reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Flower :( rozumiem :(

@gabrika jeszcze takie dni będą się zdarzać, ale coraz rzadziej. Normalne, kolejny etap do przejścia. Ale w tym wszystkim pamiętaj, by dać sobie prawo do małych przyjemności. I to wcale nie jest bez znaczenia. Dziecka to nie zwróci, ale ważna jest każda odrobina przyjemności, nawet mało znacząca. To pomaga się nie zatracić w smutku.

Ja po fryzjerze i wizycie u gina. Po 2.5 roku zobaczył po raz drugi na żywca moją córkę. Na pytanie czy go pamięta, odpowiedziała, że tak i wpakowała się do gabinetu. W poczekalni wszyscy dowiedzieli się, że mama poszła badać dupkę i brzuszek :p
Endometrium jak na 2fazę, niby owu niedawno i na @ muszę poczekać. Widać ciałko żółte.
Dostałam jeszcze jedno badanie do wykonania. Mam na stałe brać acard 75mg i folian. I jak tylko będzie bhcg ciążowe to po receptę na heparynę. I nie będę miała problemu z refundacją, bo mi się należy a on się nie boi kontroli. Mówi, że sporo pacjentek z kilkoma stratami na heparynie donosi ciążę. Raczej wyklucza u mnie problemy hormonalne i albo to krew albo rąbnięte geny jak u córki- na to drugie nic nie poradzimy

reklama
Queen matko ja mam identyczny metlik w glowie [emoji33]mnie to wszystko strasznie przeraza. Najchetniej to bym chyba chciala aby za pomoca magicznej rozdzki na kanapie pojawil sie taki juz 5-latek [emoji23]

I boje sie, ze mnie to przsrosnie i bede beznadziejna matka. Na moje nieszczescie, moja mama zawiesila strasznie wysoko poprzeczke i ciezko mi bedzie, ze daleko mi do niej.
Ja mamci to do piet nie dorastam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ktos kiedys mi powiedzial ze obawy czy bedzie sie dobra matka to dobry przejaw. To oznacza ze nam bardzo mocno zalezy i zrobimy wszystko by byc dobrymi matkami :)

Tak wiec takie obawy to jawet wskazane :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@oczekiwanie & @M2b, moja miłość od 10 (a może i dłużej) to Chanel Chance Eau Fraiche.

Próbowałam kilka razy zmienić na inne, ale żaden aż tak mi nie odpowiada :) Jedyny minus, że kupić je oryginalne w internecie graniczy z cudem, a w drogeriach są baaaardzo drogie :/
Ja za to uwielbiam Lanvin Eclat d'Aperge i Versace Bright Crystal :)

Ale to nie za ciekawie zrobił z tą impreza [emoji50]
Mój to jak mu odmawiam bo coś tam to od razu wiem że klotnia będzie i będzie spał do mnie dupa odwrócony. Mężczyźni...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Przybij piątkę :) tak jakby to miało sprawić, że nam się zechce jak fochem strzeli :)

Patrzcie jakiego smsa dostałam od mojego męża :-D

Moja mina chyba byla bezcenna :-)
Hahaha, nieźle!

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Marc słodki sms hehehe :)

U mnie po.wizycie zwyczajnie, dzidzia obrocona tyłkiem i plecami także nic nie było widać, wymownie dała znać że ma nas gdzieś :o [emoji14]

Gadalam chwilę z tym onym i myślałam, że padne...wiecie co mi powiedział?! Że kiedyś jak się pokłóciliśmy to mu krzyknęłam, że ma sobie robić coo chce, i nawet te głupie filmy oglądać, i ja też sobie będę...

Rozumiecie?! Wszyscy są tacy "genialni" czy tylko on? :/

Przyjechał najpierw pod prace, ale przyjechała też jego sis bo się umowilysmy, że mnie odbierze jak będzie ze swojej wracać, więc oczywiście zabrałam się z nią, a potem na badanie, na którym oboje milczelismy... w domu przepraszał, płakał, że już niee wejdzie na neta nawet żeby tylko było dobrze, ale ja nadall nie.mam ochoty z nim rozmawiać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry