reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie niestety negatywny. Plus jest taki ze na naszych wakacjach moge szalec a owu wypadnie wlasnie na wyjezdzie:)

Tylko zeby teraz @ sie nie ociagala i szybko przyszła. Wyjazd juz w piatek:):):)
Plusy i minusy... obyscie wrócili z jedną osobą wiecej na pokladzie; )

No, dzisiaj wypada dzien @,nie ma jej, a to juz 33 dc... Niestety nie mam testu :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to na co czekać ? Biegiem do apteki!!!!! Masz jakieś objawy?

U mnie chyba niestety @ idzie :( podbrzusze boli co raz bardziej i plecy zaczynają łupac :( wiec jutro lub w poniedziałek @ przyjdzie bankowo ; ( no nic ale jak widać glowa fiksowala i doszukiwala się objawów...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Plusy i minusy... obyscie wrócili z jedną osobą wiecej na pokladzie; )

Kochana to na co czekać ? Biegiem do apteki!!!!! Masz jakieś objawy?

U mnie chyba niestety @ idzie :( podbrzusze boli co raz bardziej i plecy zaczynają łupac :( wiec jutro lub w poniedziałek @ przyjdzie bankowo ; ( no nic ale jak widać glowa fiksowala i doszukiwala się objawów...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Juz sama nie wiem czy mam czy nie mam[emoji14]bola mnie sutki bardzo, przestalo bolec podbrzusze, szyjka jakby sie lekko cofnela...

Alez zescie mnie nakrecily... Teraz nie bardzo mam jak, szykujemy sie na grilla w plenerze, wiec mam ze soba mala przylepe mojej siostry, takze jak wyjdziemy, a i tak czekają nas zakupy w moim markecie - to chyba kupie i wtedy zrobie... Nie chce tak ostentacyjnie kupowac i robic, bo J wiednie za kazdym razem kiedy sie nie uda. Wole wziac to na klate :/

reklama
Paraplu śliczne dwie kreseczki Ci wyszły. U mnie dziś dopiero 8 dpo wiec do poniedziałku się wstrzymam z testowaniem.

Mamuniol pewnie przywiwziecie piękną pamiątkę z wakacji ; )

Karola ja odkąd się nie zabezpieczamy mam zawsze jakiś test ciazowy w domu :p
Oby ten alarm nie był fałszywy i piękne II wyskoczyły:)

Fabimama dopóki @ nie ma jest nadzieja.

Delli hop hop ! Bo juz mam czarne scenariusze :/

Mnie od wczoraj wieczora brzuch nisko boli jak na @.... trochę wcześnie bo ta powinna przyjść dopiero w piątek toz to jeszcze 6 dni... zazwyczaj bolał mnie kręgosłup... hmmm

Do góry