reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki tak sobie myślę, że kurcze trochę dziewczyn Nas zostawiło jak się dowiedziały o ciąży ;(
smutno mi z tego powodu.... serio.....
Moja @ się ni hu hu rozkręcić nie może ..... powoli zaczyna mi być niedobrze, więc w końcu może już przyjdzie skoro wiem, że i tak będzie i tak to niech przychodzi, później niech szybko sobie pójdzie i znowu zaczynamy wszystko od nowa ;)
Ja również cały czas jestem ;) i w sumie głównie tu. Na październikowych mamach pisze rzadko.

reklama
Dziewczynki tak sobie myślę, że kurcze trochę dziewczyn Nas zostawiło jak się dowiedziały o ciąży ;(
smutno mi z tego powodu.... serio.....
Moja @ się ni hu hu rozkręcić nie może ..... powoli zaczyna mi być niedobrze, więc w końcu może już przyjdzie skoro wiem, że i tak będzie i tak to niech przychodzi, później niech szybko sobie pójdzie i znowu zaczynamy wszystko od nowa ;)

Aktywność na forum nie zawsze idzie w parze z chęcią, czy ktoś czyta, pisze itp. Czasem duża liczba obowiązków połączona z ilością nowych postów powoduje, ze mino najszczerszych chęci nie każdy daje radę być na bieżąco ... musimy być wyrozumiałe. Nie wszystko jest czarne czy białe ... są tez odcienie szarości [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@oczekiwanie co do wychodzenia Młodej z psami to pewnie by wyszłam, ale te moje gamonie jak już wstaną ze mną to potem do 7 nie wytrzymują i sikają w domu ;)
Zobacz załącznik 801306
A to moje z dziś. Temp mierzona po kilku wstawaniach siku, bo leki na odwodnienie zadziałały za późno...
Co robić z duphaston??? Ratunku, od jutra brać czy jeszcze dzień zaczekać?
Jeszcze nie działaj z mężem jeszcze,nie ma jeszcze skoku

Aktywność na forum nie zawsze idzie w parze z chęcią, czy ktoś czyta, pisze itp. Czasem duża liczba obowiązków połączona z ilością nowych postów powoduje, ze mino najszczerszych chęci nie każdy daje radę być na bieżąco ... musimy być wyrozumiałe. Nie wszystko jest czarne czy białe ... są tez odcienie szarości [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja wyrozumiała jestem :) tylko tak napisałam, bo mnie natchnęło

reklama
Do góry