh2::laugh2::laugh2:

@Lui :) trzymam kciuki za dalsze testowanie i oby to bylo wlanie TO :tak:

reklama
Widziałyście segregator Jestem w ciąży od mamaginelokog?? Co o nim sądzicie? Ja jak będę w ciąży, to chyba zaszaleje i kupię, przynajmniej bałaganu nie będę mieć, a i M będzie miał wszystkie info w jednym miejscu [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Miałam ta mamę na instagramie i wiecie co :p wyrzuciła mnie ze znajomych :-D :-D bo przez przypadek polubiłam nie ten komentarz co chciałam :-D Hehehe

reklama
Do góry