Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marc !Testuj wkoncu bo zwariuje
Lanvin powtorzylam progesteron i z 91 zmalal do 78 w tydzien.Z krwi wyniki tez takie srednie.W piatek polecialam do gina.. Pecherzyk splaszczony..zarys cialka zołtkowego..zarodka brak.To byl 5t5d ale owulke mialam 19dc.Jestem juz po 1 pustym jaju w styczniu..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry Kochane, miłej i słonecznej niedzieli Ja śniadanko i wypad poza miasto, trzeba korzystać z pogody.
Na test się sika a nie wozi na wycieczki [emoji1]A drugi test wożę ze sobą :-)
Na test się sika a nie wozi na wycieczki [emoji1]
Kochana, w Warszawie też na pewno wszystko zrobisz. Najpierw zrób test, bo z taką temperaturą...Kurde przykro mi :-(
Mam możliwość jechać to babki ginekolog na Śląsk wszystko robi na miejscu wizyta 300 zł ale badania, wszystko ....
kurde .... wzięłabym urlop i bym jechała
A jaki masz test? Nie szukaj wymówek!Hehehhe w szkole jestem :-) kubeczka nie mam:-)