Karolka2106
Fanka BB :)
Ja też jestem z Wami i Wam kibicuje:* ciężko tylko ogarnąć kilka wątków na raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki tak sobie myślę, że kurcze trochę dziewczyn Nas zostawiło jak się dowiedziały o ciąży ;(
smutno mi z tego powodu.... serio.....
Moja @ się ni hu hu rozkręcić nie może ..... powoli zaczyna mi być niedobrze, więc w końcu może już przyjdzie skoro wiem, że i tak będzie i tak to niech przychodzi, później niech szybko sobie pójdzie i znowu zaczynamy wszystko od nowa
Hmm to będzie tak jak myślałam cykl bezowulacyjny. Za 8 dni @. Czyli nie ma sensu sprawdzać progesteronu??
Kochana jeśli potrzebujesz to pisz. Wiadomo że nic nie możemy zrobić ale nieraz samo wygadanie się pomaga.Dzięki dziewczyny!
Nie zamulam Wam tutaj, bo wiem, że nikt nie chce czytać o takich rzeczach. Muszę jakoś się z tym uporać i wrócić do normalnego funkcjonowania...
Zobaczysz temp rano poczekaj ja mam owu po 14 do 16 spokojnie nawet od 18dc brałam duphastonA może od jutra wieczór zacznę brać?
Chociaż wątpię w to że będę miała owulację
Szczyt owu 17dc działaj dziś jeszcze
Ja jestem, kibicuje i trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Króciutko byłam ale nie zamierzam Was zastawiać. Uwielbiam tu z Wami być [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom