reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam Kochane :)

Święta, święta i po. :) 16 tc leci a za tydzień w piatek wizyta :)

@Spark super brzuszek :) a mała jak padła hehe dobre :D

@Izabela90 gratulacje Kochana :* trzymamy kciuki :)

@Paraplu będziesz miała lipolize? ;) ile zabiegów? Powiem Ci z doświadczenia, ze niestety nie liczylabym na duże efekty po tego typu zabiegu. Na pewno nie taki jak na zdjęciu. Niestety jest słaby. Sprawdza się raczej na małych obszarach np. podbródek.

@Emzilka ale super news! Niespodzianka :) ciekawe co u nas się okaże. Może lekarz już coś powie za te 1,5 tygodnia:)

@Izabela90 pięknie :) to teraz niech zdrowo się rozwija
@Emzilka hehe rozumiem, że zmiana pozytywna?
@NeSSi super brzuszek- widać domek wygodny. Ja też miałam rwe, cały ostatni trymestr, ale tylko w ciągu dnia atakowała. Niech minie szybko

Cieszymy sie ze wszystkiego co nam Bog da, ale skrycie marzylam o dziewczynce i wiem, ze maz tez ;). Z chlopca tez bym sie tak cieszyla.. Najwazniejsze, ze jest i aby zdrowe ;)

Zobacz załącznik 803060 6t1d. Lekarz powiedział że wszystko jest ok. Następna wizyta za 3 tygodnie. Jesteśmy szczęśliwi.
Super!! Piekny okrąglutki pecherzyk!!! GRATULACJE :)

Hej Laseczki...
Ja dziś po wizycie :)
20+5tc :) Serduszko, nereczki, główka, i wszystko inne OK!! Maleństwo waży prawie 400 gram :p
Tak jak ostatnio myśleliśmy, po drodze siurek odpadł!!! i będzie dziewczynka!! Aaaaa!!!!!! :) :) <3 <3

Prawie 6kg do przodu :)
o kurcze!!! jednak dzeiwczynka :D:D hehe, czyli jednak przyrosty bety sie nie sprawdzają? :D jakie mialas - przypomnij?

Sparky piękny brzusio!!!
Iza Gratuluję śliczny kropcio!!
U mnie 20 tydzień już bardzo widoczny :)
Zobacz załącznik 803065 Zobacz załącznik 803067 10 kg na plusie :)
Śliczny masz brzuszek, naprawde! :)

Spark, a ty -1kg??? hehe, niezła kurację odchudzającą wybrałaś - ciąża :D też chetnie na taką kurację przejdę :p

Pięknie, a rąk się martwić as. Teraz trzymamy kciuki żeby było ok aż do samego końca .
@Spark oby tak już zostało, że będzie u was super.
@Paraplu może owu poczeka, zobacz u mnie się przesunęła o 7 dni teraz . I się spoznilismy6
Oj na 7 dni to nie mam co liczyc. Najdluzszy cykl jaki mialam w ciagu ostatniego roku to 32 dni.

Hej Laseczki...
Ja dziś po wizycie :)
20+5tc :) Serduszko, nereczki, główka, i wszystko inne OK!! Maleństwo waży prawie 400 gram :p
Tak jak ostatnio myśleliśmy, po drodze siurek odpadł!!! i będzie dziewczynka!! Aaaaa!!!!!! :) :) <3 <3

Prawie 6kg do przodu :)
[emoji7][emoji7][emoji7] swietnie wiadomosci, oby tak dalej [emoji1377]

Sparky piękny brzusio!!!
Iza Gratuluję śliczny kropcio!!
U mnie 20 tydzień już bardzo widoczny :)
Zobacz załącznik 803065 Zobacz załącznik 803067 10 kg na plusie :)
[emoji33] wow ale brzucholek [emoji33] no przepiekny!!!!! [emoji7][emoji173]
Powodzenia na wizycie [emoji8]

Witam Kochane :)

Święta, święta i po. :) 16 tc leci a za tydzień w piatek wizyta :)

@Spark super brzuszek :) a mała jak padła hehe dobre :D

@Izabela90 gratulacje Kochana :* trzymamy kciuki :)

@Paraplu będziesz miała lipolize? ;) ile zabiegów? Powiem Ci z doświadczenia, ze niestety nie liczylabym na duże efekty po tego typu zabiegu. Na pewno nie taki jak na zdjęciu. Niestety jest słaby. Sprawdza się raczej na małych obszarach np. podbródek.

@Emzilka ale super news! Niespodzianka :) ciekawe co u nas się okaże. Może lekarz już coś powie za te 1,5 tygodnia:)
Czytalam sporo opinii i dziewczyny sobie chwala zabieg na uda :) wiadomo, nie od razu Rzym zbudowano. Zadowolone byly po ilus tam zabiegach. A bede miala jeden, teraz w Polsce, kolejny jak znow bede w Polsce. Rozwlecze mi sie to w czasie ale nie pali sie a i cenowo duzo taniej jak w Holandii.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super!! Piekny okrąglutki pecherzyk!!! GRATULACJE :)

o kurcze!!! jednak dzeiwczynka :D:D hehe, czyli jednak przyrosty bety sie nie sprawdzają? :D jakie mialas - przypomnij?

Śliczny masz brzuszek, naprawde! :)

Spark, a ty -1kg??? hehe, niezła kurację odchudzającą wybrałaś - ciąża :D też chetnie na taką kurację przejdę :p

U mnie przyrost byl niecale 100%.. Za to kalendarz chinski mi sie sprawdzil ;)

Dziewczynki owu nazywana jest skokiem temperatury.... a jeżeli temp jest niska to wtedy teoretycznie jest owu... czy ja czegoś nie rozumiem :-D

reklama
Zdjecia sa brzydkie, bo trzymala raczki na buziaku caly czas a ostatecznie odwrocila sie tylkiem, jak na prawdziwa Dame przystalo ;)
Jakie brzydkie, wszystkie ciążowe są super , nasz prawie całą ciaze tyłek wypinal. U mnie koniec plamien. Nie wiem o co chodzi. Mogła by @ już być bo muszę hormony do lekarza zrobić, a w weekend u nas nie można. .

@Paraplu ja nigdy nie miałam cykli powyżej 30 dni. Ostatnio 26-28. A teraz 33. 12.04 miałam mieć @ i 26.04 miałam być na monitoringu a du dupa z planowania. I jeszcze Leci mi coś z prawego cyca . Jeszcze mi wysokiej prolaktyny brakuje.

Do góry