Poczekaj jeszcze jeden cykl, może potrzebuje więcej czasu [emoji12] może spróbuj ziolek na 2 fazę cyklu, czytałam kiedyś ze pomagają przy problemach z progesteronem, ile w tym prawdy - nie wiem [emoji1] poczytaj, może nasze forumowe zielarki będą wiedzieć więcej. [emoji16]Po dongu nic sie nie zmieniło :-( na mnie chyba nie działa.... okres sie presunal pewnie - plamienia nadal sa - chociaż dIsiaj nic nie nam
reklama
Witam się w kolejny piękny słoneczny dzień
Dziewczyny przed zamówieniem donga jak sobie o nim czytałam coś mi świta że była informacja dotycząca słońca.. że lepiej się na nie nie wystawiać. Myślicie że wystarczy okres przyjmowania tabletek a pozniej już ok?bo ja kocham siedzieć na słońcu. Więc ewentualnie mogę wytrzymać te kilka dni
Dziewczyny przed zamówieniem donga jak sobie o nim czytałam coś mi świta że była informacja dotycząca słońca.. że lepiej się na nie nie wystawiać. Myślicie że wystarczy okres przyjmowania tabletek a pozniej już ok?bo ja kocham siedzieć na słońcu. Więc ewentualnie mogę wytrzymać te kilka dni
Emzilka
Fanka BB :)
Dziewczyny zamawiacie w DOZ przez internet? Bo widziałam tą promocję dla starających się i mam, fajne ceny testów owu i ciążowych, termometr, suplementy, itd, i się zastanawiam, czy te same ceny obowiązują w aptece? Czy tylko zamawiając przez internet? Mam tak nie-po-drodze tą aptekę, więc nie chcę zamawiać na wyrost, bo nie wiem kiedy uda mi się wyrwać i odebrać zamówienie Poradzicie coś?
Przez neta masz tańsze, przyajmniej część rzeczy. Mój K witaminy dla siebie przez neta DOZ zamawia za 45 a w aptece wychodzi ponad 60 zł... ja tak zamawiam kosmetyki z la roche
Dariana
Czesc dziewczynki [emoji8]
Przykro mi z powodu bieli
Ja mam ogromnego stresa bo sie zagapilam i sie przytulalismy niby w 1 dzien plodnych. Zla jestem na siebie ((((
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że przez ten jeden raz nic się nie stanie. Nie złość się na siebie :* zobaczysz, wszystko będzie dobrze
Paraplu
Mam nadzieję, że przez ten jeden raz nic się nie stanie. Nie złość się na siebie :* zobaczysz, wszystko będzie dobrze
Albo bede miala sytuacje jak u @Spark. Jutro zadzwonie do lekarza aby sie dowiedziec co robic :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się po dłuższej nieobecności.
Mieliśmy odpuścić starania ale tak jakoś wyszło że się nie zabezpieczalismy,czasu nie było o tym pomyśleć. Jesteśmy świeżo po przeprowadzce do długo szukanego domku z ogródkiem, ostatnie 3 tygodnie były straszne od rana do nocy na nogach. Nie było czasu na liczenie obserwowanie siebie i dzisiaj mile zaskoczenie,test zrobiłam od niechcenia. Dzisiaj 28dc @ powinna przyjść właśnie dzisiaj albo we wtorek. Test robiłam jakoś po 12, czułości 20.
Mieliśmy odpuścić starania ale tak jakoś wyszło że się nie zabezpieczalismy,czasu nie było o tym pomyśleć. Jesteśmy świeżo po przeprowadzce do długo szukanego domku z ogródkiem, ostatnie 3 tygodnie były straszne od rana do nocy na nogach. Nie było czasu na liczenie obserwowanie siebie i dzisiaj mile zaskoczenie,test zrobiłam od niechcenia. Dzisiaj 28dc @ powinna przyjść właśnie dzisiaj albo we wtorek. Test robiłam jakoś po 12, czułości 20.
Załączniki
Mieliśmy odpuścić starania ale tak jakoś wyszło że się nie zabezpieczalismy,czasu nie było o tym pomyśleć. Jesteśmy świeżo po przeprowadzce do długo szukanego domku z ogródkiem, ostatnie 3 tygodnie były straszne od rana do nocy na nogach. Nie było czasu na liczenie obserwowanie siebie i dzisiaj mile zaskoczenie,test zrobiłam od niechcenia. Dzisiaj 28dc @ powinna przyjść właśnie dzisiaj albo we wtorek. Test robiłam jakoś po 12, czułości 20.Zobacz załącznik 801170
Izka to gratuluje powoli !! Oby tym razem wszystko było jak trzeba [emoji173] spokojnych 9msc !! Będziesz pewnie miała piękny prezent Bożonarodzeniowy!
Paraplu
Mieliśmy odpuścić starania ale tak jakoś wyszło że się nie zabezpieczalismy,czasu nie było o tym pomyśleć. Jesteśmy świeżo po przeprowadzce do długo szukanego domku z ogródkiem, ostatnie 3 tygodnie były straszne od rana do nocy na nogach. Nie było czasu na liczenie obserwowanie siebie i dzisiaj mile zaskoczenie,test zrobiłam od niechcenia. Dzisiaj 28dc @ powinna przyjść właśnie dzisiaj albo we wtorek. Test robiłam jakoś po 12, czułości 20.Zobacz załącznik 801170
Aaaa no nie gadaj! [emoji7] kolejna fasolka z cyklu w ktorym nie bylo glowy do staran. Gratuluje i zycze cudownej i nudnej ciazy [emoji8]
reklama
DorciaMamaOlka
Iza gratuluję i właśnie to jest ta recepta na zajście w ciążę " uwolnic głowę" tylko jak od tego cyklu przyjmuje ta zasadę nie będę liczyć nawet dni cyklu
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom