M2b
Fanka BB :)
Gdybym mojego męża spotkała wcześniej to bym się nawet nie zastanawiała. Niestety mam prawie 28 lat a mi się wydaje że to trochę późno już... mówię tu o sobie nie że jestem za stara tylko dla mnie późno już trochę.Możesz mierzyć cały czas, jak wolisz. Ja mierze od 4-5 dc jak już że mnie tak nie leci i wiem, że termometr będzie czysty [emoji12] a donga ja biorę od 4dc.
Przykro mi
To co ja mam powiedzieć jak zaszlam w wieku 19 lat? Nie miałam czasu się zastanawiać z jednej strony szkoda, bo właściwie tylko pół roku na studiach się wybawiłam. Jak moi znajomi robili co chcieli, to ja musiałam siedzieć w domu, przeniosłam się na studia zaoczne. Z drugiej strony, odsuwalam od siebie to wszystko i się nad tym nie zastanawiałam zbyt długo. Z kolei teraz nie wyobrażam sobie życia bez małego i cieszę się, że się pojawił. Teraz chciałabym mieć drugie, może będzie duża różnica wieku, ale to nie ma znaczenia. Uwierzcie, że ciężko sobie to wyobrazić dopóki się nie ma dziecka i niezależnie w jakim się jest wieku, priorytety się zmieniają. Gorzej, jak ktoś odkłada moment zajścia w ciążę, bo ciągle coś, a później jest zdziwienie, że się nie da. Ja nie mówię, że każda ma zachodzić w ciążę w przedziale 20-30, bo to oczywiste, że ten czas się przesunął, ale trzeba mieć na uwadze, że im później, tym trudniej. Coraz młodsze dziewczyny tracą maluszki, ja bym nie czekała. Ale to ja, moje zdanie i moje życie. Nie chciałabym żyć z myślą, że zwlekalam zbyt długo i może być za późno
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom