reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Helenka[emoji7]

Mycha nie przejmuj sie, takie dni sie zdarzają. Ja dzis musiałam być w 7 miejscach srednio oddalonych od siebie o ok 50km pomiędzy 10-4 tak jak są wyjazdy przyjazdy. Latałam jak poj*ebana, dźwigałam cholerne pranie, jeszcze dziewczynę na koncu opieprzyłam bo tak zrobiła lozka ze ja bym sie zastanawiała czy w ogole zmieniała pościel, nosz qrwa[emoji849] naprawdę bylam bliska łez. Wróciłam do domu i tak naprawdę zamiast sie zabrać za obiad wdrapie sie na piętro i do lozka-PROSTO. Dziecię ma wychodne, mogłaby sie randka skroić ale jestem skonana[emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No Helena jest super, bo w Holandii bedzie raczej wymawiane jako Helen, a w zapisie banalne w raczej wiekszosci krajow. Mi sie bardziej podoba Hanna ale mojemu K kojarzy sie z jakas glupia ciotka i za ciorta nie chce sie zgodzic [emoji30] no ale jeszcze nic straconego [emoji1377]
Drugie imie dla dziewczynki, Teresa - po ś.p. mamie K.

Wspolczuje ciezkiego dnia. Kiedy wrzucasz na luz z praca?
Bardzo mi zle w kwestii tego klienta no ale ja tam juz mam, wyrzuty sumienia jak stad do Honolulu.

reklama
Zaznacz sobie serduszka :) dni płodne zaczynają się kilka dni przed owulacją, więc się nie spinaj :) 3 dni wcześniej są jeszcze ok :) @leeleeth też tak zaszła, myślała że nic z tego, a zobacz ile już jest w ciąży :)

@Renia zobacz mój wykres, owu jest złe wyznaczona. 21 miałam jajeczko potwierdzone usg a zobacz kiedy ostatnie serduszko [emoji6]
Także powodzenia [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
qdkkj44j6bi2vbec.png

1491021005-aaaaaa.jpeg

@renia200 super filmik. Piękna pamiątka. Jak się u was weekend zapowiada?? Ja właśnie czekam na gości , także zleci szybciutko. Tylko młodego chyba krtani łapie, ale może się obroni przed paskudztwem.Mmilego dnia kobietki.

Cześć dziewczyny [emoji3]
Witam pracowitą sobotą - zaraz zabieram się za mycie okien [emoji849]
U mnie chyba już po owu!! Kupiłam testy owulacyjne z nadzieją, że to różowe a przysłali mi niebieskie które na mnie praktycznie wcale nie działają.. No ale zrobiłam kilka i w 11 i 12 dc miałam słabe kreski wiec myślałam, że owu już blisko.. a wczoraj wieczorem kreska praktycznie była już niewidoczna!! A na dodatek w 12 dc bolał mnie brzuch jak na owulację więc to chyba to.. a działania tylko 8,12,13 dc.. myśle, że ten rok nie dla mnie..

Paraplu, piękne imię - moja ukochana babcia tak się nazywała [emoji6]
Kotek, kiedy testujesz? Jak temperatura?
Marc, jak u ciebie te plamienia?
Renia, super pamiątka!! [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie taki smutny weekend bo coroner wydał ciało mojego kolegi, jutro ma public view- nawet tam nie wchodzę- potem bedzie stypa, a w tym czasie on zostanie oddany do kremacji[emoji17]
Bedziemy puszczać jego szalone filmiki z YouTube z jego wypraw oraz slideshow zdjęć z fb i z tych które wysyłali jego znajomi. Potem w środę mamy msze żałobna i poleci do Polski...do domu.

Marc,windy jak sie sprawy maja?

Renia 23 kwietnia?! Wow, mega wczesnie! Nasze dzieciaki maja egzamin dopiero 30 kwietnia[emoji846]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny
emoji3.png

Witam pracowitą sobotą - zaraz zabieram się za mycie okien
emoji849.png

U mnie chyba już po owu!! Kupiłam testy owulacyjne z nadzieją, że to różowe a przysłali mi niebieskie które na mnie praktycznie wcale nie działają.. No ale zrobiłam kilka i w 11 i 12 dc miałam słabe kreski wiec myślałam, że owu już blisko.. a wczoraj wieczorem kreska praktycznie była już niewidoczna!! A na dodatek w 12 dc bolał mnie brzuch jak na owulację więc to chyba to.. a działania tylko 8,12,13 dc.. myśle, że ten rok nie dla mnie..

Paraplu, piękne imię - moja ukochana babcia tak się nazywała
emoji6.png

Kotek, kiedy testujesz? Jak temperatura?
Marc, jak u ciebie te plamienia?
Renia, super pamiątka!!
emoji7.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Basiu to jedziemy na jednym wózku, u mnie też testy ovu chyba jakieś byle jakie. Bo były lekkie kreski, ale nic poza tym, a temperatura też chyba nic nie mówi. No i M dopiero na święta bedxid teraz :/. Moze styczeń hehe???

Mój wykres
]
c95bd748eb543ac3fdb51aedd11c640b.png
[/url]
U mnie taki smutny weekend bo coroner wydał ciało mojego kolegi, jutro ma public view- nawet tam nie wchodzę- potem bedzie stypa, a w tym czasie on zostanie oddany do kremacji
emoji17.png

Bedziemy puszczać jego szalone filmiki z YouTube z jego wypraw oraz slideshow zdjęć z fb i z tych które wysyłali jego znajomi. Potem w środę mamy msze żałobna i poleci do Polski...do domu.

Marc,windy jak sie sprawy maja?

Renia 23 kwietnia?! Wow, mega wczesnie! Nasze dzieciaki maja egzamin dopiero 30 kwietnia
emoji846.png

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
To faktycznie byle jaki wee

Do góry