reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja za to uwielbiam Lanvin Eclat d'Aperge i Versace Bright Crystal :)

Przybij piątkę :) tak jakby to miało sprawić, że nam się zechce jak fochem strzeli :)

Hahaha, nieźle!

qdkkj44j6bi2vbec.png
Dokładnie! Ja mu mówię jak się że mną pokloci że teraz to mi się w ogóle seksu odechciewa [emoji6] kto ich tam zrozumie. A to niby my jesteśmy takie skomplikowane [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ale to znaczy ze sie przejal i wnika w cala sytuacje m mysle ze to bardzo fajnie :tak::laugh2::laugh2::tak::laugh2::laugh2:

Bardzo to miłe było :-) hehhhehhehhehee :-) dobrze, dobrze niech sie wczuwa :-)

I ta liczba mnoga "mamy jajeczkowanie" jest urocza :)

No he he he he :-) ,, mamy jajeczkowanie "haahhhaahaa dobre :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

AAA extra sms :):) hahaha bezcenne, stara się widać :) jak to fajnie brzmi od strony faceta :D

Dokładnie :-) :-) fajnie czasem coś takiego zobaczyć to od razu trochę lepiej na sercu sie robi :-) :-)

Patrzę na ,, Kuchenne rewolucje " :-) i tak pewnie zaraz zasnę ;-D
Ja jak tylko położę sie na brzuchu to chwila i mnie juz nie ma :-) tak szybko zasypiam :-)

@Spark ja niestety miałam to samo z moim M tez wchodził na filmiki zdjęcia byłam mega wkurw.... Nie mogłam pojąć jak on może oglądać to mi powiedział ze każdy ogląda oj były ciche dni ale tak samo reagowalam jak ty doskonale Cie rozumiem.
A ja cały czas w głowie miałam dziś ze może test lipny i w pracy cały czas jak chodzilam kolo szuflady z testami jak byłam chwile sama szybko wzielam i skasowalam potem schowalam po pracy zrobilam i kreski są mocne dość jutro termin @ oby nie przylazla

@marc to faktycznie twój się angażuje w staranka;)super.
Ja juz leżę i oglądam kuchenne rewolucje.jutro już jadę do mamy.moja siostra z Niemiec na przyjechac takze super.zawsze jest śmiesznie jak ona jest:D
Ja już wam zycze wesołych,spokojnych pelnych milosci świąt!!!bo niewiem czy znajdę czas na pisanie z wami.kochane jestescie mi bardzo bliskie.codziennie spędzam z wami czas.cieszę się ze we poznałam.powodzenia i dobranoc

reklama
@Spark ja niestety miałam to samo z moim M tez wchodził na filmiki zdjęcia byłam mega wkurw.... Nie mogłam pojąć jak on może oglądać to mi powiedział ze każdy ogląda oj były ciche dni ale tak samo reagowalam jak ty doskonale Cie rozumiem.
A ja cały czas w głowie miałam dziś ze może test lipny i w pracy cały czas jak chodzilam kolo szuflady z testami jak byłam chwile sama szybko wzielam i skasowalam potem schowalam po pracy zrobilam i kreski są mocne dość jutro termin @ oby nie przylazla
Ja bym może rozumiała, gdybym nie chciała się kochać, ale tak...to czuję się źle...

Nic nie przyjdzie, kreski super mocne!!! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz ! :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry