reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jestem niskociśnieniowcem, zawsze mam bardzo niskie, więc może faktycznie to jest problem? Mam też uszkodzony kręgosłup szyjny, więc co jakiś czas mam rzuty takiego bólu, może to też to, trudno powiedzieć, ale nie znoszę tego, bo nawet myśleć nie mogę.

A co do Maka, to nie jadam. Z dwojga złego wolę KFC, mniej syfu w kurczaku, niż w tym hamburgerze... Najlepiej zrobić domowego burgera, wychodzi taniej, a smak nie do opisania :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ale robicie smaka na Burgery[emoji488]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to mam chyba najdalej [emoji6] ale McDonald's burger king i te inne hambugerownie to dla mnie najgorszy syf przepraszam.
Ja właśnie w drodze do pracy. Wczoraj zamówiłam sobie termometr i będę próbować mierzyć temperaturę. Mam pytanie jak dbacie o czystość takiego termometra? Myjecie go? Czy raczej bardziej przecieracie chusteczkami antybakteryjnymi?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja go myje mydłem do higieny intymnej i ciepła bardzo woda :)

mfifi ja tez do wszystkich mam dsleko niestety :(

marc zazdroszcze bkisko McDonalda.Ales teraz smaka narobila mniammm

ciufcieibibi gratuluje kochana ale superasnie.Moze to poczatek wysypu 2 kreseczek

oczekiwanie o jaaa to wlasnie to czego mi sie chce...lodyyyyy [emoji1]

Lanvin zmierz cisnienie...moje dzis wrecz bym powiedziala....zanikowe.Dlatego strzelilam kawke ale taka siekiere ze jak to moj mowi nogi prostuje [emoji23][emoji23][emoji23]

M2b niby tak ale teraz wszedzie oelno chemii i innego syfu.Ja raz na jakis czas wpadam ale po przeczytaniu ksiazki toksyna jem tam tylko lody itp z chamburgerow i podobnych rzeczy zrezygnowalam [emoji19]

Hehehe :) kawę wypiłam i jestem ba długim spacerze :-)

Myślicie, ze owu mogłam miec ? Kurde... postanowiłam działać w tym cykli do 22dc na wszelki wypadek bo zawsze kończyłam po domniemanej owu :)

mfifi tak odkad bylam na sympozjum na temat niezdrowego odzywiania i skutkow takiego postepowania i wplywu zdrowego odzywiania w terapiach onkologicznych raczej staram sie jesc zdrowo.Nie mowie ze nie zdaza mi sie jesc fastfoodow czy pic kolorowych napojow gazowanych ale zadko i w nie duzych ilosciach

Mam sporo takich ksiazek nie tylko o wplywie nie zdrowego odzywiania ale tez o tym jakie zle skutki przynosza leki i jak koncerny farmaceutyczne probuja robic w konia i lekarzy i pacjentow i produkuja leki nie zwazajac na to jakie skutki uboczne moga miec na zdrowie

Marc ale Ty laska jestes i jakie masz wloski dlugie [emoji7]

mfifi tak odkad bylam na sympozjum na temat niezdrowego odzywiania i skutkow takiego postepowania i wplywu zdrowego odzywiania w terapiach onkologicznych raczej staram sie jesc zdrowo.Nie mowie ze nie zdaza mi sie jesc fastfoodow czy pic kolorowych napojow gazowanych ale zadko i w nie duzych ilosciach

Mam sporo takich ksiazek nie tylko o wplywie na zdrowie nie zdrowego odzywiania ale tez o tym jakie zle skutki przynosza leki i jak koncerny farmaceutyczne probuja robic w konia i lekarzy i pacjentow i produkuja leki nie zwazajac na to jakie skutki uboczne moga miec na zdrowie

Jeju dziękuje :* aż sie zawstydziłam ...
zapuszczam, ale trochę mi sie rozdwajają :-(

Ale robicie smaka na Burgery[emoji488]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, mój syn mówi do mnie wczoraj, że zjadlby w końcu burgery, ale ja się teraz odchudzam, więc pewnie może pomarzyć [emoji3]

Ja go myje mydłem do higieny intymnej i ciepła bardzo woda :)
Ja mydłem po każdym użyciu :)

Myślicie, ze owu mogłam miec ? Kurde... postanowiłam działać w tym cykli do 22dc na wszelki wypadek bo zawsze kończyłam po domniemanej owu :)
Trudno powiedzieć, ale działaj mimo to co dwa dni :)

Mam sporo takich ksiazek nie tylko o wplywie nie zdrowego odzywiania ale tez o tym jakie zle skutki przynosza leki i jak koncerny farmaceutyczne probuja robic w konia i lekarzy i pacjentow i produkuja leki nie zwazajac na to jakie skutki uboczne moga miec na zdrowie

Kochana, podeślesz mi te książki na priv?? Bo zaraz zaginą tytuły w akcji, a nie mam teraz gdzie zapisać.

Jeju dziękuje :* aż sie zawstydziłam ...
zapuszczam, ale trochę mi sie rozdwajają :-(
Zrób keratynowe prostowanie, a zęby się nie rozdwajaly, to musisz częściej podcinac i może zmień kosmetyki do włosów :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry