reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Flower :( rozumiem :(

@gabrika jeszcze takie dni będą się zdarzać, ale coraz rzadziej. Normalne, kolejny etap do przejścia. Ale w tym wszystkim pamiętaj, by dać sobie prawo do małych przyjemności. I to wcale nie jest bez znaczenia. Dziecka to nie zwróci, ale ważna jest każda odrobina przyjemności, nawet mało znacząca. To pomaga się nie zatracić w smutku.

Ja po fryzjerze i wizycie u gina. Po 2.5 roku zobaczył po raz drugi na żywca moją córkę. Na pytanie czy go pamięta, odpowiedziała, że tak i wpakowała się do gabinetu. W poczekalni wszyscy dowiedzieli się, że mama poszła badać dupkę i brzuszek :p
Endometrium jak na 2fazę, niby owu niedawno i na @ muszę poczekać. Widać ciałko żółte.
Dostałam jeszcze jedno badanie do wykonania. Mam na stałe brać acard 75mg i folian. I jak tylko będzie bhcg ciążowe to po receptę na heparynę. I nie będę miała problemu z refundacją, bo mi się należy a on się nie boi kontroli. Mówi, że sporo pacjentek z kilkoma stratami na heparynie donosi ciążę. Raczej wyklucza u mnie problemy hormonalne i albo to krew albo rąbnięte geny jak u córki- na to drugie nic nie poradzimy

reklama
Queen matko ja mam identyczny metlik w glowie [emoji33]mnie to wszystko strasznie przeraza. Najchetniej to bym chyba chciala aby za pomoca magicznej rozdzki na kanapie pojawil sie taki juz 5-latek [emoji23]

I boje sie, ze mnie to przsrosnie i bede beznadziejna matka. Na moje nieszczescie, moja mama zawiesila strasznie wysoko poprzeczke i ciezko mi bedzie, ze daleko mi do niej.
Ja mamci to do piet nie dorastam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ktos kiedys mi powiedzial ze obawy czy bedzie sie dobra matka to dobry przejaw. To oznacza ze nam bardzo mocno zalezy i zrobimy wszystko by byc dobrymi matkami :)

Tak wiec takie obawy to jawet wskazane :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@oczekiwanie & @M2b, moja miłość od 10 (a może i dłużej) to Chanel Chance Eau Fraiche.

Próbowałam kilka razy zmienić na inne, ale żaden aż tak mi nie odpowiada :) Jedyny minus, że kupić je oryginalne w internecie graniczy z cudem, a w drogeriach są baaaardzo drogie :/
Ja za to uwielbiam Lanvin Eclat d'Aperge i Versace Bright Crystal :)

Ale to nie za ciekawie zrobił z tą impreza [emoji50]
Mój to jak mu odmawiam bo coś tam to od razu wiem że klotnia będzie i będzie spał do mnie dupa odwrócony. Mężczyźni...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Przybij piątkę :) tak jakby to miało sprawić, że nam się zechce jak fochem strzeli :)

Patrzcie jakiego smsa dostałam od mojego męża :-D

Moja mina chyba byla bezcenna :-)
Hahaha, nieźle!

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Marc słodki sms hehehe :)

U mnie po.wizycie zwyczajnie, dzidzia obrocona tyłkiem i plecami także nic nie było widać, wymownie dała znać że ma nas gdzieś :o [emoji14]

Gadalam chwilę z tym onym i myślałam, że padne...wiecie co mi powiedział?! Że kiedyś jak się pokłóciliśmy to mu krzyknęłam, że ma sobie robić coo chce, i nawet te głupie filmy oglądać, i ja też sobie będę...

Rozumiecie?! Wszyscy są tacy "genialni" czy tylko on? :/

Przyjechał najpierw pod prace, ale przyjechała też jego sis bo się umowilysmy, że mnie odbierze jak będzie ze swojej wracać, więc oczywiście zabrałam się z nią, a potem na badanie, na którym oboje milczelismy... w domu przepraszał, płakał, że już niee wejdzie na neta nawet żeby tylko było dobrze, ale ja nadall nie.mam ochoty z nim rozmawiać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry