reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hahahaha dobre :)

Faceci! wydajesz kase zle nie wydajesz tez im nie opasuje :eek: a to niby My jestesmy jakies inne :rofl:

Dopoki jest jakas szansa to nie mozesz tak myslec i sie poddawac! Gwowa do gory majtki w dol i zobaczysz ze w koncu sie uda :-) :):tak::-) :)

ja w tym roku mam 33 chociaz wogle sie nie czuje na tyle! a mysle ze u kazdej z nas jak pojawi sie dziecko to nie wazne w jakim wieku bedziemy, ta Radosc da nam sily i damy rade ogarnac swoje male wielkie szczescie :-D

o kurcze wspolczuje! po pierwsze chory chlop! po drugie w tym wieku to gorzej moze przechodzic no i odwleczone staranka :baffled:

Ja bylam dzis u fruzjera i nawet jestem zadowolona z efektu, mojemu M sie bardzo podoba i mowi ze tak mam zawsze sie scinac :elvis::-) :)
W to trzeba wierzyć, że jak pojawi się takie cudne maleństwo to siła się weźmie z księżyca! [emoji4] na wszystko!
Naoogladalam się ciuszków dzisiaj... Zobaczcie same!
1491854632-aaaaaa.jpeg
1491854638-aaaaaa.jpeg
1491854642-aaaaaa.jpeg
1491854647-aaaaaa.jpeg
1491854653-aaaaaa.jpeg

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może poszukaj innego tematu, bo na temacie staraczki pytasz czy warto, czy coś się może popsuć... Staraczki walczą o to co dla nich najważniejsze!!!O ten cud, który niestety nie jest dany każdej... One wiedzą czego chcą i nie boją się niczego!!!!!!!:)
Tak tylko wiesz.. Zanim czlowiek sie zdecyduje musi sie upewnic we wszystkim i we wszystkich sferach zycia :) Wedlug mnie to ze pytam to zaden blad wrecz przeciwnie bo co innego jakbym miala miec to wszystko gdzies i pozniej byla wielce zdziwiona rzeczywistoscia, ktora mnie spotka :)

Cóż wydaje mi się, że i tak nie będę miała z kim popisac tutaj więc z przykrością poszukam sobie jakiegoś innego forum :) Ale mimo wszystko dzięki :)

Ja tu jesten Nowa bo jakies max 2 tygodnie i naprawde dziewczyny tu sa bardzo mile i nie odczulam tego ze jestem izolowana i inna, moze troche niefartownie sie Ci zaczelo ale mysle ze zadna nie zyczy Ci zle a ich posty wynikaly z doswiadczenia, wieku ;) checi pomocy w zrozumieniu sytuacji. wiem ze Tobie jest ciezko spojrzec na swoja sytuacje obiektywnie a tu dziewczyny tak wlasnie na to spojrzaly a ze sa szczere to powiedzily co mysla , nie sadze zeb chcialy Cie urazic!

Kurcze to ja nawet do pracy chodzić nie muszę, pracuje z domu... A lubię takie bardziej stacjonarne sporty - Szydelkuje, szyję na maszynie, czytam [emoji16] na szczęście mam psy! Z nimi muszę się ruszać! Ale popatrz idzie wiosna [emoji5]️ jeśli czas na zmiany to tylko teraz! Ja zaczęłam jogę, zresztą pani profesor u której byłam mówiła że więcej ruchu potrzeba! A to jakoś tak się nakręca
[emoji5]️

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
"stacjonarne sporty..." leze, kwicze i wstac nie moge [emoji23]
To moim ulubionym sportem jest ogladanie seriali jak Doctor Who czy Chirurdzy [emoji23]

Niby tak, ale bardzo mi przypomina ta cała afera , afery z Czrną Madzią... kto pamięta, ten wie o co kaman. ;)
Zresztą czy ja się czepiam? Może tak Natalia pogada z nami o tym co ważne, o STARANIACH ;)
Leeeed CzarnaMadzia wez mi nie przypominaj. Babsko ma u mnie bana do konca Wszechswiata.

Kurcze mialam Was nadrabiac a wychodzi, ze jakas gownoburza byla. Przepraszam ale chyba odpuszcze nadrabianie. Nie mam sil na to, wczorajsza sytuacja z K i dzisiejsza terapia kompletnie mnie przetrawila i wyplula.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niestety nie robiła. Pani Profesor jest endokrynologiem-andrologiem, zajmuje się problemami z płodnością, leczy pary.
Duphaston biorę nadal, nawet mam brać 13 dni, żeby trochę @ przesunąć. Znalazłam w domu luteinę to jeszcze raz dziennie dołożę ;)
Tylko pamiętaj, że luteina podnosi temperaturę bo jest naturalna więc się nie nakręcaj[emoji4] jak poszybuje w górę.

Do góry