reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hahahaha dobre :)

Faceci! wydajesz kase zle nie wydajesz tez im nie opasuje :eek: a to niby My jestesmy jakies inne :rofl:

Dopoki jest jakas szansa to nie mozesz tak myslec i sie poddawac! Gwowa do gory majtki w dol i zobaczysz ze w koncu sie uda :-) :):tak::-) :)

ja w tym roku mam 33 chociaz wogle sie nie czuje na tyle! a mysle ze u kazdej z nas jak pojawi sie dziecko to nie wazne w jakim wieku bedziemy, ta Radosc da nam sily i damy rade ogarnac swoje male wielkie szczescie :-D

o kurcze wspolczuje! po pierwsze chory chlop! po drugie w tym wieku to gorzej moze przechodzic no i odwleczone staranka :baffled:

Ja bylam dzis u fruzjera i nawet jestem zadowolona z efektu, mojemu M sie bardzo podoba i mowi ze tak mam zawsze sie scinac :elvis::-) :)
W to trzeba wierzyć, że jak pojawi się takie cudne maleństwo to siła się weźmie z księżyca! [emoji4] na wszystko!
Naoogladalam się ciuszków dzisiaj... Zobaczcie same!
1491854632-aaaaaa.jpeg
1491854638-aaaaaa.jpeg
1491854642-aaaaaa.jpeg
1491854647-aaaaaa.jpeg
1491854653-aaaaaa.jpeg

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może poszukaj innego tematu, bo na temacie staraczki pytasz czy warto, czy coś się może popsuć... Staraczki walczą o to co dla nich najważniejsze!!!O ten cud, który niestety nie jest dany każdej... One wiedzą czego chcą i nie boją się niczego!!!!!!!:)
Tak tylko wiesz.. Zanim czlowiek sie zdecyduje musi sie upewnic we wszystkim i we wszystkich sferach zycia :) Wedlug mnie to ze pytam to zaden blad wrecz przeciwnie bo co innego jakbym miala miec to wszystko gdzies i pozniej byla wielce zdziwiona rzeczywistoscia, ktora mnie spotka :)

Cóż wydaje mi się, że i tak nie będę miała z kim popisac tutaj więc z przykrością poszukam sobie jakiegoś innego forum :) Ale mimo wszystko dzięki :)

Ja tu jesten Nowa bo jakies max 2 tygodnie i naprawde dziewczyny tu sa bardzo mile i nie odczulam tego ze jestem izolowana i inna, moze troche niefartownie sie Ci zaczelo ale mysle ze zadna nie zyczy Ci zle a ich posty wynikaly z doswiadczenia, wieku ;) checi pomocy w zrozumieniu sytuacji. wiem ze Tobie jest ciezko spojrzec na swoja sytuacje obiektywnie a tu dziewczyny tak wlasnie na to spojrzaly a ze sa szczere to powiedzily co mysla , nie sadze zeb chcialy Cie urazic!

Kurcze to ja nawet do pracy chodzić nie muszę, pracuje z domu... A lubię takie bardziej stacjonarne sporty - Szydelkuje, szyję na maszynie, czytam [emoji16] na szczęście mam psy! Z nimi muszę się ruszać! Ale popatrz idzie wiosna [emoji5]️ jeśli czas na zmiany to tylko teraz! Ja zaczęłam jogę, zresztą pani profesor u której byłam mówiła że więcej ruchu potrzeba! A to jakoś tak się nakręca
[emoji5]️

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
"stacjonarne sporty..." leze, kwicze i wstac nie moge [emoji23]
To moim ulubionym sportem jest ogladanie seriali jak Doctor Who czy Chirurdzy [emoji23]

Niby tak, ale bardzo mi przypomina ta cała afera , afery z Czrną Madzią... kto pamięta, ten wie o co kaman. ;)
Zresztą czy ja się czepiam? Może tak Natalia pogada z nami o tym co ważne, o STARANIACH ;)
Leeeed CzarnaMadzia wez mi nie przypominaj. Babsko ma u mnie bana do konca Wszechswiata.

Kurcze mialam Was nadrabiac a wychodzi, ze jakas gownoburza byla. Przepraszam ale chyba odpuszcze nadrabianie. Nie mam sil na to, wczorajsza sytuacja z K i dzisiejsza terapia kompletnie mnie przetrawila i wyplula.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niestety nie robiła. Pani Profesor jest endokrynologiem-andrologiem, zajmuje się problemami z płodnością, leczy pary.
Duphaston biorę nadal, nawet mam brać 13 dni, żeby trochę @ przesunąć. Znalazłam w domu luteinę to jeszcze raz dziennie dołożę ;)
Tylko pamiętaj, że luteina podnosi temperaturę bo jest naturalna więc się nie nakręcaj[emoji4] jak poszybuje w górę.

Do góry