reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mfifi tak odkad bylam na sympozjum na temat niezdrowego odzywiania i skutkow takiego postepowania i wplywu zdrowego odzywiania w terapiach onkologicznych raczej staram sie jesc zdrowo.Nie mowie ze nie zdaza mi sie jesc fastfoodow czy pic kolorowych napojow gazowanych ale zadko i w nie duzych ilosciach

Mam sporo takich ksiazek nie tylko o wplywie nie zdrowego odzywiania ale tez o tym jakie zle skutki przynosza leki i jak koncerny farmaceutyczne probuja robic w konia i lekarzy i pacjentow i produkuja leki nie zwazajac na to jakie skutki uboczne moga miec na zdrowie

Marc ale Ty laska jestes i jakie masz wloski dlugie [emoji7]
Widzę że masz dużo informacji na ten temat. Ja akurat jem to co lubię;) jak narazie jest mi z tym dobrze. Ale ciebie podziwiam.

@marc mam tak samo długie włosy jak ty. Ten sam problem - końcówki:/ chce sobie ściąć o tak;)
1492427127-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lanvin poszlo PW jak chcesz takie inne nieco ryjace glowe to tez moge wyslac [emoji23][emoji23][emoji23]

Mfifi no ja to mam jazde na puncie onkologii przedewszystkim,teraz jak moj Lobuziak nie daje mi czytac w dzien to czytam po nocach a potem chodze jak zombie.Moj chlop sie smieje ze moj znak rozpoznawczy to bryle,ksiazka i kubek z kawa a w ciagu dnia wiszaca na mnie Vivien [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Lanvin poszlo PW jak chcesz takie inne nieco ryjace glowe to tez moge wyslac [emoji23][emoji23][emoji23]

Mfifi no ja to mam jazde na puncie onkologii przedewszystkim,teraz jak moj Lobuziak nie daje mi czytac w dzien to czytam po nocach a potem chodze jak zombie.Moj chlop sie smieje ze moj znak rozpoznawczy to bryle,ksiazka i kubek z kawa a w ciagu dnia wiszaca na mnie Vivien [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To masz piękne hobby;) ale w nocy robi się coś innego a nie czyta książki.

Hehe, mój syn mówi do mnie wczoraj, że zjadlby w końcu burgery, ale ja się teraz odchudzam, więc pewnie może pomarzyć [emoji3]

Ja mydłem po każdym użyciu :)

Trudno powiedzieć, ale działaj mimo to co dwa dni :)

Kochana, podeślesz mi te książki na priv?? Bo zaraz zaginą tytuły w akcji, a nie mam teraz gdzie zapisać.

Zrób keratynowe prostowanie, a zęby się nie rozdwajaly, to musisz częściej podcinac i może zmień kosmetyki do włosów :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Zęby :-D :-D :p

Zmieniłam juz na inne kosmetyki ;-) i teraz pora je troszkę podciąć :-)
Zawsze mi szkoda :p

Widzę że masz dużo informacji na ten temat. Ja akurat jem to co lubię;) jak narazie jest mi z tym dobrze. Ale ciebie podziwiam.

@marc mam tak samo długie włosy jak ty. Ten sam problem - końcówki:/ chce sobie ściąć o tak;)
1492427127-aaaaaa.jpeg

Ładna fryzurka :-) kiedyś miałam tak krótkie włosy, ale ja sie złe czuje i nie pasuje mi.....

Jak proste włosy sie ma to ładnie to wyglada ;-) ja mam takie te kudły niesforne, ze masakra :p

reklama
:-) zawsze boje sie, ze zaszkodzę gdyby coś :-( naczytałam sie, żeby nie kochać sie np przy implantacji ...
Nie czytaj :) ile kobiet zachodzi w ciążę nie dbając przy tym o siebie, bo nie wiedzą, że mogą być w ciąży. Ja miałam tak samo, dowiedziałam się w 7 tygodniu...

Zęby :-D :-D :p

Zmieniłam juz na inne kosmetyki ;-) i teraz pora je troszkę podciąć :-)
Zawsze mi szkoda :p
Na telefonie często tekst sam się poprawia [emoji3] czego używasz??

Dotarlam do domku :-) zrobiłam około 4km :-D tylko bateria mi padła w telefonie i nie doliczyło mi km :-(
Nieźle, trochę kalorii po świętach spaliłaś [emoji3] ja dzisiaj jestem kanapowcem, rano dzieciaki latały z pistoletami na wodę, więc wszyscy mokrzy, teraz poszli z psami na dłuższy spacer, a ja szykuje obiad :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry