reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Szczerze? W większości kwestii się zgadzam, ale jest to chyba wszystko to, o czym tu już rozmawiałyśmy i z czym w większe zgodziłyśmy :) uważam, że czasami niepotrzebnie się nakręcamy i od samego początku robimy szereg niepotrzebnych badań, zapychamy się tonami witamin i suplementów. Jeśli ktoś wie, że z jakiegoś powodu może mieć problem, to ok, ale jeśli po jednym nieudanym cyklu stwierdzamy, że od razu trzeba coś z tym zrobić to dla mnie trochę bez sensu. Dlatego ja prócz kwasu foliowego i donga nie biorę nic, a na clo grzecznie poczekam :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

A ja to w ogole nic nie biore poki co a zaczynam juz 5cs wierze ze jak ma cos byc to bedzie tyle za jak wiecie w moim przypadku nie sprawdzam swojego cyklu niczym nie bazuje na mierzeniu temperatury ,testach owu itp ale nie w tym rzecz szczerze to ja tez uwazam @Lanvin ze kobiety ktore po moze nie jednym ale po 2-3 nieudanych cyklach stwierdzaja ze jest cos nie tak a nawet nie ktore sie zalamuja to dla mnie jest to niezrozumiale rozumiem ze chec posiadania dziecka moze byc wielka ale tak naprawde chyba do tego roku warto probowac w naturalny sposob zajsc a ewentualnie pozniej sie zastanowic I moze wspomoc czyms to nie jest tak ze moze dobrze mi sie mowi ze warto poczekac poprostu jak.wiecie ja sama.na pierwsza corke czekalam 34 cykle po roku od nieudanych prob zrobilam.badania wszystko bylo ok nie bylo przeciewskazan a mimo to kazdego miesiaca jedna kreska I tak naprawde co mi pomoglo zajsc to tylko to ze odpuscilam ,myslami bylam gdzies indziej no I bylam na.wyjezdzir z mezem ja bardzo wierze w to ze nasza psychika dziala cuda lub im przeciwdziala

Oczekiwanie nie tylko tamte na gorze co wklejalam byly moje te ostatnie fotki z neta zeby Wam pokazac jakie cudenka mozna z nich zrobic.

Tamte co Wam wklejalam moje mam juz dorosle egzemplarze kwitnace,male sadzonki i takie calkiem malusie wysiane z nasionek.Tak sie bawie czasem

Koraaa tak to kwiaty domowe. praktycznie wszystkie da sie zrobic na bonsai.Dosc wymagajace ale za zo odwdzieczaja sie wygladem.

Je mozna robic na takie cuda
Zobacz załącznik 802038Zobacz załącznik 802039Zobacz załącznik 802040Zobacz załącznik 802041Zobacz załącznik 802042Zobacz załącznik 802043Zobacz załącznik 802044
:-O wow! Nie wierzę! Muszę o nich poczytać czy u mnie mają szansę przetrwać! Mamy południowe mieszkanie, dużo słońca, ciężko o niebezposrednie światło. Ale są cudne [emoji7]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was w te piekne niedzielne popołudnie.u nas cudownie jest!!!:)
@Magda36 to super że wszystko dobrze!!
@Aschlee25 piękne te kwiaty.cudowne!!!
@MartaBarbaraWeronika szkoda że małpa przyszła ale walczymy dalej!!!
@marc gdzie się podziewasz?walczymy dalej!!!
Ja jednak męża dopadła dziś bo dziś ale lepsze to już jutro;) która na dniach testuje??
Zaraz wybieramy się na grila.mniam mniam
Buźki

Hej dziewczyny ! :* Mogę do was dołączyć? Tak się składa że zdecydowaliśmy się z chłopakiem popróbować co nieco i jestem mega podekscytowana ^^ kochaliśmy się dzisiaj
do końca bez zabezpieczenia a w środę powinnam dostać owulację.. jak myślicie mam jakieś szanse? :D
Szanse sa zawsze ...ale skoro zdecydowaliscie sie na dzidziusia to po co czekac do srody mozna przeciez jeszcze poprobowac w inne dni tak naprawde nigdy nie ma tej pewnosci kiedy bedzie owu ...
Witam w naszym skromnym gronie ...chociaz odnosze jakies moze (mylne) wrazenie ze jestes mloda kobieta I ze chyba tak naprawde to nie intensywne starania z twojej strony tylko jakis experyment ze "moze sie uda,moze zdarzy sie cud" przepraszam ale to moje zdanie.:happy::happy2:

Witam was w te piekne niedzielne popołudnie.u nas cudownie jest!!!:)
@Magda36 to super że wszystko dobrze!!
@Aschlee25 piękne te kwiaty.cudowne!!!
@MartaBarbaraWeronika szkoda że małpa przyszła ale walczymy dalej!!!
@marc gdzie się podziewasz?walczymy dalej!!!
Ja jednak męża dopadła dziś bo dziś ale lepsze to już jutro;) która na dniach testuje??
Zaraz wybieramy się na grila.mniam mniam
Buźki

Cześć :-* a żyje ;-) z krzaków Was czytam :p uspakajam dusze :p
Kupiłam nowa bieliznę Hehehehe na nowy cykl, zmieniłam pościel i od jutra działamy :-D

reklama
@judytka777 walczymy ,walczymy ni ma innej opcji .... poki co chwilowo musze poczekac z wiadomych powodow zanim znow dorwe mojego mezusia:rofl:
@marc a to jestes widze uzbrojona po uszy na ten cykl dolozyc do tego jeszcze mnostwo kciukasow ktore za ciebie trzymamy z innymi dziewczynami I sukces musi byc gwarantowany czekam do maja na.2 kreseczki ❤❤️

Do góry