Trochę się tego bałam... Ekstra są co nie?? Ale ja często słyszę, że jak się za dużo o tym dziecku myśli to źle. Myślmy więc o tych pięknych ciuszkach! [emoji3] może to mniej szkodzi?! [emoji6]Ej no , ja już zachorowalam na te ciuszki , proszę więcej nie pokazywać.
reklama
oczekiwanie
Fanka BB :)
Hehe, ja chyba teraz patrzę tak optymistycznie, zaczyna się robić ciepło, niedługo tygodniowy urlopie. Także ten, walczymy dalej
Flower
Ja tak sobie siknelam dzisiaj 2 dni albo jeden przed, ale biel , czekam na @. Temperatura dzisiaj poszła w dół to tak jak pisałam jutro albo środa przyjdzie i wtedy lecę na wyniki i za 10 dni na monitoring
szkoda, ale moze jeszcze za wczesnie
moj mi dzis kazal robic test gdzie mam 2 tyg do @
on mysli ze jak juz to zrobilismy bez zabespieczenia to zaraz bedzie
Paraplu
Ja tak sobie siknelam dzisiaj 2 dni albo jeden przed, ale biel , czekam na @. Temperatura dzisiaj poszła w dół to tak jak pisałam jutro albo środa przyjdzie i wtedy lecę na wyniki i za 10 dni na monitoring
Buu przykro mi. Jak Chajzerowa biel to niech malpiszonisko przychodzi i zaczniesz nowy cykl [emoji1377]
Tak sobie mysle kiedy siknac zeby miec w miare pewny wynik [emoji848] nie wiem kiedy byla owulka :/
Sikansko wypada miedzy 13-17 kwietnia w zaleznosci od dlugosci cyklu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
U mnie chyba była tak jak mi nasze specjalistki mówiły, w czwartek(21dc/26), przytulanki były dopiero w piątek a już mam wszystkie objawy @, ale zaskoczyła mnie ta owulka bo nawet na monitoringu ostatnio miałam w 12dc 22mm. Chyba, że podwójnie w tym cyklu . Trzeba zmienić tytuł wątku 2017/2018Buu przykro mi. Jak Chajzerowa biel to niech malpiszonisko przychodzi i zaczniesz nowy cykl [emoji1377]
Tak sobie mysle kiedy siknac zeby miec w miare pewny wynik [emoji848] nie wiem kiedy byla owulka :/
Sikansko wypada miedzy 13-17 kwietnia w zaleznosci od dlugosci cyklu.
Koraa ale czadowe ciuszki [emoji7][emoji7][emoji7]
Natalak nie smutaj sie,nie denerwuj jestem pewnanze nikt nie chcial Cie tu urazic.Kazda powiedziala co mysli ma ten temat a decyzja ostatecz a i tak nalezy do Was.To Wasze zycie i mysle ze musicie obgadac ta sytuacje z partnerem zebyscie potem ani Ty ani on nie zalowali czegokolwiek.Wierz mi ze jezeli mie teraz bo np nie jestes pewna to kiedys nadejdzie ten moment wtedy bedziesz wiedziala w 100% chce miec dziecko i zapewnie mu wszystko co najlepsze.
Chodzi o to ze tu jest watek staraczkowy i sa tu dziewczyny ktore wiedza ze chca miec Malenstwo i beda o nie walczyc do skutku nawet wiedzac ze beda musialy lezec plackiem w lozku,nawet jak wiedza ze beda musialy lykac tone lekow dziennie i orzez cale 9 miesiecy chodzic posiniaczone od zastrzykow z heparyny.Sa tu dziewczyny ktore walcza latami i maja Aniolki dlatego moze to pytanie tutaj wydalo aie dziwne ale nikt Cie stad nie wyrzuca i atmosfera z tego co widze jest tutaj bardzo mila wiec wierz mi wszystkie beda Cie tu wspierac bo mamy jeden cel...wszystkie staramy sie o najwiekszy Skarb czyli Dzieciaczki
Natalak nie smutaj sie,nie denerwuj jestem pewnanze nikt nie chcial Cie tu urazic.Kazda powiedziala co mysli ma ten temat a decyzja ostatecz a i tak nalezy do Was.To Wasze zycie i mysle ze musicie obgadac ta sytuacje z partnerem zebyscie potem ani Ty ani on nie zalowali czegokolwiek.Wierz mi ze jezeli mie teraz bo np nie jestes pewna to kiedys nadejdzie ten moment wtedy bedziesz wiedziala w 100% chce miec dziecko i zapewnie mu wszystko co najlepsze.
Chodzi o to ze tu jest watek staraczkowy i sa tu dziewczyny ktore wiedza ze chca miec Malenstwo i beda o nie walczyc do skutku nawet wiedzac ze beda musialy lezec plackiem w lozku,nawet jak wiedza ze beda musialy lykac tone lekow dziennie i orzez cale 9 miesiecy chodzic posiniaczone od zastrzykow z heparyny.Sa tu dziewczyny ktore walcza latami i maja Aniolki dlatego moze to pytanie tutaj wydalo aie dziwne ale nikt Cie stad nie wyrzuca i atmosfera z tego co widze jest tutaj bardzo mila wiec wierz mi wszystkie beda Cie tu wspierac bo mamy jeden cel...wszystkie staramy sie o najwiekszy Skarb czyli Dzieciaczki
U mnie dopiero 19dc no ale nie zostałam przyjęta do tabelki!Ktora testuje na dniach? Nie widzialam ostatnio tabelki.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
U mnie chyba była tak jak mi nasze specjalistki mówiły, w czwartek(21dc/26), przytulanki były dopiero w piątek a już mam wszystkie objawy @, ale zaskoczyła mnie ta owulka bo nawet na monitoringu ostatnio miałam w 12dc 22mm. Chyba, że podwójnie w tym cyklu . Trzeba zmienić tytuł wątku 2017/2018
O popatrz. Moze blizniaki beda z roznych owulek 3mam kciuki [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Wrzucisz mi swoj wykres? Jakie masz objawy malpy? U mnie 26dc i poki co nie mam PMS i nikogo nie chce zamordowac, szok! [emoji23]
Paraplu
Ja tam wiem i nie wiem za jednym razem [emoji23] cykor jestem i przynajmniej kilka razy dziennie tchorze i stwierdzam, ze nie nadaje do bycia mama [emoji33]i ze wizja bezdzietnej starej panny z 14 kotami nie jest wcale taka zla [emoji23]Koraa ale czadowe ciuszki [emoji7][emoji7][emoji7]
Pisz do @Lanvin @Spark i nie wiem kto jeszcze robi tabelke [emoji85]U mnie dopiero 19dc no ale nie zostałam przyjęta do tabelki!
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
oczekiwanie
Proszę bardzo, mnie zawsze Ćmi brzuch i mam wypieki przed @, a nerwaO popatrz. Moze blizniaki beda z roznych owulek 3mam kciuki [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Wrzucisz mi swoj wykres? Jakie masz objawy malpy? U mnie 26dc i poki co nie mam PMS i nikogo nie chce zamordowac, szok! [emoji23]
Załączniki