oczekiwanie
Fanka BB :)
Ojojojooooj Szparki ciężka ta twoja teściowa. A twoj tak daje się jej wyreczac??So... nic takiego niby, ale no po prostu... poklocilam się zz moim bo zaczął trzaskac drzwiami itd. Bo coś z samochodem nie tak... i że już nikomu nie pomoże bo dzwonił do szwagra i on może mu pomóc DOPIERO jutroo. Powiedziałam, że szwagier wraca wieczoremm i nie rzuci dla niego wszystkiegoo, niech go zrozumie... na co teściowa z rykiem, że jasne, że szwagier ma czas tylko do swojej rodzinki, że swojemu ojcu jak się autto popsulo to na drugi dzień już jechał naprawiać, że jej miał sznury zrobić to nie zrobił jeszcze, że coś tam coś tam...
To powiedziałam, że jak ma tylko czas to pomaga (po czym oczywiście nagle telefon że jednak dzisiaj tą część podrzuci, yeah ). W każdym razie wq się bo jak tylko coś do zrobienia to szwagier ma zrobić! Jej synuś (mój facet) nic! Jak z jajkiem... jak mu kanapek nie zrobiłam do pracy "bo nie" bo też zmęczona jeestem a on w tym czasie gra! To było " daj syneczku, mamusia Ci zrobi jak Lena nie chce" no fuck!!!! A on jest bez rąk czy jak ja.się pytam?! Okno chciałam umyć to nie bo w ciąży ona mi nie pozwoli, no to T. Mówi, że umyje : "nie synku, Ty nie, zostaw ! Mama umyje" a potem gada po ludziach, że sama wszystko robić musi i 4 okna umyć. Jezu, bo T. Umrze jak coś zrobi...wrrr
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@M2b też jestem tego samego zdania.