reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam Kochane :)

Święta, święta i po. :) 16 tc leci a za tydzień w piatek wizyta :)

@Spark super brzuszek :) a mała jak padła hehe dobre :D

@Izabela90 gratulacje Kochana :* trzymamy kciuki :)

@Paraplu będziesz miała lipolize? ;) ile zabiegów? Powiem Ci z doświadczenia, ze niestety nie liczylabym na duże efekty po tego typu zabiegu. Na pewno nie taki jak na zdjęciu. Niestety jest słaby. Sprawdza się raczej na małych obszarach np. podbródek.

@Emzilka ale super news! Niespodzianka :) ciekawe co u nas się okaże. Może lekarz już coś powie za te 1,5 tygodnia:)

@Izabela90 pięknie :) to teraz niech zdrowo się rozwija
@Emzilka hehe rozumiem, że zmiana pozytywna?
@NeSSi super brzuszek- widać domek wygodny. Ja też miałam rwe, cały ostatni trymestr, ale tylko w ciągu dnia atakowała. Niech minie szybko

Cieszymy sie ze wszystkiego co nam Bog da, ale skrycie marzylam o dziewczynce i wiem, ze maz tez ;). Z chlopca tez bym sie tak cieszyla.. Najwazniejsze, ze jest i aby zdrowe ;)

Zobacz załącznik 803060 6t1d. Lekarz powiedział że wszystko jest ok. Następna wizyta za 3 tygodnie. Jesteśmy szczęśliwi.
Super!! Piekny okrąglutki pecherzyk!!! GRATULACJE :)

Hej Laseczki...
Ja dziś po wizycie :)
20+5tc :) Serduszko, nereczki, główka, i wszystko inne OK!! Maleństwo waży prawie 400 gram :p
Tak jak ostatnio myśleliśmy, po drodze siurek odpadł!!! i będzie dziewczynka!! Aaaaa!!!!!! :) :) <3 <3

Prawie 6kg do przodu :)
o kurcze!!! jednak dzeiwczynka :D:D hehe, czyli jednak przyrosty bety sie nie sprawdzają? :D jakie mialas - przypomnij?

Sparky piękny brzusio!!!
Iza Gratuluję śliczny kropcio!!
U mnie 20 tydzień już bardzo widoczny :)
Zobacz załącznik 803065 Zobacz załącznik 803067 10 kg na plusie :)
Śliczny masz brzuszek, naprawde! :)

Spark, a ty -1kg??? hehe, niezła kurację odchudzającą wybrałaś - ciąża :D też chetnie na taką kurację przejdę :p

Pięknie, a rąk się martwić as. Teraz trzymamy kciuki żeby było ok aż do samego końca .
@Spark oby tak już zostało, że będzie u was super.
@Paraplu może owu poczeka, zobacz u mnie się przesunęła o 7 dni teraz . I się spoznilismy6
Oj na 7 dni to nie mam co liczyc. Najdluzszy cykl jaki mialam w ciagu ostatniego roku to 32 dni.

Hej Laseczki...
Ja dziś po wizycie :)
20+5tc :) Serduszko, nereczki, główka, i wszystko inne OK!! Maleństwo waży prawie 400 gram :p
Tak jak ostatnio myśleliśmy, po drodze siurek odpadł!!! i będzie dziewczynka!! Aaaaa!!!!!! :) :) <3 <3

Prawie 6kg do przodu :)
[emoji7][emoji7][emoji7] swietnie wiadomosci, oby tak dalej [emoji1377]

Sparky piękny brzusio!!!
Iza Gratuluję śliczny kropcio!!
U mnie 20 tydzień już bardzo widoczny :)
Zobacz załącznik 803065 Zobacz załącznik 803067 10 kg na plusie :)
[emoji33] wow ale brzucholek [emoji33] no przepiekny!!!!! [emoji7][emoji173]
Powodzenia na wizycie [emoji8]

Witam Kochane :)

Święta, święta i po. :) 16 tc leci a za tydzień w piatek wizyta :)

@Spark super brzuszek :) a mała jak padła hehe dobre :D

@Izabela90 gratulacje Kochana :* trzymamy kciuki :)

@Paraplu będziesz miała lipolize? ;) ile zabiegów? Powiem Ci z doświadczenia, ze niestety nie liczylabym na duże efekty po tego typu zabiegu. Na pewno nie taki jak na zdjęciu. Niestety jest słaby. Sprawdza się raczej na małych obszarach np. podbródek.

@Emzilka ale super news! Niespodzianka :) ciekawe co u nas się okaże. Może lekarz już coś powie za te 1,5 tygodnia:)
Czytalam sporo opinii i dziewczyny sobie chwala zabieg na uda :) wiadomo, nie od razu Rzym zbudowano. Zadowolone byly po ilus tam zabiegach. A bede miala jeden, teraz w Polsce, kolejny jak znow bede w Polsce. Rozwlecze mi sie to w czasie ale nie pali sie a i cenowo duzo taniej jak w Holandii.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super!! Piekny okrąglutki pecherzyk!!! GRATULACJE :)

o kurcze!!! jednak dzeiwczynka :D:D hehe, czyli jednak przyrosty bety sie nie sprawdzają? :D jakie mialas - przypomnij?

Śliczny masz brzuszek, naprawde! :)

Spark, a ty -1kg??? hehe, niezła kurację odchudzającą wybrałaś - ciąża :D też chetnie na taką kurację przejdę :p

U mnie przyrost byl niecale 100%.. Za to kalendarz chinski mi sie sprawdzil ;)

Dziewczynki owu nazywana jest skokiem temperatury.... a jeżeli temp jest niska to wtedy teoretycznie jest owu... czy ja czegoś nie rozumiem :-D

reklama
Zdjecia sa brzydkie, bo trzymala raczki na buziaku caly czas a ostatecznie odwrocila sie tylkiem, jak na prawdziwa Dame przystalo ;)
Jakie brzydkie, wszystkie ciążowe są super , nasz prawie całą ciaze tyłek wypinal. U mnie koniec plamien. Nie wiem o co chodzi. Mogła by @ już być bo muszę hormony do lekarza zrobić, a w weekend u nas nie można. .

@Paraplu ja nigdy nie miałam cykli powyżej 30 dni. Ostatnio 26-28. A teraz 33. 12.04 miałam mieć @ i 26.04 miałam być na monitoringu a du dupa z planowania. I jeszcze Leci mi coś z prawego cyca . Jeszcze mi wysokiej prolaktyny brakuje.

Do góry