reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja tak sobie siknelam dzisiaj 2 dni albo jeden przed, ale biel , czekam na @. Temperatura dzisiaj poszła w dół to tak jak pisałam jutro albo środa przyjdzie i wtedy lecę na wyniki i za 10 dni na monitoring

szkoda, ale moze jeszcze za wczesnie

moj mi dzis kazal robic test gdzie mam 2 tyg do @ :szok:
on mysli ze jak juz to zrobilismy bez zabespieczenia to zaraz bedzie :-D:-D:-D

Ja tak sobie siknelam dzisiaj 2 dni albo jeden przed, ale biel , czekam na @. Temperatura dzisiaj poszła w dół to tak jak pisałam jutro albo środa przyjdzie i wtedy lecę na wyniki i za 10 dni na monitoring

Buu przykro mi. Jak Chajzerowa biel to niech malpiszonisko przychodzi i zaczniesz nowy cykl [emoji1377]

Tak sobie mysle kiedy siknac zeby miec w miare pewny wynik [emoji848] nie wiem kiedy byla owulka :/
Sikansko wypada miedzy 13-17 kwietnia w zaleznosci od dlugosci cyklu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Buu przykro mi. Jak Chajzerowa biel to niech malpiszonisko przychodzi i zaczniesz nowy cykl [emoji1377]

Tak sobie mysle kiedy siknac zeby miec w miare pewny wynik [emoji848] nie wiem kiedy byla owulka :/
Sikansko wypada miedzy 13-17 kwietnia w zaleznosci od dlugosci cyklu.

U mnie chyba była tak jak mi nasze specjalistki mówiły, w czwartek(21dc/26), przytulanki były dopiero w piątek a już mam wszystkie objawy @, ale zaskoczyła mnie ta owulka bo nawet na monitoringu ostatnio miałam w 12dc 22mm. Chyba, że podwójnie w tym cyklu . Trzeba zmienić tytuł wątku 2017/2018

Koraa ale czadowe ciuszki [emoji7][emoji7][emoji7]

Natalak nie smutaj sie,nie denerwuj jestem pewnanze nikt nie chcial Cie tu urazic.Kazda powiedziala co mysli ma ten temat a decyzja ostatecz a i tak nalezy do Was.To Wasze zycie i mysle ze musicie obgadac ta sytuacje z partnerem zebyscie potem ani Ty ani on nie zalowali czegokolwiek.Wierz mi ze jezeli mie teraz bo np nie jestes pewna to kiedys nadejdzie ten moment wtedy bedziesz wiedziala w 100% chce miec dziecko i zapewnie mu wszystko co najlepsze.

Chodzi o to ze tu jest watek staraczkowy i sa tu dziewczyny ktore wiedza ze chca miec Malenstwo i beda o nie walczyc do skutku nawet wiedzac ze beda musialy lezec plackiem w lozku,nawet jak wiedza ze beda musialy lykac tone lekow dziennie i orzez cale 9 miesiecy chodzic posiniaczone od zastrzykow z heparyny.Sa tu dziewczyny ktore walcza latami i maja Aniolki dlatego moze to pytanie tutaj wydalo aie dziwne ale nikt Cie stad nie wyrzuca i atmosfera z tego co widze jest tutaj bardzo mila wiec wierz mi wszystkie beda Cie tu wspierac bo mamy jeden cel...wszystkie staramy sie o najwiekszy Skarb czyli Dzieciaczki

U mnie chyba była tak jak mi nasze specjalistki mówiły, w czwartek(21dc/26), przytulanki były dopiero w piątek a już mam wszystkie objawy @, ale zaskoczyła mnie ta owulka bo nawet na monitoringu ostatnio miałam w 12dc 22mm. Chyba, że podwójnie w tym cyklu . Trzeba zmienić tytuł wątku 2017/2018

O popatrz. Moze blizniaki beda z roznych owulek 3mam kciuki [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Wrzucisz mi swoj wykres? Jakie masz objawy malpy? U mnie 26dc i poki co nie mam PMS i nikogo nie chce zamordowac, szok! [emoji23]

Koraa ale czadowe ciuszki [emoji7][emoji7][emoji7]

Natalak nie smutaj sie,nie denerwuj jestem pewnanze nikt nie chcial Cie tu urazic.Kazda powiedziala co mysli ma ten temat a decyzja ostatecz a i tak nalezy do Was.To Wasze zycie i mysle ze musicie obgadac ta sytuacje z partnerem zebyscie potem ani Ty ani on nie zalowali czegokolwiek.Wierz mi ze jezeli mie teraz bo np nie jestes pewna to kiedys nadejdzie ten moment wtedy bedziesz wiedziala w 100% chce miec dziecko i zapewnie mu wszystko co najlepsze.

Chodzi o to ze tu jest watek staraczkowy i sa tu dziewczyny ktore wiedza ze chca miec Malenstwo i beda o nie walczyc do skutku nawet wiedzac ze beda musialy lezec plackiem w lozku,nawet jak wiedza ze beda musialy lykac tone lekow dziennie i orzez cale 9 miesiecy chodzic posiniaczone od zastrzykow z heparyny.Sa tu dziewczyny ktore walcza latami i maja Aniolki dlatego moze to pytanie tutaj wydalo aie dziwne ale nikt Cie stad nie wyrzuca i atmosfera z tego co widze jest tutaj bardzo mila wiec wierz mi wszystkie beda Cie tu wspierac bo mamy jeden cel...wszystkie staramy sie o najwiekszy Skarb czyli Dzieciaczki
Ja tam wiem i nie wiem za jednym razem [emoji23] cykor jestem i przynajmniej kilka razy dziennie tchorze i stwierdzam, ze nie nadaje do bycia mama [emoji33]i ze wizja bezdzietnej starej panny z 14 kotami nie jest wcale taka zla [emoji23]

U mnie dopiero 19dc no ale nie zostałam przyjęta do tabelki!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Pisz do @Lanvin @Spark i nie wiem kto jeszcze robi tabelke [emoji85]

reklama
O popatrz. Moze blizniaki beda z roznych owulek 3mam kciuki [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Wrzucisz mi swoj wykres? Jakie masz objawy malpy? U mnie 26dc i poki co nie mam PMS i nikogo nie chce zamordowac, szok! [emoji23]

Proszę bardzo, mnie zawsze Ćmi brzuch i mam wypieki przed @, a nerwa
Screenshot_20170410-225705.jpg
też tym razem nie mam. Blizniaki mówisz hehe, wczoraj młody mówił, że chce brata i siostrę

Załączniki

• Screenshot_20170410-225705.jpg
    Screenshot_20170410-225705.jpg
    92,5 KB · Wyświetleń: 335
Do góry