Paraplu
Fanka BB :)
Dziewczynki tak sobie myślę, że kurcze trochę dziewczyn Nas zostawiło jak się dowiedziały o ciąży ;(
smutno mi z tego powodu.... serio.....
Moja @ się ni hu hu rozkręcić nie może ..... powoli zaczyna mi być niedobrze, więc w końcu może już przyjdzie skoro wiem, że i tak będzie i tak to niech przychodzi, później niech szybko sobie pójdzie i znowu zaczynamy wszystko od nowa
Mi tez smutnawo ale rozumiem dziewczyny. Doba niezmiennie ma 24h a w ciazy czesto jeszcze mniej sil jest (ja spalam na stojaco), dodatkowy ciazowy watek do ogarniecia i to zapewne duzo atrakcyjniejszy dla ciezarowki od tego staraczkowego
K dokupil polki do szafy! Brakuje mi juz tylko 2 i bedzie gotowe wnetrze [emoji7] musze powiedziec, ze kocham system PAX z Ikei! [emoji173]cala szafa dostosowana do tego jakie i ile ubran mamy, do naszych wzrostow (po stronie K, polki sa wyzej niz u mnie. I musze powiedziec, ze poprzednia szafa miala identyczne rozmiary a w PAX miesci mi sie duzo wiecej rzeczy!
Dzieki temu moge zrezygnowac z 1 szafy w pokoju gospodarczym i w jej miejsce pojawi die moje wymarzone biurko do pracy [emoji173]
Aaaa no i rozmawialam z lekarze w kwestii tych moich nieszczesnych strydow i mam zmniejszyc dawke do minimalnej i w czekac na termin malpy. Jak przyjdzie to znow moge wrocic na normalna dawke a jak nie przyjdzie to mam przestac je brac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom