oczekiwanie
Fanka BB :)
Ja właśnie oglądamUff przebrnęłam przez te ponad 150 postów !
@Spark sytuacja ciężka. Tobie na pewno jest ciężko w tej sytuacji ale również szaleją Ci hormony wiec wiadomo ze wszystko odczuwasz dwa razy bardziej niż normalnie. Twoja M zachowuje się bardzo nie poważnie. Tylko ciężko się kłócić czy konstruktywnie rozmawiać jeśli na dole same gumowe uszy. Wiem coś o tym. Przez miesiąc musiałam mieszkać z teściowa i myślałam ze się wykończę nerwowo. Tak samo jest jak moi rodzice przylatują z wizyta albo by jedziemy do pl. Kocham ich i tęsknie za nimi. Ale jeśli za długo my jesteśmy u nich albo oni u nas jest już to nie zdrowe. Bo nawet pokłócić się nie można bo moja mama zawsze zwala winę na mnie a mój m to święty. Może właśnie powinnaś z nim porozmawiać w samochodzie w drodze na badania albo coś ? Nie wiem. Ciężko mi coś doradzić bo znam sytuacje z wyrwanych sytuacji.
U mnie natomiast skierowanie już poszło. Datę poznam zapewne po świętach. Za to od wczoraj dopadł mnie strach. Wiem ze może to irracjonalne ale boje się ze moja figura zmieni się bardzo. Ze będę taka tocząca się słonica i nie będę mogła wrócić do formy z przed ciąży. A już teraz złe się czuje z moimi 66kg ;-( boje się ze mój M nie sprosta moim oczekiwaniom jeśli chodzi o wspieranie. Wiecie jak się widzi wzór prawdziwego kochajcego i troszczącego się ojca i męża w swoim tacie to chciałoby się żeby mąż był podobny... jak to się mówi ze wybieramy partnerów podobnych do rodziców l. U mnie się to zgadza. Anyway, boje się również strasznie poronienia, depresji poporodowej jako ze ze swoją depresja zmagam się już ponad 2 lata ... ze będą zła matka i sobie nie poradzę albo nie pokocham dziecka wystarczająco bo będę je winić za zmianę stylu życia albo nieprzespane noce. Oczywiście bardzo chce mieć dziecko. Po prostu się boje;-( przepraszam za smutki.
@bertha mówiono Ci w klinice ze przy transferze zarodków nie możemy niczym pachnieć ? Myć trzeba się bezzapachowym preparatem i broń Boże żadnych perfum ani mu ani nasze połówki. W szoku byłam jak się dowidziałam.
A TK w ogole to jak macie TVN to zapraszam dziś przed tv. W kuchennych rewolucjach będzie moje małe miasto rodzinnei mój kolega ze szkoły z jego restauracja ... także tego ja siadam przed tv i czekam ;-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Może podczytuje forum hehePatrzcie jakiego smsa dostałam od mojego męża
Moja mina chyba byla bezcenna :-)
Ja ci się nie dziwię, chyba bym go trochę trzymała na dystans. Pewnie trochę dojrzał, jak zobaczył USG. Pokaż zdjęcieMarc słodki sms hehehe
U mnie po.wizycie zwyczajnie, dzidzia obrocona tyłkiem i plecami także nic nie było widać, wymownie dała znać że ma nas gdzieś [emoji14]
Gadalam chwilę z tym onym i myślałam, że padne...wiecie co mi powiedział?! Że kiedyś jak się pokłóciliśmy to mu krzyknęłam, że ma sobie robić coo chce, i nawet te głupie filmy oglądać, i ja też sobie będę...
Rozumiecie?! Wszyscy są tacy "genialni" czy tylko on? :/
Przyjechał najpierw pod prace, ale przyjechała też jego sis bo się umowilysmy, że mnie odbierze jak będzie ze swojej wracać, więc oczywiście zabrałam się z nią, a potem na badanie, na którym oboje milczelismy... w domu przepraszał, płakał, że już niee wejdzie na neta nawet żeby tylko było dobrze, ale ja nadall nie.mam ochoty z nim rozmawiać.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom