reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam z rana :)
U mnie dziś 5dpo i wygląda to tak:

1492146342-aaaaaa.png

Dzisiaj wzięliśmy z M wolne, ja zaraz małego odwożę do przedszkola, jadę na zakupy i do apteki wykupić w końcu leki :) musimy ogarnąć trochę w domu i zrobić paczki dla dzieci dzisiaj, więc wolne się przyda :)

I muszę Wam pochwalić Filipa, spał całą noc w łóżku!! Przyszedł do mnie o 6 powiedzieć, że się obudził i poszedł na chwilę na bajkę :)

@renia200 zdrowia dla córeczki [emoji8]

@StorAnia, co się stało??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witam z rana :)
U mnie dziś 5dpo i wygląda to tak:

1492146342-aaaaaa.png

Dzisiaj wzięliśmy z M wolne, ja zaraz małego odwożę do przedszkola, jadę na zakupy i do apteki wykupić w końcu leki :) musimy ogarnąć trochę w domu i zrobić paczki dla dzieci dzisiaj, więc wolne się przyda :)

I muszę Wam pochwalić Filipa, spał całą noc w łóżku!! Przyszedł do mnie o 6 powiedzieć, że się obudził i poszedł na chwilę na bajkę :)

@renia200 zdrowia dla córeczki [emoji8]

@StorAnia, co się stało??

qdkkj44j6bi2vbec.png
Gratulacje dla Filipa. U mnie temperatura poszła w górę dzisiaj do 37.00. A młody ma rozwolnienie :(.

Wczoraj nie miałam kiedy napisać, bo po wizycie musiałam zrobić zakupy, póxniej do Kościoła no a wieczorem przyjechali już do mnie goście na święta.
Wizyta bardzo mi się podobała. Spóźnienia miał ok 10 min.
Doktor rzeczowy i przy tym bardzo miły.
Najpierw opowiedziałam o moim przypadku ze biore dostinex i dwa poronienia za mna. Spisal moje wyniki hormonów z zeszłego roku, przepytał z chorób w rodzinie.
Pożniej badanie na fotelu. 10 dc pęcherzyk dominujący na prawym jajniku 12 mm ogólnie reszta wporzadku.
Powiedział ze mam brac:
-dostinex 1/4 tabletki na tydz.(brałam pół tabl),
-kwas foliowy na receptę 5 mg, prewenit(wit b6,612, kwas foliowy) i acard- te tabletki przez cały czas
i jeżeli teraz nie zajde w ciaze to w przyszłym cyklu clostybegit od 3 do 7 dc po jednej tabletce i na wizytę w 12 dc.
ten lek na wspomożenie owulacji.
patrzył na moje wykresy temp. i powiedział ze owu wystepuje i sa dwie fazy cyklu. troche ta druga faza krótka ale nie będzie na razie wydłużał żeby nie przedobrzyć.
powiedział że jak zajde w ciaze to najprawdopodobniej będę musiałą brac zastrzyki w brzuch i wszelkie leki na podtrzymanie.
wizyta 200 pln ale warto było.
acha i powiedział ze teraz z seksem się wtrzymać i zacząś 15 dc czyli 18.04 a ja zazartowałam ze dobrze bo goście pojada, śmiał się w niebogłosy
icon_smile.gif

powiedział tez ze owu u mnie występuje pomiędzy 13-16 dc

Ostatnia edycja:
Oczekiwanie no to super.Gratki dla Filipa :)

StorAnia dziobku co sie stalo?Nie smutaj sie tylko nam pisz a my postaramy sie poprawic Ci humor

Kotek to podobnie jak u mnie widze sie szykuje.Tez mam zapowiedziane ze jak do czerwca sie nie uda startuje z lekami i znow od poczatku obstawa lekami i zastrzyki.Takze jezeli bedziesz miala podobnie jak u mnie to czeka Cie branie codziennie ok 10 tabletek plus zastrzyki

Nie doczytalam wczoraj za duzo bo moj dziec daje popalic.Nie wiem o co chodzi ale jakis kiepski dzien miala bo nic jej nie pasowalo

Oczekiwanie no to super.Gratki dla Filipa :)

StorAnia dziobku co sie stalo?Nie smutaj sie tylko nam pisz a my postaramy sie poprawic Ci humor

Kotek to podobnie jak u mnie widze sie szykuje.Tez mam zapowiedziane ze jak do czerwca sie nie uda startuje z lekami i znow od poczatku obstawa lekami i zastrzyki.Takze jezeli bedziesz miala podobnie jak u mnie to czeka Cie branie codziennie ok 10 tabletek plus zastrzyki

Nie doczytalam wczoraj za duzo bo moj dziec daje popalic.Nie wiem o co chodzi ale jakis kiepski dzien miala bo nic jej nie pasowalo
;) to ekstra
a tak na poważnie to czego się nie robi dla dzidzi :) nie mam problemu z braniem tabletek ale nie wiem czy sama sobie zastrzyk zrobie

Kotek pewnie ze tak.Ja powiem Ci na poczatku przypomnienia udtawialam ale potem "lekomania" szybko weszla mi w krew [emoji23][emoji23][emoji23] zastrzyki pewnie ze zrobisz sama to nic skomplikowanego.Czasem sie siniaki robia ale jak nabierzesz wprawy to nie bedzie ich duzo.Albo jak sama nie dasz rady to chlopa poprosisz ale to tylko wydaje sie takie straszne a zrobisz raz i zobaczysz ze potem juz nie zrobi to na Tobie wrazenia

reklama
Kotek pewnie ze tak.Ja powiem Ci na poczatku przypomnienia udtawialam ale potem "lekomania" szybko weszla mi w krew [emoji23][emoji23][emoji23] zastrzyki pewnie ze zrobisz sama to nic skomplikowanego.Czasem sie siniaki robia ale jak nabierzesz wprawy to nie bedzie ich duzo.Albo jak sama nie dasz rady to chlopa poprosisz ale to tylko wydaje sie takie straszne a zrobisz raz i zobaczysz ze potem juz nie zrobi to na Tobie wrazenia
mam nadzieję że dam rade :)
ale jestem zadowolona ze poszłam do niego od razu chęci wracają :)

Do góry